Ви пропустили блінкер? Зайдіть!

Власники флеш-пам'ят в Москві, очевидно, вирішили боротися за їх право, щоб проїхати на дороги столиці. За даними служби російських новин 24 листопада безпека від автокад (що ще не відомо) атакувала водія на московському кільцевому шляху, який не пропустив машину з «підключенням».

Згідно з потерпілим Алексей Смірнов, він переніс свій білий Lexus IS250 назовні московського рингового шляху в лівому ряду біля київського шосе, коли він перевозився на чорному BMW 7-Series з флешкою маяконом. «У зв’язку з правилами дорожнього руху, я зобов’язаний пропустити автомобіль спеціальним сигналом, але тільки якщо у мене була можливість регулювання правого ряду». Але там був щільний потік, і я не зрізати їх, говорить Олексій Смірнов. «Я не збираюся ризикувати і не змінився. й

Після того, як BMW разом з Toyota Land Cruiser надходить Alexei Smirnov на правому провулку. Але після того, як СУВ знову пішов на крайню ліву смугу і гальмував різко, намагаючись спровокувати нещасний випадок. Три чоловіки сильної конструкції стрибають з автомобіля. Один з них зумів розбити бічне скло і захотів витягти водія через неї на вулицю (у цьому випадку зламалися склянки в дорогий каркас). Другий охоронець зламав передню фару під ногами.

6 фото через alexey20004

зламаний вікно

Весь салон покривається шраплоном.

р.

З подальшим побиттям водія рятувальні користувачі дорожні. Вони стрибають з автомобілів і почали кричати. Згідно з свідками, молоді люди вийшли на ліцензійну пластину Toyota Land Cruiser A328AA 177, а також номер BMW 7-series: A997RU 199.

3610Р. 4200Р.

зламали фари (внутрішня шкода, після чого волога почала отримувати і мала бути змінена)

Повідомлення про те, що заявка прийнята і шукає Фрекс

75155.500 р.

Джерело: