Московський метро

Neglinka - річка в центрі Москви, ліва притока Москви. Довжина 7,5 км, майже вся довжина закривається в трубу. Річка дала імена багатьох вулиць Москви, площі та метро. Річка Неглінная починається в районі Марини Гров (джерело річки на північ від кінця Новостивської вулиці в районі залізничного вокзалу). Тримати: Напруденна, Пулетка, Петровський брок, Успенський ворог.

Під час дощів колектор може повністю заповнювати водою, про що свідчить сміття, що спійманий на стелі:

Є багато дренажних стоків по дорозі:

Що застрягти мене - вода прозора і неприємних запахів в колекторі немає.

6807140р.

Сучасний колектор побудований з прямокутних блоків. Він високий і широкий - з боків тротуарів, на яких зручно ходити:

, Україна

Я подолаю різницю висоти, що утворює водоспад - це робить глухий шум, звучання дуже далеко:

Один з виходів на поверхню - вони розташовані приблизно в 300 метрах:

Від часу зливи і колектори різних форм і розмірів відділення від основного колектора:

Деякі зливи прямо через люка:

р.

Насосні відходи в річку заборонено. На цьому етапі в ньому протікає щось пінопласт і запах очищення продуктів. Мийка автомобіля або пральна машина:

Після цього в системі історичних підвалів 19 ст.:

Готель знаходиться в 5-6 метрах від готелю.

р.

У такому місці навіть залишки машини або деякого роду приводного хребта самостійно:

Вентилятори так старі, що це здається — відключіть ліхтар, подивіться уважно і див. привиди, що живуть тут:

Час отримання цивілізації:

Neglinka зліва:

Я ходив в сторону Театральної площі, милуючись красивим склепінням цегли над головою:

Він вийшов в дуже красивий і великий колекціонер:

Далі йде туман:

Якщо ви йдете далі, ви можете перейти до злиття Neglinka в Москві. Але ця прогулянка закінчується - це час, щоб дістатися до поверхні:

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8