Чусов металургійна Заводи

Чусов металургійна Завод є одним з найстаріших рослин в Уралах в місті Чусов, Перм Територія. Найбільше підприємство чорної металургії з повним технологічним циклом металопродукції.

Провідне підприємство в Росії для виробництва ферованадій, великого постачальника складних профільних профілів, високоякісної пружинної смуги і готових автомобільних пружин.

Автори: Леонід Варламов

Фотозвіт досить цікавий і об'ємний, складається з двох частин.

Заснована в 1879 році Франо-російською Уральною фондовою компанією, створеною княземом Голіцином і французьким Побудована на французькому проекті, завод вже давно був найсучаснішим металургійним підприємством уралах.

Під час цивільної війни виробництво було погано зруйновано, але металурги відновили його в короткий час.

У 1930 році уряд вирішив спеціалізації заводу у виробництві високоякісних сталей і прокатних виробів з виробництвом весняної смуги для розвитку автотракторної промисловості.

У 1931 році на ньому було побудовано найбільший вибуховий печі No3 з об'ємом 280 куб. метрів, в 1935 році було розпочато експериментальне плавлення чавуну ванадію. Вона не проживала в цей день. Заміною на заводі є дві інші дробові печі загальною об'ємом 1258 куб. м.

На жаль, під час візиту до заводу печі були на капітальному ремонті, тому не можна побачити їх в дії.

...

Роботодавці змінюють вогнестійкі цегли

р.

...

13 січня 1936 року на Чусовському металургійному заводі було отримано перший вітчизняний ферованадій.

В осені 1941 року на ЧМЗ почали працювати чотири спеціалізовані майстер-класи. Чусовські металурги збудували і відправили на фронт броньованого поїзда "Штори".

р.

У 1943 р. на вимогу Держоборонпрому було побудовано вибухову піч No 2-біс (сім місяців), що дозволило збільшити виробництво чавуну в три рази. У воєнний час виробляються нові, високоякісні сталеві марки, броньований лист, що йде на виробництво танків. Рослина виробляє висококласні полум'я, частини для знаменитої Катерини і протитанкової гармати.

30 липня 1964 р. введено в експлуатацію новий виробничий комплекс феросплавів та будівництво найбільшого виробництва автосалону в Уралі. І 2 листопада 1975 року було видано експериментальну партію Чусовської весни.

Р

У 1976 році рішенням Ради Міністрів СРСР було побудовано найбільший автосортний магазин в Європі. У 1982 році найдешевші та найякісніша весна в СРСР була Чусов. За 125 років Запорізький металургійний завод змінив форму власності кілька разів. З 1989 року було відкрито акціонерне товариство. За допомогою акціонерів завод мав виграти ключові позиції на сучасному ринку чорних металів на російському та світовому рівні.

Якщо у мене немає нічого неправильного, це кондиціонер для печі Мартин.

3 999 р.

Чусов металургійна Завод є єдиним підприємством в Росії повного циклу ванадію з шляхом екстракції ванадію з титанової магнітної сировини до чавуну ванадію, лагу ванадію, ванадію пентаоксиду і ферованадію

...

доб.200

...

Р

За тривалий час Росія не мала запасів власних багатих ванадійських руд, і була вимушена купити ферованадій за кордоном. Завдяки наполегливим зусиллям дослідників і технологів у 1935 році на заводі Чусов у печей з стрункими до 300 куб. м. m почав регулярно smelter vanadium cast залізо з титаново-магнетитових руд Kusinsky і Pervouralsky родовищ. У 1936 році освоєно: беластне розплавлення татаномагнетитів з виробництвом чавуну; перерозподіл чавуну на сталь в маршнових топках з пов'язаним виробництвом ванадійської слиги; хімічна обробка мартенових ванадійських відкладок для отримання кальцій ванадату і ванадію пентаоксиду; виробництво ферованадію.

...

...

У 1944 р. на ЧМЗ прийшло відділення дуплексного магазину. З тих пір рослина освоїла процеси зневоднення чавуну в перетворювачах з дном повітряним ударом. Згодом технологія була покращена (перетворювачі були передані в основну підкладку, повітряний повітрод збагачувався оптимальними лімітами з киснем) і ще використовується в ЧМЗ.

...

...

А ще кілька фото заводу. З Я не розумію нічого в металургійних процесах, я не можу дати пояснення.

р.

...

р.

...

3610Р. 4200Р.

...

Компанія має власну невелику свічку заводського вапнякового кар'єру

...

...

...

Як я припустимо, це інформаційний щит базових параметрів печі. Звісно, піч знаходиться в стадії заправки, тобто металевий заряд повільно завантажується. Останній номер, я думаю, є тривалістю попереднього плавлення. ?-20 є нормальним значенням для місцевих одиниць. Хоча я використовував для моделі на 6-50. . 7:00. Так сказати, невдалі спроби модернізації

Для шкал на дно ящиків розміщуються працівники

...

, Україна

...

Якщо я ще не лежаю, це маринована плита. Вона робить гучний шум і віддає сильний вогонь.

...

Станція метро. З його допомогою мультри з матеріалом подаються до маршно-печей.

р.

Причіп піднімає ці «контейнери» зверху і бере їх в невідомий напрямок.
«Контейнери», вони також гроди, призначені для подачі твердих і сипучих матеріалів в духовку або, інакше, заряду. Почати з брухту, інакше - брухт, який, власне, є оригінальним продуктом для сталі і закінчуючи вапняком і іншими окислювачами.

...

Кран бере мульди до щитовидної двори, де вони заповнюються брухтами, ріжками або що-небудь інше буває або потрібно зробити.

р.

Зверніть увагу на те, як українці переводять назву рослини на англійську мову

...

р.

...

Під час перевірки майстер-класів я випадково впав шолом в печі вибуху, а потім практично перевернув камеру від великої висоти в ват з відставкою. Але в кінці все добре пішли і хтось інший вважає, що я можу дозволити працювати в небезпечних галузях промисловості.

...

...

...

Коли я бачив величезний ват, нахилений над перевезенням, я щасливо очікував потік вогню і фонтан іскрів. По суті, невелика паличка паління скидати з чану.

...

...

р.

...

р.

Саме зараз, а потім буде подальша перевірка рослини. Квіти, ведмедики і гарний морський захід сонця не чекають

...

2640133

...

...

Склади з формами, вертикальні контейнери, де заливається готова сталь. Не існує безперервного лиття на заводі, хоча розмови вже давно проходять, але...

р.

...

р.

...

...

...

Р

...

Зверніть увагу на тролейбуси з цвільми - рідка сталь заливається там, після чого начинка береться звідти, які прожарюють в другій частині оповідання про рослину.

...

...

...

І нижче ви можете побачити ще один заводський магазин, склад продукту та буксирування директорів!

Який магазин я повністю забутий. Я тільки пам'ятаю, що він був або на ремонті або на вихідні дні.

...

...

...

Тим не менш, тут були великі печі, і всюди були розкидані гранули, випромінюючи сильний вогонь гірше, ніж будь-який залізо.

123456наступнийОстанній

Потім їх розгортають в прокатному молоці. Верхня частина не обробляється через велику кількість газоподібної фази в металі, тому її порізають в піч для розплавлення.
І цвіль для лиття можна побачити на фото 63, перша частина історії про рослину.

Це насправді одна з духовок.

...

...

...

623592 р.

Для виходу з території заводу ми проходимо один з багатьох складів готової продукції.

...

...

...

...

р.

Пластова піч під реконструкцією

...

...

Пам'ятник металургам в центральній площі старого міста

...

Р

Трохи більше заводської краси.

...

...

...

Р

...

...

Р

Наприкінці дня ми розглянемо ключ адміністративного будинку!

Це остання фотографія...

Блоггер: Леонід Варламов

Джерело: