755
Трубо-електрична зварювальна установка ТЕС-3 або «Восьмий 239»
На ЧельПіпе вже було багато місць, де вони говорили про те, що було побудовано в Челябінську майстерню. Наприклад, блог фотографа Челябінська або тут Коммерсант. Ось фотографії готового магазину. Як все це розпочато і побудувати? Ви дізнаєтесь. Фото ДУЖЕ багато, швидше за все, ви повинні перерватися на частини і робити різні теми, будівництво промислового об'єкта все ще довгий процес, іноді ще не закінчиться. Будь ласка, не порушуйте набір. Якщо це можливо, я даю пояснення в листах, тому колекція буде заповнена повільно.
Для стартерів, готової будівлі, головного фасаду, а також предмету енергетичної галереї.
ПС ПС
У блозі Челябінська фотографа дуже багато технічних помилок, які я відразу попередив, що якщо ви процитуєте щось звідти звідти, то досвідчені люди будуть сміятися на вас, включаючи мене .
й Мапа Я збираю час описати технологію виготовлення труб як окрему тему.
Це те, що він виглядав перед будівництвом.
Демонтаж міжферментного гантричного крану.
Усе було демонтовано і заземляло.
Після викопування котловану починається паль.
Встановлено перші стовпчики.
Переглядайте ряд стовпчиків.
Вже розпочато встановлення ферми. Вид з afar.
У середині установки рами, якраз перед кризою 2008 року.
У середині третього ряду семінару було прийнято рішення зробити кабельний тунель для електропостачання повних трансформаторних підстанцій і розподільчих пристроїв 6 кВ. Це картина підлоги даного тунелю.
Це вид практично з вершини магазину. Розміри головного воркшопу 720 метрів по 150 метрів. Немає доповнень. Тому для розуміння величини картин дуже складно.
Р
Розпочато монтаж покрівлі з внутрішньої сторони.
82637818
Монтаж внутрішньої пожежної стінки.
Це північний фасад будівлі.
Але кабельний тунель готовий і покритий гідроізоляцією. Вид на тунельний дах.
Розпочато роботу по викопуванню ями під фундаментами технологічного обладнання.
Біла фарба, це вогнестійкі несучі конструкції.
До речі, я пропустив одну фото. Монтаж опалубки для обсмажувачів.
На третьому ряду стовпчиків є галерея спостереження, на якій спочатку потрібно розмістити кімнати для персоналу, а потім залишити тільки пульт. У цій галереї можна швидко проїхати по магазину без обходу обладнання. Під цією галереєю є приміщення персоналу, КТП, РП 6кВ, номери з контрольним обладнанням технологічного обладнання, комунікації вішаються, баластні опори висять і т.д. Є кабельний тунель під ним. Ця картина показує підйом. Зовні можна взяти ліфт з основного фасаду безпосередньо до цієї галереї. Це підйом на іншій стороні будівлі.
Я оздоблюю каркас і підлогу. Тепер я покажу, як були організовані фундаменти для технологічного обладнання. Основними в майстерні є крокові преси під 12 (для наземних трубопроводів) та 18 (для підводних трубопроводів) метрових труб. На цій фото один фундамент вже готовий і другий будується.
Обидві основи готові. Перегляд галереї.
(доб. 3)
Ось ще один вид прес- фундаментів. Чорний - гідроізоляція для збереження бетону. Підземна вода постійно перекачується знизу ям. Зверніть увагу на фігури людей в технологічних глибинах.
У цей час були привезені важкі частини преса. Вага силових деталей пресів коливається від 170 до 240 тонн. Тут пара знаходиться в порту Пермської області, звідки береться до Челябінська на спеціальних сходах.
І ось піт, який був викопаний під фундаментом преса.
р.
Це те, що важкі частини завантажуються на бруски. Що сором'язливі частини від берега до баржа називається мегаліфтом. Ми повернемося до неї.
(доб. 3)
Але деталі на слині. Особлива багатовісна (на кожній осі 8 коліс) пов'язана один з одним в муфтах і розподіляють навантаження між собою на дорожню поверхню. Вони здатні піднятися і падіння, для чого ви побачите далі.
Це картина ваги. Така платформа виходить, піднімається, стоїть вставляється під навантаженням, платформа знижує і листя. Що таке, розвантаження відбувається без використання крану. Все геній простий.
За допомогою трактора в майстерні було додано прес-станція.
І ось мегаліфт вже монтується в магазині.
р.
Але мегаліфт приймав стіни і почав монтаж. Розмір толерантності до таких частин дуже мало. При температурі близько 20 градусів Цельсій. Якщо температура відхиляє від декількох градусів, не можна вставляти болти в отвори. І все це робиться на масі.
І це шпилька для стяжки. Я не знаю, скільки ніг, але це більше 10.
Ось бічний вид мегаліфта при розвантаженні платформи.
І ось що сталося в кінці. Як виглядає 12-метровий прес.
Ось ще одна деталь внизу фундаменту.
І ось вигляд гідравлічного циліндра натискаємо близько. Імпресивний?
Поблизу пресів гідравлічні підвали з масляними насосами.
Ось ще один погляд.
2033611р.
Ми зробили дах над підвалом. Вікно залишилося, щоб насос був демонтований в разі розбиття.
Вид гідравлічного підвалу з іншого боку.
Ось ще одна деталь з людиною на фоні. Для розуміння розмірів конструкцій.
Не прокоментовано серію фотографій. Устаткування з великими частинами в магазині близько двадцяти одиниць. Просто оцінити розмір фундаментів і деталей.
Інженер ТБ пробігв на заводі і фотографував такі героїні, потім компанії, де працювали герої.
Монтаж важких деталей.
Редактори, вони є, так ...
р.
Відпочинок.
Знімна модульна опалубка використовується для фундаментів. Це круто.
Ще один фундамент.
Перегляд з галереї майстер-класів.
Ось ще один цікавий фундамент.
Джерело:
Для стартерів, готової будівлі, головного фасаду, а також предмету енергетичної галереї.
ПС ПС
У блозі Челябінська фотографа дуже багато технічних помилок, які я відразу попередив, що якщо ви процитуєте щось звідти звідти, то досвідчені люди будуть сміятися на вас, включаючи мене .
й Мапа Я збираю час описати технологію виготовлення труб як окрему тему.
Це те, що він виглядав перед будівництвом.
Демонтаж міжферментного гантричного крану.
Усе було демонтовано і заземляло.
Після викопування котловану починається паль.
Встановлено перші стовпчики.
Переглядайте ряд стовпчиків.
Вже розпочато встановлення ферми. Вид з afar.
У середині установки рами, якраз перед кризою 2008 року.
У середині третього ряду семінару було прийнято рішення зробити кабельний тунель для електропостачання повних трансформаторних підстанцій і розподільчих пристроїв 6 кВ. Це картина підлоги даного тунелю.
Це вид практично з вершини магазину. Розміри головного воркшопу 720 метрів по 150 метрів. Немає доповнень. Тому для розуміння величини картин дуже складно.
Р
Розпочато монтаж покрівлі з внутрішньої сторони.
82637818
Монтаж внутрішньої пожежної стінки.
Це північний фасад будівлі.
Але кабельний тунель готовий і покритий гідроізоляцією. Вид на тунельний дах.
Розпочато роботу по викопуванню ями під фундаментами технологічного обладнання.
Біла фарба, це вогнестійкі несучі конструкції.
До речі, я пропустив одну фото. Монтаж опалубки для обсмажувачів.
На третьому ряду стовпчиків є галерея спостереження, на якій спочатку потрібно розмістити кімнати для персоналу, а потім залишити тільки пульт. У цій галереї можна швидко проїхати по магазину без обходу обладнання. Під цією галереєю є приміщення персоналу, КТП, РП 6кВ, номери з контрольним обладнанням технологічного обладнання, комунікації вішаються, баластні опори висять і т.д. Є кабельний тунель під ним. Ця картина показує підйом. Зовні можна взяти ліфт з основного фасаду безпосередньо до цієї галереї. Це підйом на іншій стороні будівлі.
Я оздоблюю каркас і підлогу. Тепер я покажу, як були організовані фундаменти для технологічного обладнання. Основними в майстерні є крокові преси під 12 (для наземних трубопроводів) та 18 (для підводних трубопроводів) метрових труб. На цій фото один фундамент вже готовий і другий будується.
Обидві основи готові. Перегляд галереї.
(доб. 3)
Ось ще один вид прес- фундаментів. Чорний - гідроізоляція для збереження бетону. Підземна вода постійно перекачується знизу ям. Зверніть увагу на фігури людей в технологічних глибинах.
У цей час були привезені важкі частини преса. Вага силових деталей пресів коливається від 170 до 240 тонн. Тут пара знаходиться в порту Пермської області, звідки береться до Челябінська на спеціальних сходах.
І ось піт, який був викопаний під фундаментом преса.
р.
Це те, що важкі частини завантажуються на бруски. Що сором'язливі частини від берега до баржа називається мегаліфтом. Ми повернемося до неї.
(доб. 3)
Але деталі на слині. Особлива багатовісна (на кожній осі 8 коліс) пов'язана один з одним в муфтах і розподіляють навантаження між собою на дорожню поверхню. Вони здатні піднятися і падіння, для чого ви побачите далі.
Це картина ваги. Така платформа виходить, піднімається, стоїть вставляється під навантаженням, платформа знижує і листя. Що таке, розвантаження відбувається без використання крану. Все геній простий.
За допомогою трактора в майстерні було додано прес-станція.
І ось мегаліфт вже монтується в магазині.
р.
Але мегаліфт приймав стіни і почав монтаж. Розмір толерантності до таких частин дуже мало. При температурі близько 20 градусів Цельсій. Якщо температура відхиляє від декількох градусів, не можна вставляти болти в отвори. І все це робиться на масі.
І це шпилька для стяжки. Я не знаю, скільки ніг, але це більше 10.
Ось бічний вид мегаліфта при розвантаженні платформи.
І ось що сталося в кінці. Як виглядає 12-метровий прес.
Ось ще одна деталь внизу фундаменту.
І ось вигляд гідравлічного циліндра натискаємо близько. Імпресивний?
Поблизу пресів гідравлічні підвали з масляними насосами.
Ось ще один погляд.
2033611р.
Ми зробили дах над підвалом. Вікно залишилося, щоб насос був демонтований в разі розбиття.
Вид гідравлічного підвалу з іншого боку.
Ось ще одна деталь з людиною на фоні. Для розуміння розмірів конструкцій.
Не прокоментовано серію фотографій. Устаткування з великими частинами в магазині близько двадцяти одиниць. Просто оцінити розмір фундаментів і деталей.
Інженер ТБ пробігв на заводі і фотографував такі героїні, потім компанії, де працювали герої.
Монтаж важких деталей.
Редактори, вони є, так ...
р.
Відпочинок.
Знімна модульна опалубка використовується для фундаментів. Це круто.
Ще один фундамент.
Перегляд з галереї майстер-класів.
Ось ще один цікавий фундамент.
Джерело: