Є професія, як це: збити кутикули

Після того, як намісник Санкт-Петербурга сказав: «У 21-му столітті збиваючи кутикули з стрічкою - кам'яний вік». З такою науково-технічною базою в Санкт-Петербурзі, вчені, коли вже використовуються нанотехнології, можна знайти новий спосіб. Лазерна, гаряча пара, я не знаю, як. Ми повинні зібрати науково-технічну раду, встановити їх завдання, провести змагання і знайти сучасний спосіб очищення дахів. й

Звісно, лазери були кращими.
Про те, як я отримав працювати сьогодні з таким «старим» і що відбувається там, де я розповість.

Все почалося з того, що вчора друг шахти сказав, що він знайшов оголошення, що говорить про те, що ви можете отримати хороші гроші для очищення снігу відразу після того, як ви робите роботу. Ми були зацікавлені в цьому, як ми думали на перший погляд, фрібі. Після того, як ви зателефонуєте номер, ми влаштували зустріч і наступного дня, ми пішли чистити сніг.

Коли ми приїхали на місце, житлово-комунальні послуги одного з районів Санкт-Петербурга, то виявилося, що ми не просто знімемо сніг, але очистимо його з дахів, які здивували нас трохи. Після того, як ми побачили всі інші очищувачі, всі вони Uzbek gastaras. Коли ми вирушили всередину, вони просто давали нам деякі сходження труси з карабіном і сказали: «Дрес хлопці». По-перше, я вже трохи трохи в капюшоні. Ми не попросили нічого, не ім'я, а не прізвище, вони були впевнені, що ми були професійними промисловими скелелазнями (хоча ні, вони не дали шати, які ми були), але це був перший раз в моєму житті я провів це в руках. Природно, я не повертався і залишаю, тому що я кинувся так рано, що день мені довелося одягатися. Я кладу цей ремінь безпеки, і я чув, "О, ебать, я зносила його." Потім ми пішли на дахи.

Покрівля були слизькими і високими, було легко ковзати і літати 9 поверхи, щоб це не сталося, я клацнув трос на все в рядку, але Узбеки не подбали, вони просто ходили там, як ніби на землі, дивилися навіть як ніхто не знизився. Розгортання - це означає, що я не знаю про будь-який морський вузол. Я знаю струм 2 типів: 1) цибуля, ala laces; 2) stupid потрійний вузол, як цибуля, струм 3 рази і без лука
Ну, принаймні знизу люди стояли і сказали: "Не їхати там, піти в суди." . ?

Ну, в кінці, вони отримали гроші, але хвилювання є те, що хтось може прийти і зробити промислову альпінію, як кажуть "не ебать," і це не добре. Я не шукаю будь-яку інформацію про це, але я дуже впевнений, що вам потрібно, щоб зробити це, і т.д.

Я тепер професіонал в цій галузі, і я хочу сказати, що ви не повинні бути боїтеся, що величезний блок льоду може раптом падають на голову. Вам необхідно принаймні вдарити її за допомогою шлаггемера.

Професіонали:

Джерело: