Що торгується на німецьких блох ринках?

Німецькі ринки блохи, як правило, з двох типів: загальний одяг (Німецький Trödelmarkt) і антикварний (Німецький Антикмаркт). Є люди, які обходять такі ринки, для них такі місця пов'язані з банальним сміттям, і є ті, хто просто обожнює їх і готові витрачати години на викопування старих речей в пошуку артефактів. Ми всі зацікавлені, тому розглянемо один з великих сумок для тканин Берліна сьогодні.

28 фото по Edward Hawailer

р.

2,2 км У Берліні є десятки бар’єрних знаків (Німці: Flohmarkt, блояний ринок). Більшість з них відкриті тільки у вихідні дні (виняються винятки). У неділю, коли більшість магазинів закриті, найбільші роботи. На ринку ми побували в Берлінському парку (Flohmart am mauerpark).

3. У Тут ви можете знайти величезну кількість зайвих ясен, і ви можете купити щось цікаве.

р.

4. У Збірники старих камер обов'язково знаходять для себе щось підходяще.

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас Є люди, які купують іграшки.

8. У

9. Навігація Хтось просто шукав сувеніру.

10.

р.

11.

12. І хто може одягатися безкоштовно. Місцеві модниці

13.00 р. Символи дуже барвисті, але не думаю, що більшість з них німецька. Я думав, що були тільки іноземці.

14.

доб. 172

15.00 р.

16.00 р.

Р

17.00 р. Відділ рівнинних трав.

18 років

19.00 р.

20. Для тих, хто заплутаний в величезному асортименті унікальних продуктів, є можливість перекусити.

(Романія)

21. Я дуже сподобалося ринку. Багато цікавих персонажів, численні антикварні речі і різні брелоки.

83961

22.

р.

23.

р.

24.

25.

26.

27.

28. Це ринок.

Джерело: