Як вони смакають перед Путіном

Військово-морська війна продовжує дивувати, що все ще не...

Ви хочете сміятися?

Пам'ятайте, коли Путін мухав на амбітному літаку?

Як вони смакають перед Путіном

Чудова фотосесія, чудова розвага для людини, яка має багато грошей і вільного часу.
Проблема полягає в тому, що наявність несанкціонованих осіб в кабіні (і ще більше, тому контроль її) категорично заборонено. Це викликає площину аварійних ситуацій, з яких було кілька останніх років.
Громадянський Путін В.В. чітко не має права контролювати цей вид літака.

Серйозне зловживання, для якого є дрібним.

Після того, щоб побачити, як ці органи будуть сміятися.

Вони не мають шансів довести нам, що не було порушення. Добре, зрозуміло, що вони дуже важко спробувати дрібну гру. Володимир Путін і організатори фотосесії.

Як я очікував, пани дуже смішні.

В першу чергу, як ми пам'ятаємо, Розавітсія сказала:
Ми скаржаємось на прокуратуру, адже законом, громадяни не зобов’язані з’ясувати, де є компетентність, а самі державні органи визначають це і надсилають листи.

Прокуратура визнала свою правоту і вимушену Розавітацію знову відповісти:
Відповіла Розавітсія. Ця відповідь заслуговує на участь у конкурсі «Найбільш патологічна спроба покриття ваших азій»:

2,2 км
Я маю на увазі, гр. Путіна, що летить на літаку, визнається феноменом «з такою багатогранною природою», що Розавиця не може встановити державний орган, який має справу з цим питанням.

Щодо того, що Федеральне авіатранспортне агентство Російської Федерації не знає влади, що вивозили повноваження з регулювання державної авіації.

Чи не дивно? У країні, де все регулюється, до розміру антіль і ширини смужок на спині чіпмунків, величезні площини літати, які виконуються ніхто не знає, хто, і незрозуміло, хто несе відповідальність за це.
Начебто, що Володимир Путін прокинув НЛО.

Я люблю свою роботу. Перфорація гострою паличкою в чистому вигляді.
Невагомий і невеликий, але хороший.
Я уявляю, як довго, все це Розав'яція, боляче узгодження і редагування цього листа.
- Що відбувається?
- Тому що гіп буде підніматися.
- Ви не можете ставити голову ...
- Адже це в інтернеті тільки дасть причину...
Але після довгого колективного зусилля вони все одно випускають комічний лист про «виробки багатогранної природи» і «не можна встановити. й

Прийдіть до суду. Продовжуємо навчальні вправи.
Я дивлюся, як вони знайдуться.
Не виключено, що вони скажуть, що Розав'иця регулює тільки польоти трав і щіток, і все інше занадто "багатообмежені" для неї.

Додано1 до [mergetime]1290455956[/mergetime]
Головна

Джерело: