Паяльники

З 10 по 11 листопада блогер під прізвиською двокомандою ознайомився з 20-ю гвардією мотострілецької бригади. Після прийняття рішення про переміщення до структури бригади з 20-го дивізіону було утворено ж бригаду, з місцем постійного розгортання міста Волгограда. Я вибрав цю частину для поїздки себе, тому що один з своїх попередників, 255-й мотострілець, мав можливість пройти військову службу в 1999-2000 роках. Я хотів би бачити, що змінилося протягом багатьох років, і що залишився таким же. Всі зміни...

Десять років тому армій варять їжу. Меню не сяйво з різноманітністю - тьмяне ячмінь, лоути, рідкісне м'ясо і відсутність олії. Портії були невеликими, постійно переповнені дефіцитом, так багато, на щастя їсти смачну їжу, спробували спокійно прикріпити себе в інший блок, щоб пройти другий тур. Припинили, що мита в їдальні, що варить під час ручної роботи, які могли б приїхати на голову, спійманий на подвійний дзвінок, солдат. Це те, що минуле.

38 зображень

, Україна

З Я прибув до відділення в районі обіду, я відразу поїхав до їдальні за смаком армійських раціонів. Зйомка була дуже порушена найсильнішою фольгою, яка не розсіює протягом дня.

Один блок очікування в лінії.

Ось підрядник (в повсякденній уніформі) приніс свою маленьку ложку

І це молодий додаток, тільки кілька днів в блокі. Все у новій формі, яка видається у військовій

Студенти

Одноразова їдальня моніторить порядок прийому їжі

Компанія Okay.

08 мар

Далі

У салоні для зимового одягу можна мити руки.

Висихання працює, перевіряється.

Ви можете переглянути меню сьогодні.

Рації раціонів

І навіть столові прилади.

990Р

Розповсюдження є двопрочитаними, також є двома. Під час двох обідів і однієї вечері, тому не здивовані закордоном.
Очікується.

Боротьба різних категорій ваги )

Стандартний розподіл

Картопля з зеленню

19.00 р.

Обід, як ви можете побачити, навіть складається з двох других курсів.

21.

Цей хлопець попросив мене взяти з собою картину.

Р

Телевізор завжди на тому, що музика також транслюється через динаміки.

Це ще один обід.

Р

офіцери, а також бойлери з'їжджають з одного котла з солдатами і в одній кімнаті.

Організація їжі – це цивільна компанія, вплив військових полягає лише в тому, що командир агрегату затверджує макет продукції, щоб вміст калорії та стандарти споживання. Сільгоспи для співробітників, однак, невеликі - голова отримує 13 тис., готує 11 000.
Нема суконь в їдальні для солдатів.

Контакти

706768

27.

28

28.

29 кв.м.

30.

Щоденні солдати даються бункерами.

р.

32.

р.

До речі, масло тепер дається двічі на добу - вранці і ввечері, крім того, воно природно додається до загального котла. Дуже смачний, різноманітний - м'ясо, пельмені, ковбаски, риба, сир, незадоволений якістю їжі не зустрінеться. Звісно, я особливо попросив солдатів, чи вони завжди їсти, як це, або заради мого прибуття вони постаралися занадто важко, ні, все було стандартно.
На додаток до їдальності, хлопці завжди можуть закусити в запасному часі в чаї солдата.

34 кв.м.

35.

36.00 Р

р.

37 хв

Поповнення рахунку телефону не проблема.

Джерело: