Від-сезон у великій Ялті

У день був хмарний і дощовий, але камера була ретельно взята сама по собі, сподіваюся не вайн. Займаючись до проходу була сумна, бо вона була дощем і хмарою була як в горах під час дощу, але знаючи нашу Кримську погоду, я, як справжній Крим, завжди сподівався на краще, що в підсумку вийшов.

Перше, що ми бачимо на проході, є гора Демерджі, біля підніжжя якого с. Радиант простягається, південний схил гори дозволяє виноградникам отримувати сонце повний день, тому вино в Радянті вставляється і смачно. На підніжжя є також руїни давнього укріплення Фуни, кінські основи долини Вігса, камені некомерційної форми схожі на людські фігури і не тільки.

Ось трохи з іншого кута, ми чітко бачимо силует голови Емпреса Катерини, а за легендою, наречена ковану з ковалівської гори. Хто чекав на свій скутер з риболовлі і кріпиться. Ще одна легенда говорить про те, що вона прокинулася в рот вулкана, який розсмоктується в тих літох на цій горі, адже фіерські гіганти, що мешкають в горі, щороку вимагали нову наречену з найкрасивішої в області. Так що він, гігант, не змогла її скуштувати fiancé, який почав об'єктувати. У давні часи були дійсно клини, і квали в них кращі кінь і мечі. У давні часи хана, Тохтамиш, нащадок Генгайського хана, він був timid десять, і виправився в зброї і хронової джгути. Після того, як він прийшов до кошмару з того села і замовив кінського з нього, після того, як він взяв кінського р-ну вирішив його скасувати, так як він завжди зробив, тим самим дозволяючи ковшам, але він не міг, він випадково кинув золотою монетою до ковалю, виправивши Ізолоту монету, викликану його перевіркою. Сміт зловив гроші, подрібнивши його навпіл з двома пальцями, і кинув її в ріг сказав: Ваш праска безцінна!

Далі є вид на море, а на Mount Castel, Castello, фортеця. завжди були укріпленості, але Спанісари, під час царювання моря, оселилися там капітально. Ця гора ще слугує для військових цілей на її теперішній військовій одиниці.

р.

І справа, Романкош.

р.

Кастел ближче,

Вид Алушти з Верхнього Кутузівки (не шум) У цих місцях стояв військо Кутузова, біля Кутузовського фонтану. Як ми всі знаємо, Кутузов був поранений в оці, і це було з цього джерела, тепер називався фонтаном, що лосьйони були зроблені для нього, а запалення почали проходити. Потім замовляється, що джерело очищається.

Долина винограду Алушти, вино також вставляється щільно! Тест.

З тих пір, як він почав з кваллю, він не міг взяти картину Ая Дуга з звичного кута, але ви також можете побачити лише алет Мішкіна.

Це екс-мосфільм, пам'ятайте, що діти капітана Гранта? Острів був знятий там.

Темпування ... У вас немає!

43389818

Табуретки, до речі, засмічені допуску, але табурети – найперспективніший песський транспорт!

Wuchang-Su Falls.

Жилети

Що чекав довго! Море!

Будинок Алли Борисовни. Один з них.

Палац Лівадії чудовий!

Чимера палацу Лівадії. Охорона входу в пекло.

Кастриця любить щось ...

У 90-х роках я був біля цього храму, який потім був складом. Коли я ходжу в неї, ви будете розуміти, чому.

На храмі барабан під куполом був розкопаний, хрест відірвав, і все віддалено нагадав, що це був храм. Франкливо кажучи, коли я прийшов і побачив ці мозаїчні іконки на стінах склада, я все одно не розумію, чому я кинувся, як маленький хлопчик... це було давно.

Ікона підвіска Христа

Цей храм Покрови Пресвятої Богородиці, я дізнався це пізніше, коли я почав зацікавити цей «склад». Мозаїка була частково відтворена, особливо позолочених фрагментів.

Мозаїка була виконана на острові Мурано, Італія, від Антоніо Салв'тті.

Вівтар дивує! Ви не можете дістатися до нас.

Виноград

Особа Спасителя зображена в юному віці, який у себе є величезною мінливістю, є лише три такі образи по всьому світу.

р.

У колі з'являються зображення Апостолів, всю мозаїку.

Неподалік від Храму, є кут, де я люблю відпочивати трохи. А.П. Чехова, з дочкою священика Ялти. Терновський і сидячи на лавці, вони утворилися в філософських розмовах. Також в цьому місці він розміщав в оповіданнях Леді з собакою, Анна Сергіївна та Дмитро Дміртрич Гуров. У Оранді вони сіли не далеко від церкви, подивилися на море, і тримали німці.

І це, де вони виглядали, вид з лавки.

Ось ми йдемо.

Оливки нагадують мені, що я на півдні (до речі +15))

р.

Тоді я прогулявся по доріжках, як зазвичай без кіт не робив, (вони мене) як високий світло перетворився як я бачив мене)

Але така лава стояв біля храму, коли Чехова сидить на ньому! І уявіть, чи не побачила ця лавка!

Палац Лівадії знову,

Години.

Ну, в кінці я шукав на мій тітка, відлущивши періммон, ретельно для мене зліва на гілки дозрівають)

Кіт Василь, побачивши, що колір фруктів збігається, інтенсивно змащений під пересімоном, для того щоб перейти до мого кішка санаторію навіть під пазом періммону.

Габаритний зображення

Аеропорт

каструлі.

Готель Ялта

р.

Червоний камінь

Скухні ночі! Якщо ви хочете попросити. Щиро дякую!

Джерело: