Жителі невеликого міста в Вінницькій області їдуть на риболовлі на особистому човні

Пам'ятайте фільм «Я хочу піти в тюрму»? і момент, коли основний характер фільму на Запорізькій річці вітрила.
Є також пісня, як може бути хто чув - слова звідти - "Мій рідній Запоріжжі в будь-який час року тільки ви допоможете мені, в суді з вами приїхати кудись брата, ви справжній автомобіль".
Новини
Твитнуть
(Відео в кінці, після фото)

В Україні мешканець невеликого міста в Вінницькій області йде рибальство на особистому човні, який використовувався для звичайного запорожця. Він вирішив змінити автомобіль після усвідомлення того, щоб залишити такий цінний автомобіль на березі небезпечний. Але тепер він є власним водієм і капітаном.

Жителі невеликого міста в Вінницькій області їдуть на риболовлі на особистому човні

02 мар

Пьотр Кішченко у рідних Тростянецьках, у Вінницькій області сусіди називають чарівним винахідником в синьому «Запорожець». Як каже себе, його концепт-кар не має аналогів у світі.
Автомобіль успадкував від батька, спадкоємець Петро Федотович перетворився на автомобіль своїх снів. Тепер полювання і риболовля тільки на цьому диві перетворюються.

Колишній вітрильник Чорноморського флоту Кішченко повідомляє про те, що винахід «Запо-водець», оскільки він назвав його, мав знепад. На сьогоднішній день небезпечно залишити на березі автомобіля, говорить майстер.
Пьотр Кішченко, винахідник: «Це сталося, що до тих пір, поки ніч на воді ви, приїжджаєте, плавати в човні, і там і фари можна видалити, і так як сталося, що корова розчісувалася всі сторони, фарба була смугастою. Так я вирішив зробити такий автомобіль, щоб не залишити його на землі. й

Головний секрет водоплаву «Запорожець» в нестандартному розміщенні двигуна. Розробники кладуть його в багажнику. Це дозволяє йому вільно тримати плаву, зробив незвичайне відкриття Кішченко. Після того, як інвентар вирізати дах і зварити дно і двері, автомобіль перетворився на невелику катер.
Пьотр Кішченко, винахідник: « Технічні характеристики автомобіля залишаються однаковими.» Я не змінив двигун, буквально все. Я нічого не змінив. З технічних причин не працює турбіна. й

На хвилях «Запо-водець» Кішченко прискорює до 10 кілометрів на годину. Як на землі, так і на воді, незвичайний транспорт набирає обертів через обертання коліс, керованих рульовим колесом. В той же час витрата палива водоперетворної суміші становить всього 5 л на 100 км.
На Тростянецькому ставку вже використовується амфібій місцевих кулібін. Спочатку люди не могли вірити очі.

Анатолій Гуменюк, мешканець Тростянець: Люди спочатку думали, як він отримав або відірвав слайд якось, або п'яний, хто знає його. А потім виходить, що він плаває, рухається, отримує сам берег. й
Після загального визнання його амфібійського інженера Кисченко про створення цілого підводного човна. Він робить плани зараз. Піотр Федотович планує побудувати на основі резервуара для носіння молока.

03 мар

2957011р.

04 мар

05 мар

29977639

06 мар

Джерело: