Паяльники

З 10 по 11 листопада блогер під прізвиською двокомандою ознайомився з 20-ю гвардією мотострілецької бригади. Після прийняття рішення про переміщення до структури бригади з 20-го дивізіону було утворено ж бригаду, з місцем постійного розгортання міста Волгограда. Я вибрав цю частину для поїздки себе, тому що один з своїх попередників, 255-й мотострілець, мав можливість пройти військову службу в 1999-2000 роках. Я хотів би бачити, що змінилося протягом багатьох років, і що залишився таким же. Всі зміни...

Десять років тому армій варять їжу. Меню не сяйво з різноманітністю - тьмяне ячмінь, лоути, рідкісне м'ясо і відсутність олії. Портії були невеликими, постійно переповнені дефіцитом, так багато, на щастя їсти смачну їжу, спробували спокійно прикріпити себе в інший блок, щоб пройти другий тур. Припинили, що мита в їдальні, що варить під час ручної роботи, які могли б приїхати на голову, спійманий на подвійний дзвінок, солдат. Це те, що минуле.

38 зображень

Паяльники , Україна

З Я прибув до відділення в районі обіду, я відразу поїхав до їдальні за смаком армійських раціонів. Зйомка була дуже порушена найсильнішою фольгою, яка не розсіює протягом дня.

Один блок очікування в лінії.

Паяльники

Ось підрядник (в повсякденній уніформі) приніс свою маленьку ложку

Паяльники

І це молодий додаток, тільки кілька днів в блокі. Все у новій формі, яка видається у військовій

Паяльники

Студенти

Паяльники

Одноразова їдальня моніторить порядок прийому їжі

Паяльники

Компанія Okay.

Паяльники

08 мар

Паяльники

Далі

Паяльники

У салоні для зимового одягу можна мити руки.

Паяльники

Висихання працює, перевіряється.

Паяльники

Ви можете переглянути меню сьогодні.

Паяльники

Рації раціонів

Паяльники

І навіть столові прилади.

990Р

Розповсюдження є двопрочитаними, також є двома. Під час двох обідів і однієї вечері, тому не здивовані закордоном.
Очікується.

Паяльники

Боротьба різних категорій ваги )

Паяльники

Стандартний розподіл

Паяльники

Картопля з зеленню

Паяльники

19.00 р.

Паяльники

Обід, як ви можете побачити, навіть складається з двох других курсів.

Паяльники

21.

Паяльники

Цей хлопець попросив мене взяти з собою картину.

Паяльники Р

Телевізор завжди на тому, що музика також транслюється через динаміки.

Паяльники

Це ще один обід.

Паяльники Р

офіцери, а також бойлери з'їжджають з одного котла з солдатами і в одній кімнаті.

Паяльники

Організація їжі – це цивільна компанія, вплив військових полягає лише в тому, що командир агрегату затверджує макет продукції, щоб вміст калорії та стандарти споживання. Сільгоспи для співробітників, однак, невеликі - голова отримує 13 тис., готує 11 000.
Нема суконь в їдальні для солдатів.

Контакти

706768

27.

Паяльники 28

28.

Паяльники

29 кв.м.

Паяльники

30.

Паяльники

Щоденні солдати даються бункерами.

Паяльники р.

32.

Паяльники р.

До речі, масло тепер дається двічі на добу - вранці і ввечері, крім того, воно природно додається до загального котла. Дуже смачний, різноманітний - м'ясо, пельмені, ковбаски, риба, сир, незадоволений якістю їжі не зустрінеться. Звісно, я особливо попросив солдатів, чи вони завжди їсти, як це, або заради мого прибуття вони постаралися занадто важко, ні, все було стандартно.
На додаток до їдальності, хлопці завжди можуть закусити в запасному часі в чаї солдата.

Паяльники

34 кв.м.

Паяльники

35.

Паяльники

36.00 Р

Паяльники р.

37 хв

Паяльники

Поповнення рахунку телефону не проблема.

Паяльники

Джерело: