Як вони смакають перед Путіном

Військово-морська війна продовжує дивувати, що все ще не...

Ви хочете сміятися?

Пам'ятайте, коли Путін мухав на амбітному літаку?

Чудова фотосесія, чудова розвага для людини, яка має багато грошей і вільного часу.
Проблема полягає в тому, що наявність несанкціонованих осіб в кабіні (і ще більше, тому контроль її) категорично заборонено. Це викликає площину аварійних ситуацій, з яких було кілька останніх років.
Громадянський Путін В.В. чітко не має права контролювати цей вид літака.

Серйозне зловживання, для якого є дрібним.

Після того, щоб побачити, як ці органи будуть сміятися.

Вони не мають шансів довести нам, що не було порушення. Добре, зрозуміло, що вони дуже важко спробувати дрібну гру. Володимир Путін і організатори фотосесії.

Як я очікував, пани дуже смішні.

В першу чергу, як ми пам'ятаємо, Розавітсія сказала:
Ми скаржаємось на прокуратуру, адже законом, громадяни не зобов’язані з’ясувати, де є компетентність, а самі державні органи визначають це і надсилають листи.

Прокуратура визнала свою правоту і вимушену Розавітацію знову відповісти:
Відповіла Розавітсія. Ця відповідь заслуговує на участь у конкурсі «Найбільш патологічна спроба покриття ваших азій»:

2,2 км
Я маю на увазі, гр. Путіна, що летить на літаку, визнається феноменом «з такою багатогранною природою», що Розавиця не може встановити державний орган, який має справу з цим питанням.

Щодо того, що Федеральне авіатранспортне агентство Російської Федерації не знає влади, що вивозили повноваження з регулювання державної авіації.

Чи не дивно? У країні, де все регулюється, до розміру антіль і ширини смужок на спині чіпмунків, величезні площини літати, які виконуються ніхто не знає, хто, і незрозуміло, хто несе відповідальність за це.
Начебто, що Володимир Путін прокинув НЛО.

Я люблю свою роботу. Перфорація гострою паличкою в чистому вигляді.
Невагомий і невеликий, але хороший.
Я уявляю, як довго, все це Розав'яція, боляче узгодження і редагування цього листа.
- Що відбувається?
- Тому що гіп буде підніматися.
- Ви не можете ставити голову ...
- Адже це в інтернеті тільки дасть причину...
Але після довгого колективного зусилля вони все одно випускають комічний лист про «виробки багатогранної природи» і «не можна встановити. й

Прийдіть до суду. Продовжуємо навчальні вправи.
Я дивлюся, як вони знайдуться.
Не виключено, що вони скажуть, що Розав'иця регулює тільки польоти трав і щіток, і все інше занадто "багатообмежені" для неї.

Додано1 до [mergetime]1290455956[/mergetime]
Головна

Джерело: