Елегантний крадіжка $4,000,000

Автор теми - Військовий

Перед тим як почати читання, подивіться у свій гаманець. Ви не можете помітити, але близько 1,100 рублів не зникли.
Не так багато для кожного з нас, але ця сума була вкрадена від кожного мешканця Росії. В цілому, ми оцінюємо, що принаймні $4 млрд був вкрадений під час цієї історії.

Гаразд. Трубопровід ESPO. Східний Сибір – Тихий океан. Довжина 4188 км.
На Далекому Сході буде накачувати масло Східного Сибіру.

2097982 Р

Великий будівельний майданчик. Один з найбільших з Радянського Союзу.
Реальний національний проект.
Нещодавно розпочато перший етап проекту (Тайшець-Скороводіно) з довжиною 2694 км.

Побудована вся ця краса АТ "АК Транснефт".
Де фактична монополія в галузі нафтотранспорту.
100% звичайних акцій належить державі. У приватній власності можуть проводитися тільки пільгові акції.

Скільки коштує будівництво ніхто не знає. В залежності від кількості посадових осіб. Ось Сечин стверджує близько 420 мільярдів рублів. Тоді вони рахують і говорять близько 491 млрд рублів. Тоді скажуть, що ЕСПО повинна бути розширена і вона обійдеться ще 170 млрд рублів.

Зрозуміло, що така вага, але величезні числа брелоку і згасити уяву.
Будь-який найближчий до цього сектора економіки знає, що на будівельному майданчику відбувається щось незрозуміле.
Ви можете зробити експеримент і попросити будь-кого в нафтопроводі або нафтопроводі бізнес, розповісти мені дядько, як було створено ESPO?

Я зробив це багато разів, і кожен раз ефект був таким же: обличчя суб'єкта придбав сновидий вираз, очі вишиті хазею:
- Ви знаєте, Алексей, було так багато, що на калькуляторі не вистачає нулів. Я поїду там на добу, годину, і навіть мій бабуся стане багатими людьми.

Природно, така дружня реакція професійної спільноти спонукала мене шукати щось цікаве. Після того, як акціонер Transneft, я дуже відданий розмірм дивідендів і сюжетом, що я вже розслідував близько мільярдів за благодійну пропозицію, що якщо транс-масляні працівники надсилають ці мільярди у вигляді розкручених хабарів до правоохоронних органів, то є щось для нього.

Я не буду боятися вас з деталями, я коротко описую загальну логіку нашого дослідження:

Керівник Transneft під час золотого періоду будівництва був легендарним чоловіком ім. Семіона Вейнстока. Один з найбільш ефективних менеджерів країни.

Він був в компанії з 1999 по 2007 рік. Він відправив гроші в KAMAZ і тому став настільки легендарним.

Тоді Кремль вирішив, що частка грошових коштів-КАМАЗ направляється в свою сторону, потрібно збільшити і тому
І на своєму місці отримати ще одну людину ім. Миколи Токарєва.

Додано1 до [mergetime]1289911041[/mergetime]

Колишній колега і друг Володимира Путіна (фото цього чоловіка не буде постати, ви знаєте його).

Так як Вентерка придбала всіх навколо нього, його не було легко розмежувати. І за місяць після його відправлення він продовжував контролювати компанію. Таким чином, для очищення Transneft непристойних елементів, які не хочуть направляти грошово-кавазь в правильному напрямку, наданий вищий політичну команду: провести детальну чесну перевірку Святих голів - будівництво ESPO.
Для яких вони писали Палата Обліків Російської Федерації, зокрема.

Вони перевірили. Але було щось про її, що зробило її результати негайно. Аудиторська палата також схвалила свій звіт, обмежуючи себе заявою про те, що «відсутні багато порушень, але нічого страшного. й

Наш головний підрахунок намету, «реальний офіцер» Сергій Степашин таємничо іскравий з келихами, але зберіг мовч.

Ви не повинні бути сім дюймів у вашому лобі, щоб зрозуміти, що завдання полягає в пошуку перевірених матеріалів.

А ми шукали їх. довга. Не легко. Кожен знає, що вони існують, але ніхто не бачив їх.
Періодично на будь-яких сайтах була інформація з посиланням на ці матеріали, але як перевірити ковзання або правду?

Незабаром казка впливає, але це не скоро зроблено. Ми знайшли папери.
Не всі вони, але важлива частина. Вже кілька місяців, щоб підтвердити, що папір була справжньою, і це не було встановлення або витікання.

Я не скажу, де вони прийшли, але я зауважу, що багато людей працюють як в Акаунті, так і в Transneft, і не всі вони є кроками.

Сьогодні я подарую вашій увазі ці документи.
Вони перевищили всі наші очікування.
Він називається «Матеріали, приготовані Transneft за запитом камери рахунку No ZI-11-03-69/11-03».

Таке об'ємне тато, в якому описуються підписи реальних високопосадовних працівників Transneft, що входять до складу приймальної комісії.

Стелажі. Високі ціни. Обманюємо підрядниками. Потім вони знищили документи. І так і так далі.
Всі номери та факти. Кожен розділ підписаний кількома експертами. Затверджено перший віце-президент Transneft.

Як я читаю все це, звіт випав з рук кілька разів. Тільки на проектно-вишукувальних роботах столе 10 млрд рублів.
По суті, всі підрядники на надструктурі були посередні шари, через які гроші були вилучені.

до Я думав, що після того, як Вентерка і половина керівництва Transneft довелося сидіти так довго і так міцно, що термін Ходорковського буде здаватися легкою реченням.

Але пам'ять украдена. І нагадав мені, що після цієї визначної перевірки Семіон Вейнсток прийшов до відомого антикорупційного винищувача Володимира Путіна, який відправив його на протилежну сторону Республіки Мордовія, де він налаштовується для відправки кроків і тьяків.

Ім'я:
Семіон Вейнсток був призначений першим головою новоствореної олімпійської корпорації, відповідальним за будівництво олімпійських споруд в Сочі. Багато людей сміхалися, що день.

2837554

Тим не менш, він не керував довго. Сочі не є східним сибіром, шахрайство легше знайти, тому Weinstock залишив цю посаду і в даний час живе в місті Лондон, де він купив багато розкішних нерухомості і Ізраїлю, де він робить бізнес.

Це не мій звіт, це не думка аналітиків або експертів. Це офіційні матеріали Transneft, підготовлені та підписані десятками своїх співробітників.

Фрагменти матеріалів, що надавалися на Облікові палати РФ в 2008 році:

Одержання вартості проектно-вишукувальних робіт, здійснених ВАТ ВНІСТом за проектами «Пілінна система «Східний Сибір – Тихий океан».

р.

Невідповідність розрахункової документації з побудови системи Східного Сибірсько-Тихоокеанського океану (далі - ESPO CU) вимогам завдання

Оцінювання розрахункової вартості будівництва об’єктів за рахунок помилок та недоліків проектування.

Підбір підрядників, постачальників обладнання, підрядників для реалізації проекту будівництва транспортного засобу ESPO з численними та грубими порушеннями законодавства, неправомірна відмова від тендеру

Натюрморт

Нелегальне знищення тендерних матеріалів.

більше

І так далі. Вони в повній мірі опинилися. На кожному етапі проектування і будівництва.

Де є безпрецедентне розслідування? Де десятки слідчих команд, які подорожують по всій країні? Де бувають сотні людей, які сидять в купах?

Ні цього. Вкрадені гроші. Путін натискав кнопку і запустив проект.

Ефективні менеджери досить посміхаються. KAMAZ з грошима все ще залишає ворота Transneft і приховує в невідомому напрямку. Російська діаспора в Лондоні та Цюріх зростає з людьми, нерухомістю та червоними видами спорту.
Росія і всі її багатонаціональні люди втратили.

Будується. У урочистій обстановці зроблений останній шв. Всім відомо, хто закріплює те, що вони посміхаються.
Заступник прем'єр-міністра РФ І. І. Сечин робить символічний напис на швах.
Назва особи, яка особисто переслала ESPO.
Хто знає все і взяв участь у всіх.

English, Українська, Français...

Більш повний перелік документів для перевірки

Джерело: http://