Кримські піраміди. Міф або реальність?

Багато бесід тепер навколо Кримських пірамід, вони кажуть, що знайшли в нас, в області Севастополя 17 пірамід, які є підземними, якби вони стояли перед заплавою, а після затоплення вони були покриті муфтою, і через багато років, муфта кріпиться, перетворюючи в скелі. Всі ці інтереси мене дуже багато, тому що я сам Томас невірно, і я люблю всі цікаві речі, як багато з нас. У Севастополі, який знає багато військових секретів Севастополя, адже в один раз він був головою військової будівельної служби, яка займалася облаштуванням бunkers, секретних військових об'єктів. Так як він був проїжджаючи в обході Сева, він показав мені древній фундамент, на пагорбі, і він сказав мені, що тут було побудовано щось, але техніка припинилася від початку, цифровий апарат не працює і т.д. Ми не зупинилися. Але ви знаєте, як бризки, коли щось цікаве, і Hozza перевірити! Коли ми приїхали в Севу навесні, ми вирішили подивитися. Потім ми дійсно побачили фундамент, і сліди будівельного обладнання, поруч з фундаментом, був збій, отвір розміром дверного проходу, ми трохи зрушили, але тому що ми були в чистому одязі, і все ще довелося спілкуватися на роботі, не змащувалися, вирішили приїхати пізніше ... Тоді вийшов тільки 6 грудня), знову на роботі, а не на довгий час, але вже відкрився зовсім інший малюнок. На сайті цієї неспроможності тепер трохи дивний плювати. Всі замовлення

У першій фото правда є невеликою яскравою плямою, в хорошій роздільній здатності можна побачити. Всі види амфори і черепиці навколо.

Цей фонд не тягнеться на піраміду, але цікаво побачити ще, Котлован, на місці провалу. На цій картині, праворуч, фундамент, зліва, є невдачею.

Я збираюся з іншого боку. На дні розташовані дві галереї, під фундаментом.

Ми збираємося в плювати.

Підійдемо, ми бачимо дві галереї, але в нижній частині однакової несправності, і немає води в нижній частині плювати. Похід кудись.

Далі до тунельної недостатності маскується. отримав, (накладка, брудний) кинув камінь під листом металу, вдарив землю, на десятому... І

р.

Ось вкрита плювати. Глибоко, так як камінь летить і ви можете розраховувати на 10.

490683.

На вершині я фотографував елементи архітектури, а в шарах землі в ями на ріжучі, на великій глибині я знайшов мусульгові викопи і сліди великих температур. всередині одного жилета я знайшов сліди металу, як закручений болт з горіхом.

Я поспішаю, щоб зробити помилки, не судити суворо. Ось зламаний вапняк на шматку черепиці, і в кантері на обох канях можна побачити округлі контури круглого сердечника, а навколо стежка горіхів, колір корозії, який виглядає як жито. І вага не схожа на камінь.

На ручці від амфори, відбитки пальців gochar, я кладаю себе, приходить ... привіт, після всіх цих років!)

І звичайно, дорога і природа цього грудня!

Батіліман

гранати?

Розмарин тепер ...

845865

Laspi Бей

Кабо-Ая

Море! Зима

Церква Фороса

Ласпі дельфінарій

Laspin Пас (Змінює мене з Саланга над там)

Наше місце – це так, що в наметах, коротко, наше місце було в нашій молоді роки.
Ласпі Бей.

Дорога від Foros до Ялти.

Джерело: