Нова королева мотоциклів краси

Це жіноча лінія. Я вболівальник з цих надборств.
Я не знаю, що це ґендер, але коли ви подивитеся на нього.
Це супер велосипед, млei.

Мотоцикли MV Agusta завжди були у верхній класі моторної ієрархії. Дивин F4, незважаючи на свій порівняно старий вік, все ще залишається універсальним фаворитом спортивних велосипедів, з невисокою ціною і нервовою обробкою.
3 фото звідси.

1,1 км

Найсвіжіші моделі компанії - шість-hundred-cube F3 повинні приваблювати нові любителі не тільки своєю більш демократичною ціною, але і більш привабливим характером. Після того, як шасі і двигун мотоцикла є останніми, розроблені з урахуванням всіх сучасних досягнень мотоциклової галузі. F3 отримав найсучасніші компоненти підвіски, повний набір електронних систем управління, контроль тягів. Підвіска мотоцикла блискає іменами, такими як Marzocchi і Sachs. Кронштейни, звичайно, є Брембо.
2,2 км

мотоцикл також отримав останні 600-cc трициліндровий двигун. Я повинен сказати, що це не «класичний» шістсот, його обсяг трохи більше – 675 кубічних сантиметрів і 137 кінної сили. З одного боку, такий об'єм не дозволить виконати в більшості змаганнях з однокласниками близько 600 кубів, але з іншого боку, не є рояльним бізнесом, щоб займатися "іграшними расами". Красива королева в першу чергу про зовнішні дані. Але тут MV Agusta традиційно все добре. В останній виставці EICMA, мотоцикл безумовно зайняв перше місце в конкурсі краси.
3. У

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное