Як і нещодавно, як і в цей вікенд, я був би відвідати чорний отвір бюджету тих, хто має слабкість за холодну зброю, для яких слова «440C» і «95x18» не тільки безглуздий набір літер і чисел. Місце, де чоловіки блукають з гламом хвилювання в очах і практично немає жінок. Крім неоднорідних тіней з раптового настання локальної фінансової кризи – колишніх «фаворетних бункерів» і Міс «покупити мене норком». Ні, ні, не залишаючи абоду стінгі чоловічі сльози (при цьому не вистачає грошей на все, що ви хочете в кінці), тіні знову знайдуть свою чарівну оболонку і стануть єдиним і безумовним об'єктом захоплення.
7725466
Але зараз чоловіки по-молодому бігають від стенду, щоб стояти з захоплюючими іменами «Російський булат», «Соцільність муків Tula», «Кнії з мозаїки омак» і т.д. (Назви можна сміливо шукати в пошуковій системі, адже реклама тут немає місця). Хтось виглядає, погладжуючи язиком і скручуючи в руках ексклюзивну роботу художнього полотнища в ручки і леза. Хтось продавців бульб, свідомо незліченних питань про матеріали та методи виробництва.
р.
П'ятий день Майстри і представники салонів, не приховавши своїх алкогольних уподобань, злегка відвертають від сторонніх очей, просто їсти. Це, здається, є традиціям скошування.
Мисливські та туристичні ножі, художники, кидання, тактичні ножі та ножиці виживання, шавлі, а також катани, wakizashi, чекери та багато речей, які хвилюються.
Виставка «відмінна слинація». Погано, що вони не віддали при вході. Ми можемо використовувати його.
Іноді мудрі рішення, які попросять в мій некомпетентний голова, як стрибки. Я пішов на виставку без будь-яких грошей. Рішення було право і право. На майже кожен стенд, я був готовий обстріляти n-е місце для копіювання I сподобалося. І майстри, що дивляться справжню радість скручування в руках своїх виробів, посипають термінами і абсолютними перевагами певного ножа.
В результаті візиту: 3 години абсолютної радості, не було пошкоджено єдиний рубль, персональне зібрання ножів на рівні попередньої позначки і долоні все ще пам'ятають, що потрібно тримати найприємніші зразки російських ножів в руках.
й
, Україна
Джерело: