586
Паяльники
З 10 по 11 листопада блогер під прізвиською двокомандою ознайомився з 20-ю гвардією мотострілецької бригади. Після прийняття рішення про переміщення до структури бригади з 20-го дивізіону було утворено ж бригаду, з місцем постійного розгортання міста Волгограда. Я вибрав цю частину для поїздки себе, тому що один з своїх попередників, 255-й мотострілець, мав можливість пройти військову службу в 1999-2000 роках. Я хотів би бачити, що змінилося протягом багатьох років, і що залишився таким же. Всі зміни...
Десять років тому армій варять їжу. Меню не сяйво з різноманітністю - тьмяне ячмінь, лоути, рідкісне м'ясо і відсутність олії. Портії були невеликими, постійно переповнені дефіцитом, так багато, на щастя їсти смачну їжу, спробували спокійно прикріпити себе в інший блок, щоб пройти другий тур. Припинили, що мита в їдальні, що варить під час ручної роботи, які могли б приїхати на голову, спійманий на подвійний дзвінок, солдат. Це те, що минуле.
38 зображень
, Україна
З Я прибув до відділення в районі обіду, я відразу поїхав до їдальні за смаком армійських раціонів. Зйомка була дуже порушена найсильнішою фольгою, яка не розсіює протягом дня.
Один блок очікування в лінії.
Ось підрядник (в повсякденній уніформі) приніс свою маленьку ложку
І це молодий додаток, тільки кілька днів в блокі. Все у новій формі, яка видається у військовій
Студенти
Одноразова їдальня моніторить порядок прийому їжі
Компанія Okay.
08 мар
Далі
У салоні для зимового одягу можна мити руки.
Висихання працює, перевіряється.
Ви можете переглянути меню сьогодні.
Рації раціонів
І навіть столові прилади.
990Р
Розповсюдження є двопрочитаними, також є двома. Під час двох обідів і однієї вечері, тому не здивовані закордоном.
Очікується.
Боротьба різних категорій ваги )
Стандартний розподіл
Картопля з зеленню
19.00 р.
Обід, як ви можете побачити, навіть складається з двох других курсів.
21.
Цей хлопець попросив мене взяти з собою картину.
Р
Телевізор завжди на тому, що музика також транслюється через динаміки.
Це ще один обід.
Р
офіцери, а також бойлери з'їжджають з одного котла з солдатами і в одній кімнаті.
Організація їжі – це цивільна компанія, вплив військових полягає лише в тому, що командир агрегату затверджує макет продукції, щоб вміст калорії та стандарти споживання. Сільгоспи для співробітників, однак, невеликі - голова отримує 13 тис., готує 11 000.
Нема суконь в їдальні для солдатів.
Контакти
706768
27.
28
28.
29 кв.м.
30.
Щоденні солдати даються бункерами.
р.
32.
р.
До речі, масло тепер дається двічі на добу - вранці і ввечері, крім того, воно природно додається до загального котла. Дуже смачний, різноманітний - м'ясо, пельмені, ковбаски, риба, сир, незадоволений якістю їжі не зустрінеться. Звісно, я особливо попросив солдатів, чи вони завжди їсти, як це, або заради мого прибуття вони постаралися занадто важко, ні, все було стандартно.
На додаток до їдальності, хлопці завжди можуть закусити в запасному часі в чаї солдата.
34 кв.м.
35.
36.00 Р
р.
37 хв
Поповнення рахунку телефону не проблема.
Джерело:
Десять років тому армій варять їжу. Меню не сяйво з різноманітністю - тьмяне ячмінь, лоути, рідкісне м'ясо і відсутність олії. Портії були невеликими, постійно переповнені дефіцитом, так багато, на щастя їсти смачну їжу, спробували спокійно прикріпити себе в інший блок, щоб пройти другий тур. Припинили, що мита в їдальні, що варить під час ручної роботи, які могли б приїхати на голову, спійманий на подвійний дзвінок, солдат. Це те, що минуле.
38 зображень
, Україна
З Я прибув до відділення в районі обіду, я відразу поїхав до їдальні за смаком армійських раціонів. Зйомка була дуже порушена найсильнішою фольгою, яка не розсіює протягом дня.
Один блок очікування в лінії.
Ось підрядник (в повсякденній уніформі) приніс свою маленьку ложку
І це молодий додаток, тільки кілька днів в блокі. Все у новій формі, яка видається у військовій
Студенти
Одноразова їдальня моніторить порядок прийому їжі
Компанія Okay.
08 мар
Далі
У салоні для зимового одягу можна мити руки.
Висихання працює, перевіряється.
Ви можете переглянути меню сьогодні.
Рації раціонів
І навіть столові прилади.
990Р
Розповсюдження є двопрочитаними, також є двома. Під час двох обідів і однієї вечері, тому не здивовані закордоном.
Очікується.
Боротьба різних категорій ваги )
Стандартний розподіл
Картопля з зеленню
19.00 р.
Обід, як ви можете побачити, навіть складається з двох других курсів.
21.
Цей хлопець попросив мене взяти з собою картину.
Р
Телевізор завжди на тому, що музика також транслюється через динаміки.
Це ще один обід.
Р
офіцери, а також бойлери з'їжджають з одного котла з солдатами і в одній кімнаті.
Організація їжі – це цивільна компанія, вплив військових полягає лише в тому, що командир агрегату затверджує макет продукції, щоб вміст калорії та стандарти споживання. Сільгоспи для співробітників, однак, невеликі - голова отримує 13 тис., готує 11 000.
Нема суконь в їдальні для солдатів.
Контакти
706768
27.
28
28.
29 кв.м.
30.
Щоденні солдати даються бункерами.
р.
32.
р.
До речі, масло тепер дається двічі на добу - вранці і ввечері, крім того, воно природно додається до загального котла. Дуже смачний, різноманітний - м'ясо, пельмені, ковбаски, риба, сир, незадоволений якістю їжі не зустрінеться. Звісно, я особливо попросив солдатів, чи вони завжди їсти, як це, або заради мого прибуття вони постаралися занадто важко, ні, все було стандартно.
На додаток до їдальності, хлопці завжди можуть закусити в запасному часі в чаї солдата.
34 кв.м.
35.
36.00 Р
р.
37 хв
Поповнення рахунку телефону не проблема.
Джерело: