606
Що торгується на німецьких блох ринках?
Німецькі ринки блохи, як правило, з двох типів: загальний одяг (Німецький Trödelmarkt) і антикварний (Німецький Антикмаркт). Є люди, які обходять такі ринки, для них такі місця пов'язані з банальним сміттям, і є ті, хто просто обожнює їх і готові витрачати години на викопування старих речей в пошуку артефактів. Ми всі зацікавлені, тому розглянемо один з великих сумок для тканин Берліна сьогодні.
28 фото по Edward Hawailer
р.
2,2 км У Берліні є десятки бар’єрних знаків (Німці: Flohmarkt, блояний ринок). Більшість з них відкриті тільки у вихідні дні (виняються винятки). У неділю, коли більшість магазинів закриті, найбільші роботи. На ринку ми побували в Берлінському парку (Flohmart am mauerpark).
3. У Тут ви можете знайти величезну кількість зайвих ясен, і ви можете купити щось цікаве.
р.
4. У Збірники старих камер обов'язково знаходять для себе щось підходяще.
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас Є люди, які купують іграшки.
8. У
9. Навігація Хтось просто шукав сувеніру.
10.
р.
11.
12. І хто може одягатися безкоштовно. Місцеві модниці
13.00 р. Символи дуже барвисті, але не думаю, що більшість з них німецька. Я думав, що були тільки іноземці.
14.
доб. 172
15.00 р.
16.00 р.
Р
17.00 р. Відділ рівнинних трав.
18 років
19.00 р.
20. Для тих, хто заплутаний в величезному асортименті унікальних продуктів, є можливість перекусити.
(Романія)
21. Я дуже сподобалося ринку. Багато цікавих персонажів, численні антикварні речі і різні брелоки.
83961
22.
р.
23.
р.
24.
25.
26.
27.
28. Це ринок.
Джерело:
28 фото по Edward Hawailer
р.
2,2 км У Берліні є десятки бар’єрних знаків (Німці: Flohmarkt, блояний ринок). Більшість з них відкриті тільки у вихідні дні (виняються винятки). У неділю, коли більшість магазинів закриті, найбільші роботи. На ринку ми побували в Берлінському парку (Flohmart am mauerpark).
3. У Тут ви можете знайти величезну кількість зайвих ясен, і ви можете купити щось цікаве.
р.
4. У Збірники старих камер обов'язково знаходять для себе щось підходяще.
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас Є люди, які купують іграшки.
8. У
9. Навігація Хтось просто шукав сувеніру.
10.
р.
11.
12. І хто може одягатися безкоштовно. Місцеві модниці
13.00 р. Символи дуже барвисті, але не думаю, що більшість з них німецька. Я думав, що були тільки іноземці.
14.
доб. 172
15.00 р.
16.00 р.
Р
17.00 р. Відділ рівнинних трав.
18 років
19.00 р.
20. Для тих, хто заплутаний в величезному асортименті унікальних продуктів, є можливість перекусити.
(Романія)
21. Я дуже сподобалося ринку. Багато цікавих персонажів, численні антикварні речі і різні брелоки.
83961
22.
р.
23.
р.
24.
25.
26.
27.
28. Це ринок.
Джерело: