Як зробити мікрохвильовку?

Оригінальний тут - нареальному

Коли я був малюком, у нас є чорно-біле телебачення. Він був названий Горизонтом. Телевізор вже давно забарвлений, але батьки не мають грошей на це. Так ми подивимося на чорно-білу картину. Єдиний день, коли зображення на цьому телевізорі відповідало за вихідний сигнал, був день смерті Владислава Списєва. На екрані зображено його картину весь день. Чорний і білий. Тоді ринок затопили іноземними телевізорами. Перші японські і потім корейські бренди. І, ми можемо сказати ще недавно, Китайське обладнання прийшла до Росії. Тим не менш, бренд Horizon збереглася. Під ним зараз виготовляються не тільки телевізори, але й праски, фени, пилососи та кондиціонери. Залізо, не всі вони називають «горізонами». Я змогла дивитися мікрохвильову піч.

Компанія працює в Білорусі. Але де-факто зовсім інша країна. Це один з магазинів, де виготовляються мікрохвильові печі. Веганський блок дійсно нічого, але прес.

Такий лист праски поміщається в нього:

І вони візьмуть.

Є кілька пресувальних машин в цьому магазині. Кожен робить свої власні заготовки. А потім кладуть їх в праві рядки.

Залишилося закріпити чотири стіни заготовки і покласти на транспортер.

На цій стрічці залізні коробки переходять на інший майстер-клас. По дорозі проходять процедуру фарбування.

Заключна форма мікрохвильових духових шаф придбана тут. Це монтажний магазин.

В той час як один шматок роботи чекає години...

р.

... інші майстри займаються:

У цьому майстерні два монтажні стрічки працюють паралельно. Кожен працівник несе відповідальність за одне Наприклад, ця робота жінки полягає в тому, щоб клеїти етикетки на спині аплікації:

Якщо хтось вважає, що це не працює, але розваги, я можу запропонувати йому досвід. Конвеєр не зупиняється на другий, за хвилину через руки кожного працівника проходить з десятою побутовою технікою.

Ім'я *

Дроти в звичайному картонній коробці ...

Потім вони пропалюються тим, що називається невеликим рухом руки:

Як розповів я, мікрохвильова піч є однією з найпростіших в пристрої побутових блоків. Має мінімальну електромережу. По суті, залізна коробка, мотор, пара дротів, і кулінарне майбутнє закріплюється.

Колишнє радянське підприємство, хоча воно виглядає досить сучасно, не вдалося остаточно позбутися від радянського минулого. Над головою робітничих плакатів, які викликають сумлінну роботу. Менеджери розповідають мені середню зарплату. Я пам'ятаю, що й ті ж фігури, не менше, ні більше, були передані мені на інших білоруських підприємствах. $500. Цей розмір сказав мені в цій країні весь час. Вона звучить як заклинання. Я не знаю, якщо вони хочуть переконувати мене, що працівники отримують стільки, або якщо менеджери переконують себе. Працівники підприємства в присутності управління, звичайно, не відмовилися від своїх слів. Але друзі в Мінську, слухайте ці фігури, посміхнувшись і сказали, що тут «Що хороша зарплата».

Хоча вважається, що робота з електронними пристроями є привілеєм чоловіків, є дуже мало з них.

Габаритний зображення

Більшість жінок працюють в майстерні:

Ім'я *

р.

Трохи на боці є зразок того, що продукт повинен виглядати. Я не можу дізнатися функціональне призначення цього предмета.

Про бренд продукту З стрічкою виробництва, пристрої, які називають Vitek, з'являються тут. Вона виробляє побутову техніку в Білорусі зараз не тільки Горизонт, але спільне китайсько-білоруське підприємство називається Media Horizon.

На гарантійних купонах і інструкціях, відповідно, вже назва китайського бренду. У мікрохвильовці кладуть маленькі брошури.

Ім'я *

А потім пристрій чекає на пристрій, який його запакує:

, Україна

Ім'я *

Ім'я *

Мікрохвильові печі готові до продажу:

Додано1 до [mergetime]1290982151[/mergetime]
Принаймні, компанія продовжує виробляти телевізори під такою назвою. На екрані під назвою Горизонт був у номері готелю, де я залишився. Незважаючи на зміну кириличного алфавіту на латинські літери, тим самим легко читати Коли я був дитиною. Телевізор кольоровий, не чорно-білий. Але каже нам те ж саме: досягнення в національній економіці та підтримка робітників на підприємствах керівництва країни в усіх її підрядах.

Джерело: http://

Категории

Смотрите также

Новое и интересное