426
"Незаймана" в Абу-Дабі
Услуги
До початку останнього та рішучого Гран-прі сезону Микола Феменко та Річард Брансон зібрали прес-конференцію. Оголошено (і я розумію це не новини нікому тут), що ММ купує значну частку в ВТ і стає повноцінним партнером. Команда Муруся Незаймана
Я пропоную дивитися, як команда каналу «Росія 2» відіграла історію про підписання договору між Маруся Моторами (ММММ) і командою Virgin F1 (ВТ).
11 зображень
Вид на одну з підставок доріжки в Абу-Дабі
У рамках прес-конференції надали ексклюзивне інтерв’ю телеканалам. Інтерв'ю Фоменко та Брансон, звичайно, незрівнянна Марія Моргун.
Р
Микола не такий лідер. А Річард посміхається з серця.
Історія вимагає ефектного очікування. Де ще буде?
Іноді потрібно бути дуже ефективним.
Р
Віталій Петров також відрізняв себе в цьому забігу. Що Фернандо Нагадуватиме він. Російський вершник не втратив жодного нападу чемпіона світу, вийшов шостий, і закінчив 13 сезон.
Маша і Петя. Ми зустрілися в іноземній країні.
Ми не допустили до пагонів, тому ми вмістимо з невеликими.
Чоловік, назва якого стала побутовою назвою. Якщо у вас є камера.
Невини зловити з Renault
Джерело:
До початку останнього та рішучого Гран-прі сезону Микола Феменко та Річард Брансон зібрали прес-конференцію. Оголошено (і я розумію це не новини нікому тут), що ММ купує значну частку в ВТ і стає повноцінним партнером. Команда Муруся Незаймана
Я пропоную дивитися, як команда каналу «Росія 2» відіграла історію про підписання договору між Маруся Моторами (ММММ) і командою Virgin F1 (ВТ).
11 зображень
Вид на одну з підставок доріжки в Абу-Дабі
У рамках прес-конференції надали ексклюзивне інтерв’ю телеканалам. Інтерв'ю Фоменко та Брансон, звичайно, незрівнянна Марія Моргун.
Р
Микола не такий лідер. А Річард посміхається з серця.
Історія вимагає ефектного очікування. Де ще буде?
Іноді потрібно бути дуже ефективним.
Р
Віталій Петров також відрізняв себе в цьому забігу. Що Фернандо Нагадуватиме він. Російський вершник не втратив жодного нападу чемпіона світу, вийшов шостий, і закінчив 13 сезон.
Маша і Петя. Ми зустрілися в іноземній країні.
Ми не допустили до пагонів, тому ми вмістимо з невеликими.
Чоловік, назва якого стала побутовою назвою. Якщо у вас є камера.
Невини зловити з Renault
Джерело: