836
Бурдж Халіфа - голова Дубаю з 124 номерами.
Написання автору, неангел-я:
Burj Khalifa (при будівництві Burj Dubai) знаходиться на відстані 828 метрів.
Вежа була побудована всього за шість років. Ми можемо зробити це швидше, якщо не за кризу.
Найвища будівля біля самих ресторанів Dubai Mall. Що ще?
На 124 поверсі вежі знаходиться оглядовий майданчик At The Top, що дозволяє кожному бажаючим оплатити таку екскурсію.
Тепер, коли хіпка кріпиться, можна придбати квиток без проблем на день. Якщо ви не амбулаторно і захочете йти вгору "право зараз", квиток буде коштувати 400 дирхамів ($109), і якщо ви можете доторкнутися до завтрашнього дня, всього 100 ($27). Увечері з 5 по шістьма вечорами є зайнятість.
Наш тур починається вдень. Про непередбачуваність погоди Еміратів: пісок, туман, хмари або дощ. Але ми пощастили...
Отже, якщо ви придбали квиток заздалегідь, не зв'яжетесь, і приймайте 10-15 хвилин до запланованого часу. Потім ви можете блукнути навколо скляного макета вежі, читати про нього, натиснути кнопки і порівняти візуально Бурдж Халіфа з усіма хмарочосами світу.
Звісно, ми прийшли до рівно два.) Таким чином, ми відразу відправили в лінію очікування, на чолі з металодетектором, з фотографіями на фоні зеленого полотна, щоб потім ви могли придбати за 100-200 дирхам (27-54 $) «боротьба» фото «Я на фоні Бурдж Халіфа», і вислали вперед по темних і світлих коридорах.
На фото знаходиться оглядовий майданчик, де знаходиться фірмовий букет Burjkhalif.
...
Від темряви...
635740р.
До світла.
Це просто дорога до ліфта, яка природно відходить дуже швидко, тому вона кладе вуха.
На оглядовій палубі 124 поверху ми знаходимося менше хвилини.
У верхній оглядовий майданчик складається з двох частин: відкритого (відносно звичайного) і закритого.
«відкрита» частина досить невелика, але є спеціальні прогалини в склі для любителів фотографії не через скло.
Габаритний зображення
Так починаємо в правому куточку суду.
Це дуже зрозуміло, що це не так званий місто Дубаю. Там все ще номер для гойдалки.
На праві житлові будинки в Downtown Burj Dubai
І за допомогою цього телескопа ви зможете побачити місто ближче.
3610Р. 4200Р.
Невелика частина Дубайських фонтанів, готель Adress
4466603
На лівій стороні з'явився дах Dubai Mall.
Спіраль фонтанів ближче.
Вузький шлях зліва є фактично широким (дивіться бути чотирма мережами в одному напрямку)
Дубайський торгово-розважальний центр
А потім ... до тих пір, поки погляд досить.
До речі, ви можете побачити, що погода планує щось.
Я не знаю, де мій об'єктив.
Але також навколо Дубаю. На жаль, не так.
...
Це оглядовий майданчик всередині будівлі.
Між хмарочосами є головна Dubai шосе - Sheikh Zayed Road.
Готельний комплекс Al Murooj Rotana
Dusit Thani Вежа
...
Високі будівлі зосереджені біля траси, а потім ...
Вілли і барраки (так, я думаю, що я бачив барраки)
Закрити до горизонту, з правої сторони - порт.
У Дубаї багато транспортних розв’язків. Якщо ви, Бог заборонений, хай і не ввімкнете вчасно або перевстановити себе в правому рядку, ви можете піти весь шлях до іншої сторони.
Аеропорт Sheikh Haed Road знаходиться в самому серці Дубаю.
Габаритний зображення
На горизонті зліва — штучні острови «Мир». Вони не закінчуються.
Поблизу дороги "космічна" ст.
Бурдж Дубай бізнес-парк
457248 р.
...
Типова картина на дорогах Дубаю: велика кількість таксі з кольоровими дахами, жовтими шкільними автобусами, і лише білими автомобілями, ймовірно, найпопулярніший колір тут.
_ Новини
...
...
...
На узбережжі знаходиться міська зона Юмейра, досить серена, і як ви можете побачити з вищезбудованого в основних віллах.
У нас є Al Wasl.
За допомогою цих телевізорів можна не тільки ближче познайомитися з містом, але й подивитися, як виглядає цей предмет Дубаю ввечері або навпаки вранці. При поході курсора виділяється назва будівлі, вул., готель, район.
...
7377668
...
Будівництво, будівництво та знову будівництво.
Дубай напевно не дуже красиво.
...
...
...
Час ближче до трьох і з цієї сторони сонця практично неможливо фотографії.
Але ви можете побачити знамениту «Сайл» і шматок долоні Юмейрова, якщо ви хочете.
Бурдж Аль Араби
Необхідно сувеніри, за дуже низькими цінами)
Ну і це. Ми чекаємо на ліфт, приємно здивовані для нас співробітниками, беремо на себе один останній погляд на хмари.
На шляху назад ви можете помилуватися щасливими обличчями людей, пов'язаних з цією спорудою.
Відзнака з відзнакою
...
...
Коридори, ескалатори ...
...
І ми знову знизилися, і сувеніри Вже доступні ціни
Поговоримо про непередбачуваність місцевих погодних умов.
Ми з'їхалися в ТРЦ Dubai Mall, і є така річ.
Не існує ознак, вежа закривається хмарами.
Дощ. Але не за довгий час він був відведений до Абу-Дабі, де він чудово порося, а потім, очевидно, до Катару;
Зареєструватися
Джерело:
Burj Khalifa (при будівництві Burj Dubai) знаходиться на відстані 828 метрів.
Вежа була побудована всього за шість років. Ми можемо зробити це швидше, якщо не за кризу.
Найвища будівля біля самих ресторанів Dubai Mall. Що ще?
На 124 поверсі вежі знаходиться оглядовий майданчик At The Top, що дозволяє кожному бажаючим оплатити таку екскурсію.
Тепер, коли хіпка кріпиться, можна придбати квиток без проблем на день. Якщо ви не амбулаторно і захочете йти вгору "право зараз", квиток буде коштувати 400 дирхамів ($109), і якщо ви можете доторкнутися до завтрашнього дня, всього 100 ($27). Увечері з 5 по шістьма вечорами є зайнятість.
Наш тур починається вдень. Про непередбачуваність погоди Еміратів: пісок, туман, хмари або дощ. Але ми пощастили...
Отже, якщо ви придбали квиток заздалегідь, не зв'яжетесь, і приймайте 10-15 хвилин до запланованого часу. Потім ви можете блукнути навколо скляного макета вежі, читати про нього, натиснути кнопки і порівняти візуально Бурдж Халіфа з усіма хмарочосами світу.
Звісно, ми прийшли до рівно два.) Таким чином, ми відразу відправили в лінію очікування, на чолі з металодетектором, з фотографіями на фоні зеленого полотна, щоб потім ви могли придбати за 100-200 дирхам (27-54 $) «боротьба» фото «Я на фоні Бурдж Халіфа», і вислали вперед по темних і світлих коридорах.
На фото знаходиться оглядовий майданчик, де знаходиться фірмовий букет Burjkhalif.
...
Від темряви...
635740р.
До світла.
Це просто дорога до ліфта, яка природно відходить дуже швидко, тому вона кладе вуха.
На оглядовій палубі 124 поверху ми знаходимося менше хвилини.
У верхній оглядовий майданчик складається з двох частин: відкритого (відносно звичайного) і закритого.
«відкрита» частина досить невелика, але є спеціальні прогалини в склі для любителів фотографії не через скло.
Габаритний зображення
Так починаємо в правому куточку суду.
Це дуже зрозуміло, що це не так званий місто Дубаю. Там все ще номер для гойдалки.
На праві житлові будинки в Downtown Burj Dubai
І за допомогою цього телескопа ви зможете побачити місто ближче.
3610Р. 4200Р.
Невелика частина Дубайських фонтанів, готель Adress
4466603
На лівій стороні з'явився дах Dubai Mall.
Спіраль фонтанів ближче.
Вузький шлях зліва є фактично широким (дивіться бути чотирма мережами в одному напрямку)
Дубайський торгово-розважальний центр
А потім ... до тих пір, поки погляд досить.
До речі, ви можете побачити, що погода планує щось.
Я не знаю, де мій об'єктив.
Але також навколо Дубаю. На жаль, не так.
...
Це оглядовий майданчик всередині будівлі.
Між хмарочосами є головна Dubai шосе - Sheikh Zayed Road.
Готельний комплекс Al Murooj Rotana
Dusit Thani Вежа
...
Високі будівлі зосереджені біля траси, а потім ...
Вілли і барраки (так, я думаю, що я бачив барраки)
Закрити до горизонту, з правої сторони - порт.
У Дубаї багато транспортних розв’язків. Якщо ви, Бог заборонений, хай і не ввімкнете вчасно або перевстановити себе в правому рядку, ви можете піти весь шлях до іншої сторони.
Аеропорт Sheikh Haed Road знаходиться в самому серці Дубаю.
Габаритний зображення
На горизонті зліва — штучні острови «Мир». Вони не закінчуються.
Поблизу дороги "космічна" ст.
Бурдж Дубай бізнес-парк
457248 р.
...
Типова картина на дорогах Дубаю: велика кількість таксі з кольоровими дахами, жовтими шкільними автобусами, і лише білими автомобілями, ймовірно, найпопулярніший колір тут.
_ Новини
...
...
...
На узбережжі знаходиться міська зона Юмейра, досить серена, і як ви можете побачити з вищезбудованого в основних віллах.
У нас є Al Wasl.
За допомогою цих телевізорів можна не тільки ближче познайомитися з містом, але й подивитися, як виглядає цей предмет Дубаю ввечері або навпаки вранці. При поході курсора виділяється назва будівлі, вул., готель, район.
...
7377668
...
Будівництво, будівництво та знову будівництво.
Дубай напевно не дуже красиво.
...
...
...
Час ближче до трьох і з цієї сторони сонця практично неможливо фотографії.
Але ви можете побачити знамениту «Сайл» і шматок долоні Юмейрова, якщо ви хочете.
Бурдж Аль Араби
Необхідно сувеніри, за дуже низькими цінами)
Ну і це. Ми чекаємо на ліфт, приємно здивовані для нас співробітниками, беремо на себе один останній погляд на хмари.
На шляху назад ви можете помилуватися щасливими обличчями людей, пов'язаних з цією спорудою.
Відзнака з відзнакою
...
...
Коридори, ескалатори ...
...
І ми знову знизилися, і сувеніри Вже доступні ціни
Поговоримо про непередбачуваність місцевих погодних умов.
Ми з'їхалися в ТРЦ Dubai Mall, і є така річ.
Не існує ознак, вежа закривається хмарами.
Дощ. Але не за довгий час він був відведений до Абу-Дабі, де він чудово порося, а потім, очевидно, до Катару;
Зареєструватися
Джерело: