Зима з наметами в передмісті

Після двох моїх постів про решту полярних Уралів і сплаву по річці Охта я зрозумів, що тема відпочинку вічно і багато інтересів. В той час як копати в свої фотографії, я походив в цікавий похід 2008 року.

Я подаю до суду наступний вибір: 2008, кінець листопада Московська область. Маршрутна лінія: Курівське-Сельіва-Авзюніно-Богородське-Молкове-Коробяття-Велікі Край-Верейка (колишнє село ВЖДА Пролетаріат)-Челдово-Горкі-21 с.-18 с.-Сатура. 90-100 км. Метою є відпочинок. Всі питання будуть відповіли після, і попереду 56 фото і коментарів.

1,1 км Електричний поїзд Воскренськ-Куровський. Ми всього 3 чол. Трохи про людей: Не дивно, що людина в переварці є подарунком від взаємного друга. Мета полягає в тому, щоб перевірити цей пристрій в області. Я шкода для тих, хто мав можливість носити пальто.

2,2 км Мене. Ідеолог всіх сортів. Вже кілька речей, які я хочу випробувати взимку.

3. У Вони можуть і не будуть бачити. Не турбуючись, ми не валідуємо, ми навіть не знімаємо взуття, щоб зберегти сидіння чистими.

4. У Власне, початкова точка Куровського. Налаштування системи рюкзака.

5. Умань Зимовий ліс. Ще один учасник, Дімітрі.

6. Жнівень Місцеві оголошення. Пиво в руках комарів ... лікування хворих голів. Коли зачепити мене в машині поїзда, я був трохи шокований... думка про скасування поїздки спалахнула. Виявилося, що вчора було свято, яке вони успішно відсвяткували. Так, в цьому місці пиво більше медицини.

7. Про нас Невеликий обід. Сендвічі та гарячий чай ... Це казка взимку!

Зима з наметами в передмісті р.

8. У Назва річок і населених пунктів в нашій країні дивовижна!

9. Навігація Так званий кран. Зрозуміло, в цьому місці Московської області, в основному крани, в той час як в інших місцях (і я лазила багато) добре з ланцюгом.

Зима з наметами в передмісті Р.

10. Весь день. Так ми йдемо. На коліні знаходяться ділянки снігу.

Зима з наметами в передмісті Габаритний зображення

11. Перший вечір. Сніжний сніг продовжується. Взимку поняття ночі трохи відрізняється. З тих пір, як вона отримує темно рано, і сліпий пізній час бігу дуже невелика. Результат: поломка табору в 15:30-16:00, а початок о 8:00-8:30 ... виходить близько 15 годин свічення. Це багато. Все дуже добре втомлюється спати!!!

12. Висихання речей. Завантажувальні завантажувачі вичерпали, щоб бути сидом. Засувка 4,500р зливу. Після багатьох років випробувань я підбиває: Для складних погодних умов, таких як дощ, сніг, вода під ногами, пишні і т.д., розчин є одним: Хороша шкіряна біржа. черевики (за типом роги) і флісові трески.

13.00 р. 2-й день ранку. І ось ще один прокол. Увечері сніг був потоплений на їжу, а вночі його дощують, відповідно, безсніжний ранок. Вони відправили месенджер в село, а не далеко, там - за 30 хвилин.

14. Учасник інсекційного забігу. Досягнення все ще змія.

15.00 р. Міст над струмком. В цілому, в цій області виробництво торфів і тампонів з потоками є безмірним.

16.00 р. Зимовий пейзаж учора перетворився в непристойний CHVAKU під ногами.

17.00 р. Антраль.

18 років У нас здивовані місцеві собаки.

19.00 р. Це оголошення висить в центрі села. Де центр в с. ??? Для того, щоб бути центром храму або дзвіниці, тепер центр є магазином. Це розумна реклама для літніх людей.

20. Ось старий центр. Я люблю фотографувати храми під час подорожі. Віра, досить, не має нічого спільного з ним, церкви та монастирі приємно здивують архітектурну точку зору.

21. А дороги не закінчуються. Як кажуть: «Дружина досить для всіх!»

22. Приємно, коли ліс підкорює шматочок поля. Ви можете побачити, що штифти не висаджуються людиною, але виростили самостійно.

23. Яскравий дотик сірого дня.

Зима з наметами в передмісті 2 Р

24. Тепер давайте змінити кут.

25. Храм знову. Хто побудував це? Хто архітектор? Так само, як церкви в Ассасіні Кри, Темпларс псуються. І це шкода. Московська область.

26. Перегляд

27. Зелена краса. Не варто одягатися на Новий рік. Але не варто різати.

28. Вихровий корінь сосни. Величезний сосновий дерево.

29. Склад колоди. Не перший рік. Чому це не потрібно?

30. Діаметр деяких бочок дивний. Це дерево, мабуть, 100 років.

Зима з наметами в передмісті , Україна

31. Я граю трюки.

32. Безкінцева Росія.

Зима з наметами в передмісті Р

33. І на мапі показано міст. Займав 20 хвилин, щоб відродити, майже вирішив піти на форт на я..., але диво врятував. Поблизу вони знайшли зламане дерево, 5 хвилин роботи осі, і ми на протилежному березі.

34. Друга ніч. Сніжний сніг – 10 хвилин, налаштування намету – 10 хвилин, розташування місць – 10 хвилин.

35. Пожежний не хоче спалювати. Випробувано гель для запалювання бренду «Експедиція». Я думаю, що сама компанія смоктати, але вони мають деякі цікаві рішення. Гель прохолодний, але ціна tag для нього на 80 рублів занадто високий.

36. Ранок. Насолодіться сонцем.

37. Рейки знову.

38. Хтось збудував фундамент тут давно.

39.00 р. Тести переварювання продовжуються.

40. Ніч -15, ніч -2. Пар піднімається з землі. Сонечко бореться з холодом.

41. Заморожені краплі.

42. Шамп. Карта показує це місце як ліс. Цей сайт, очевидно, вигорнув 2-3 роки тому, що вийшов з цього: У хаотичному порядку джгути charred стволи, ці дуже стовбури створили природну гребінець для відтоку води, в результаті утворилася мокра земля з колодами, потім вростали молоді верби і жовчні. Проходячи цю площу за годину і пів-два, було прийнято рішення проїхати по колодах. Я впав одну ногу внизу коліна, комади, висить тулуб, переходив в воду з двома ніжками просто нижче колін.

43. Велике Земля над!

44. Смішні магазини дивують! Дмитро Анатолійович, приїжджає до с. Воздя Пролетаріат і може похвалитися ваш IPad.

45. Пивний шампунь, але звичайно для чоловіків.

46. По-третє місце для вашого сну. Настільна і дрова.

47. Ранок. На ніч з'явився бурий вітер, і ми почули дерева.

48. Дорога між заплавленими торфами. Використовуваний німецькою вузьким манометром, але сучасні тиєви вкрали її для брухту.

526110

49.00 р. Це насправді те, що затоплені торфини виглядають як. Є багато рибальських катерів до води.

50.00 р. Починався дощ з ураганським вітром. Побачимо і почуйте трубок дерев. Кілька великих дерев впав по дорозі.

51. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

52. Стріляти! У вас є кінотеатр в місті? В цілому місто було захоплено - міський відвал практично прилягає до міста.

53. Більше людей приходять з Шатури.

54. Учасники: Ме.

55. Дімітрі.

56. Віктор.

Додано1 до [mergetime]1290940863[/mergetime]
1,1 км Не вірити карти 2. Погана погода не є 3. Кохенел загинув і почав зважити кілограм 5 важчих, бідних солдатів 4. Легкий день повинен якось збільшити (як ми думаємо, крім варіантів ядерного вибуху) 5. На інтернеті не знають всіх мешканців передмістя 6. За 4 дні відвертають 2,5 л пива і 0,7 л перцю
Я отримав все. Якщо у вас виникли питання, відповідь.

Зима з наметами в передмісті Габаритний зображення

Джерело: