Сльози крові

Ці шокуючі нові фото хлопчика кріють кровоносні сльози. Калвіно Інман, 17, страждає від таємничої хвороби протягом двох років і лікарі не можуть зупинити кровотечу, яка може тривати протягом години. Соон, документальний фільм про людей, які лікують кровоносними сльозами, будуть показані на американському телебаченні.

6 фото на сайті. JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

1,1 км Calvino Inman страждає від рідкісного захворювання, що викликає його кричати сльози крові, Rockwood, Tennessee.

Хлопець під наглядом д-ра Інмана завадить медичні дослідження для виявлення новоутворень, патологій протоки, генетичного дефекту, але визначити причину такої кровотечі ще не можна. Він каже, люди закликають мене обсесувати. Починати можна в школі, вдома, або просто посеред ночі. Я не знаю, коли кровотеча почнеться, але іноді я відчуваю відчуття печіння і вона знову починає. Я не знаю, що це сталося до тих пір, поки люди починають шукати на мене. й

р.

02 мар

Р

3. У Надія: Калвіно Інман, його матір Тамми і stepfather Calvino Mainatt сподівається, що фільм прокинуться світло на таємничій хворобі.

"Чому я відчуваю, що хтось потрапив на голову з молотком на лівій стороні. Не можна спати вночі. Я просто лежаю вранці. й

"Ми відчуваємо себе, як лікарі закінчилися ідеями. й

Ми вже досягали 15 фахівців з Нью-Йорка, Мемфіса та Атланти. Я не можу бачити сина мій. Я просто молитися, що Бог допоможе йому, вона додала.

04 мар

5. Умань Одержес: Пан Інман (ліворуч) і Rahida Begum, з Індії, який сподівається відновитися від її недуги незабаром.

Хлопці лікують кровоносні сльози, які будуть показані на каналі навчання (ТЛК), не єдиний свого роду. Мати з трьох з Патни, Індія, також cries кров, роблячи її дуже слабкою і болючою. Рашида Begum, 27 почав лікувати кров три роки тому після важкого кишечника блювоти і головного болю.

Її 40-річний чоловік Мохаммед Аслам, який одружився проти своєї сім'ї, піклується про неї і допомагає доглядати за трьома дітьми, 10-річний Мухаммад Адил, 8-річний Техсін і 5-річний Асіф. Коли Міс Бегум загинув з таємничою хворобою, її чоловік змушений кинути свою роботу, де він був оплачений £ 5 день, щоб подивитися після своєї дружини.

Він каже: "Я просто хочу, щоб бути OK, я хочу, щоб наші діти навчалися, я хочу, щоб піти і для нас, щоб жити як нормальна сім'я знову." Ми спробували все, ми до кожного лікаря Патни. У храмі ми навіть провели 40 днів. й

6. Жнівень Мистерська хвороба: Міс Бегум, 27, знімний чоловіком, Мохамад Аслам, і їх діти, є одним з небагатьох людей, які страждають від стану

Але експерти з індійського інституту медичних наук в Нью-Делі дали Ms. Begum нову надію на відновлення. Після численних досліджень лікарі вважають, що вони, нарешті, вирішили таємницю, яка зв'язує дивну кровотечу Ms Begum і її проблеми шлунка.

«Я вдячний лікарям за допомогу мені», – каже вона. Я не можу впоратися з цим страшним кровотечею.

Тим часом, в Теннессі, доктор Інман розслідує інші непередбачувані випадки кровотечі в США. Доктор Джон Fleming, з Гамільтонського Ока Інститут в Мемфісі сказав: Ми звикли знайти причини кровотечі, і це було або розриву інфекції каналів або пухлини. У випадку, коли люди, які страждають кровотечею протягом місяця або навіть років, а потім раптом вони зупинилися.

р.

Джерело: