Хоресторнік

Це Мартха! Улюблене диво - хоппіс.
Коли одна дівчина дала мені, вона була про рік.
Хревна відразу здивує мене тим, що вона вирішила, що найбезпечніше місце в квартирі знаходиться на ліжку біля ніг. Марта була ніжною, молода була більш активною.

р.

Вона завжди дозволяла себе squeeze - за весь час вона не кусала нікому, вона навіть не спробувала.
В настрої вона попросила торкнутися, особливо коли вона хоче бути чимось смачним.
Зробляю мене вранці, і коли він розуміє, що він без використання - власник кілька разів натягнув на підлогу з ліжка, потім під футболкою сходження і отримує спати поруч з ним.
Нема нічого. Гарячі дівчата, в принципі, запах трохи. Також використовується для того, щоб при відсутності запаху,
Здається, що щось відсутні.
Це стерилізований (Я отримав один), оскільки вітчизняні ферти так влаштовують, що не вдалося стати причиною анемії і смерті тварини.
Домогосподарка страшна, не сподобалося ходити, але цікаво.
В цілому всі хори абсолютно різні, кожен має власний характер. Моє, як правило, нетрадиційне для ферету, є спокійним характером системи «сухий» і часто є система «гелікоптер».
Моя квартира (це радіо майстерня, майже) практично не руйнується. Залізо з столів не падають (золото), зникли лише добрі (кумпери, дати - трохи вертикальні вона).

Джерело: