За лаштунками в Circus Du Soleil

Три години за лаштунками цирку і двох і половини на шоу. Відповідач Nedosmi повернувся до редакції, повною з захопленням та фотографіями.
58 зображень

823725

У великому приміщенні намету немає звичних гардеробних і костюмерів, які задаються тільки в антуражах. Також є тренажери, місце для репетицій і частини пропсів.

Кілька годин до шоу. Актори, стоячи по колу, хаотично кидають палички один до одного. Їх кількість постійно зростає, це вправа в концентрації. Хтось не встигає вловити пропси, які літають в неї. Всі вигини і доторкніться землі, вона має свою філософію - що відбувається в арені, потрібно тримати гру. Сенсорний і забутий, приступаємо до чистого шиферу.

04 мар

Клас веде Джеймс Танабе, художній керівник. В рамках концепції режисера він робить зміни до шоу, що робить його більш яскравими та міцними, зберігаючи атмосферу творчого процесу на множині.

Габаритний зображення

06 мар

07 мар

Екскурсія здійснюється з записами всіх виступів - ви можете навчатися на них або визначити найбільш успішні рішення.

09 мар

10.

11.

р

Всередині намету все в контейнерах, здається, що цирк може миттєво збиратися і залишити в будь-який момент.

13 хв

Підігніть половинки, закрийте шнурки і це, костюмний зал готовий рухатися.

15.00 р.

16 мар

17.00 р.

18 років

Софі - дизайнер костюмів і відповідає за взуття. У вересні цього року відбулося два тис. вистави Кортео, під час якого проводилися два і пів тис. пар взуття.

р.

20.

21.

22.

23.

24.

р.

Але що здивувало мене, що я не бачив нічого в пропсах, які я не бачив в шоу. Абсолютно нічого зайвого!

Ліжко трамвайні

З моменту прем’єри на сцені западали половину мільйонів курчат.

28.

Для бездротових мікрофонів та гарнітурів використовуються понад 65,000 батарей.

30.

31.

32.

5 мільйонів людей побачити Corteo по всьому світу

34 кв.м.

35.

36.00 Р

р.

37 хв

38.

Номер костюма «швидкий» знаходиться праворуч на арені під рядами стільців.

40.

Прапори на великому куполі цирку розміщені наступним чином: прапор країни-хрестя - Росія, потім Канада, провінція Квебек і прапор "Circa du Soleil". Тоді прапори держав, представники яких працюють в Кортео-шоу в порядку спуску чисел. Нативи пострадянського простору в цьому шоу працюють близько чверть.

42.

Кухня. Деякі циркові працівники орендовані на місці. Це безпека, доглядачі, чотири тимчасові костюми та чотири кухарі. Але вони працюють під владою імпорту.

- Школа?
Один працівник має два шкільні діти.
- Ах. Чи він на шоу? й
Ноп.
Ви приносите школу для однієї людини?
- Навіть викладачі.
Чи можна знайти художника без проблем сім’ї?
Я сказав, що людина важлива для цирку. Взяти всі сім'ї працівника з ними і оплатити їх орендою московських квартир. Незрівняні і незрівняні люди живуть в чотиризіркових готелях.

І нарешті, виконання. На шляху цирку «Ду Солей» йде на «корпоративні партії». Вони можуть бути заброньовані на весілля або, наприклад, новий рік, якщо гроші досить, звичайно.

Вибрати 46 _

47.

р.

48.

49.00 р.

50.00 р.

51.

52.

53.

54.

Габаритний зображення

55.

56 км

57 км

Після прем'єри Кортео в Казані, аудиторія стояв і почала хантатися: «Молодь!». Директор туру перевернув бліду і попросив російський працівник сидять поруч з нею:
до Що таке шутерінг?
Вона перекладається, а потім вона сказала,
до Що ви чули?
Я не чую нічого, це просто ніколи не сталося!

9289 кв.м.

Джерело: