431
ремінець людський
На відміну від Яндекс-ринку, знайшли дорогий годинник для 5 лем. Вбити коментар на них.
Загальні характеристики
Тип: кварц, жіночий
Механізм: ETA 256.031
Спосіб відображення часу: аналог (arrows), формат 12 годин
Малюнки: Роман
Джерело живлення: від батареї
Додаткова інформація: 18K біле золото; корпус прикрашений 154 0.8K діамантами і 92 5.1K алмазні багети
Захист: водонепроникний WR30 (3 атом)
Матеріал корпусу: золото
Вставка: діамант
Скло: сапфір
Тип браслета / ремінь: шкіряний ремінь
Сам коментар:
Гідності: Що я можу сказати... Красиві, комфортні, стильні, очі не виходять, хоча я не відразу звикли до того, що годинники жінки, але з часом я не звернув увагу до неї. Вони працюють досить добре.
Гарні камені, приємна шкіра (опис не вказував, це натуральна шкіра людини).
Я мав Bentley Continental GT перед ними (хоча це було трохи дешевше).
Він працював, як кажуть, як годинник, так і інші функції в деталях він мав багато, але це не дуже зручно носити на руці.
Також я хочу відзначити ... що вони водонепроникні: коли дайвінг 790 метрів, вони не зупинилися і були дуже корисні для мене.
Недоліки: Не дуже приємно реалізувати момент їх розбиття, так як важко знайти деталі для цього годинника. Після того, як викинути їх на роботу (Я продаю побутову техніку, хотів перевірити їх в мікрохвильовій печі), але я їх зафіксував.
Не поганий приманка для копників і гомосексуалів.
Іноді вони починають дику свербіж. Навіть сталося, що вона досягла години, і один раз навіть до псоріазу сечового міхура, але це не порівняти з плюсами, тому маленькі речі.
Коментар: Ну, якщо ви є мангаром, то цей годинник не для вас, краще взяти щось просте, наприклад, Maurice Lacroix MP7088-PL201-310, хоча вони не стоять поруч з цією дивовижною роботою мистецтва і людської несенси.
Зареєструватися
Джерело:
Загальні характеристики
Тип: кварц, жіночий
Механізм: ETA 256.031
Спосіб відображення часу: аналог (arrows), формат 12 годин
Малюнки: Роман
Джерело живлення: від батареї
Додаткова інформація: 18K біле золото; корпус прикрашений 154 0.8K діамантами і 92 5.1K алмазні багети
Захист: водонепроникний WR30 (3 атом)
Матеріал корпусу: золото
Вставка: діамант
Скло: сапфір
Тип браслета / ремінь: шкіряний ремінь
Сам коментар:
Гідності: Що я можу сказати... Красиві, комфортні, стильні, очі не виходять, хоча я не відразу звикли до того, що годинники жінки, але з часом я не звернув увагу до неї. Вони працюють досить добре.
Гарні камені, приємна шкіра (опис не вказував, це натуральна шкіра людини).
Я мав Bentley Continental GT перед ними (хоча це було трохи дешевше).
Він працював, як кажуть, як годинник, так і інші функції в деталях він мав багато, але це не дуже зручно носити на руці.
Також я хочу відзначити ... що вони водонепроникні: коли дайвінг 790 метрів, вони не зупинилися і були дуже корисні для мене.
Недоліки: Не дуже приємно реалізувати момент їх розбиття, так як важко знайти деталі для цього годинника. Після того, як викинути їх на роботу (Я продаю побутову техніку, хотів перевірити їх в мікрохвильовій печі), але я їх зафіксував.
Не поганий приманка для копників і гомосексуалів.
Іноді вони починають дику свербіж. Навіть сталося, що вона досягла години, і один раз навіть до псоріазу сечового міхура, але це не порівняти з плюсами, тому маленькі речі.
Коментар: Ну, якщо ви є мангаром, то цей годинник не для вас, краще взяти щось просте, наприклад, Maurice Lacroix MP7088-PL201-310, хоча вони не стоять поруч з цією дивовижною роботою мистецтва і людської несенси.
Зареєструватися
Джерело: