Рейтинг найяскравіших професій

Недавно, під час розмови з друзями я почав дивувати, чи є деякі антирейтингові професії, які звичайні люди послідовно не схожі. Я не знайшов готових матеріалів в Інтернеті, тому я казав себе за фрагментарними даними. Ви можете пройти через призму суб’єктивності громадянина Росії, тому не претендує на віру, але це ще цікавіше – можуть бути ті, хто бажає доповнювати або оскаржити його.
Проксимус

10. Кур'єр. Причина не схожа - це людина, яка завжди з'являється в невірному часі, коли він з'являється. Нерідкі винятки будуть піца доставки чоловіка або щось, як це.

, Україна

9. працівник нафтогазової галузі. Олійні працівники не люблять чисто меркантильних причин: для суперприбутків, дорогих автомобілів і можливість порушувати правила дорожнього руху без наслідків. Саме тому багато готових стати їх.

8. Банкір. Нещодавно слово «банкір» став практично непристойним серед людей, а ставлення до професії змінилося від невимогливого до майже нещастя. Згідно з експертами, причина – звичайно, у глобальній фінансовій кризі явища мало розуміли, але постраждали практично кожен.

7. Про нас Продавець. Цей вибір буде підтриманий всім, хто знає його: надзвичайно стійкий і нещасливий громадянин, який управляється на ходу до демпфіну трав'янистого / дивного шкарпетки / книги з фотографіями, а одночасно зіпсує настрій. До меншої кількості, це стосується звичайного продажу, більше, ніж дратує телефонні дами, один раз на рік ретельно протираючи всі OSAGO. І для тих, хто не викликає спазмів, несподіваний шаут від задньої «Привіт, у нас є акція сьогодні... й

6. Жнівень письменник. Кондиціонер “терміновий”, який характеризує ремесла “від ручки”, чиї занадто багато текстів виділяються невисокою мовою і здивують приступну монотонію ділянки. Назви безглузді - кожен, хто провів книгу в руках знає цей тип.

5. Умань Державна посадова особа. Великість громадян до бюрократичного класу є загальним, і в Росії це явище проявляється особливо. Причини безглузді описати – вони дуже великі і очевидні для всіх. Окремо в цій групі особливо ненавислі у всьому світі і в усі часи податкові колектори (див. податкові колектори або громадські засоби). Де, якщо не у відділенні Федеральної податкової служби, можна повністю безглуздо вбити день життя?

4. Адвертайзер. Тут, очевидно, походження не схожих на дуже продукт діяльності - актуальна реклама, стипендія, непристойна, тому на відміну від реального життя, не любиться більшості людей. В одній групі багато включають дизайнери і фотографи. Причиною не схожості жителів цих фахівців є не дуже чітка, але все ж це відбувається.

3. Ріелтор. Популярність постів на тему того, що ас збирається на нашій країні з житловим ринок доводить, що нічого не любить цих робіт.

2. Охорона. На мій погляд, ні тьмяне тіло з скан-словом за бар'єрною кнопкою, ні баобаб з металодетектором в руках, розмішуючи через дамський гаманець на в'їзді в клуб, не заслуговують найменшого ураження.

1. інспектор трафіку. Немає коментарів.

Додано1 до [mergetime]1290697030[/mergetime]
Я шкода за затримку, комп'ютер сповільнюється.
Я закінчив мій варіант, тому я можу говорити.

Джерело: