Винахідки минулого

У 1899 р. Карл Дулл, комісар Патентного відомства США, сказав: «Що можна придумати, що вже було придумано. й
Я пропоную ознайомитися з виписками вчених та впливових людей про науково-технічні інновації.

параболат
Імператор Наполеон Франції не довіряв техніку, прокоментуючи новини про парову катер Фултон наступним чином: «Ви збираєтеся запалити вогонь під палубою корабля і тим самим зробити його плавати проти струмів і вітрів? Я шкода, але я не маю часу для такої нецензії. й

Парові локомотиви
У 1864 р. Кайзер Вілгельм Я прийшов з дуже успішним аргументом проти парових локомотивів: «Не буде платити гроші, щоб отримати з Берліна в Потсдам в одну годину, тому що він може зробити те ж саме на коні в один день – і абсолютно безкоштовно. й

Веб-сайт
У 1878 році компанія Західного Союзу (Фінанси та зв'язки) розподілила меморандум до працівників, що входять до складу: «Так званий телефон має занадто багато недоліків і не можна розглядати як ефективні засоби зв'язку.» Наша компанія не має інтересу до нашої компанії. Сер Вільям Попередньо, головний інженер британського поштового відділення, зауважив, що «ми повинні телефонувати в США, але ми не, тому що у нас є багато месенджерів. й

Автомобіль
Коли юрист Генрі Форд прийняв рішення в 1909 році, щоб співвласникам його знаменитої компанії, президент банку «Мічич заощаджує» Ведуться роботи з кінами, а автомобілі – просто новинка, тимчасовий фад. й

Планування.
18 місяців до того, як брати Віг, літаки критикували поважний вчений Simon Newcomb ("They непрактично і навряд чи літати"), і Почесний Господь Кельвін, голова британського наукового товариства, оголошеного в 1895 році, що важчих літаків неможливі.

Радіо.
У 1897 р. Лорд Келвін «щасливий» радіо, кажучи, що він не мав перспектив. Партнери Давида Сарнаффа - рідна з Білорусі та засновника однієї з найбільших радіокорпорацій світу - сумнівалася мудрість його інвестицій: «Бездротовий музичний плеєр не зможе зробити прибуток». Хто буде платити за радіозв’язок, яке не звертається до будь-якого й

Назар
Відомий науковий фантастичний письменник H.G. Wells написав у 1901 році: «Я повинен визнати, що моя уява відмовляється уявити підводний човен, який здатний будь-яким іншим, ніж стружувати свою екіпажу і спонтанно миючи в море. й

Танці
У 1916 р. Британське поле Маршал Дуглас Агрегати критизовані: «Пропозиція для заміщення кінно-піщаних візок є абсурдом і реексами катсону. й

р.

кіно.
Гаррі Warner, один з засновників Warner Brothers, сказав у 1927 році, "Чому піклується про акторів?", і всього за два роки пізніше кількість звукових зображень перевищило кількість німих стрічок.

Атомічна бомба
У 1939 р. у Вінстонській Церкві було оцінено військовим потенціалом атомної реакції: «Ця енергія може бути порівняна з ефективністю до звичайних вибухових речовин, але навряд чи виробляти більш серйозне руйнування». У 1945 р. п'ять-зіркових милих, Вільям Леахі, обов'язково президент Truman, «Це буде найпривабливіше, що ми коли-небудь робили». Атомна бомба ніколи не вибухне. Я кажу, щоб ви як експерт вибухонебезпечний технік. й

р.

Телебачення
Освітній радіоведучий Марія Демервілл вважає, що телебачення не було майбутнього, тому що це було просто серії спалахів. 20-го століття Фокс-продюсер Дарріл Занук сказав: "Телебачення не прослужить, тому що люди будуть втомитися від голодування на дерев'яній коробці кожну ніч. й

Комп'ютери
Томас Ватсон (засновниця IBM) сказав: «Це попит на близько п’яти комп’ютерів у світі» (1943), а Білл Гейтс: «640 кілограмів пам’яті достатньо для всіх». Насправді, ці люди навряд чи сказали, що. Не було підтверджено термін дії цитати Ватсона. Але відомо, що наступний генеральний директор IBM, коли він чув про мікропроцесор в 1968 році, запросив бджільництво: «Чому потрібно?» Кен Ольсен, засновник корпорації цифрове обладнання, - сказав він "Не повинен мати комп'ютер в своєму будинку. й

2020732

Джерело: pryf.livejournal.com