259
Фарбування шолома своїми руками
Для тих, хто дивився про оновлення гардеробу (зокрема, шолом для катання на лижах) за допомогою зміни кольору, я повинен поділитися з моїм створенням)
Передмова:
Я купив нову куртку в кольорі «підліток епілептики». Одягнені, ставлять на шолом - не виглядають, тьмяні. Вирішений проблеми. Шукаю в інтернеті - всі пропозиції для перефарбовування від 5,000 дерев'яних, і це новий шолом практично) Я проповідаю на все і вирішив метод гарбуза в випадковому порядку. Що відбулося далі?
Плазуйте, не зламайте, кінець посту буде позначений магічним словом «Ід».
З спецтехніки було обрано та фотографовано:
1,1 км Акрилові люмінесцентні фарби
2. Фарба акриловий білий (як ґрунт)
3. Щітки (3 і 4 мм)
4. Сножники
5. Умань Кав'ярня з водою
6. Жнівень Скотч живописець
7. Про нас Спирт в пляшці від семи ап (для знежирення і прогріву)
8. У Лак
9. Навігація Нагрівач вітру для прискорення сушіння
Це те, що мій шолом використовується для перегляду.
9309790 Р
Отже, спочатку відірвав від шолома все, що не було необхідно і може падати під щіткою.
Вся поверхня знежирена спиртом.
Покладіть грунт у вигляді білої фарби. Відразу були проблеми: фарба повинна застосовуватися в декількох шарах так, щоб не було помітних темних замах. Збережений Ветерок, який висихав оброблювану область, коли я малював на іншій стороні.
Я намітив малюнок, не найщиріші і неординарні, звичайно, просто під фактурою куртки.
Почати живопис за кольором:
У ній було ще більше проблем з кольором: сім шарів потрібно застосувати. На фото нижче два шари:
доб. 5
На два годину вранці я прийшов з наступним результатом: Багатошарова композиція з вигнутими клітинами і нереальною втомою.
Тоді я просто забули фотографії, бо ніч був темним поза вікном і я хотів спати. Але я героїчно спробував закінчити те, що я почав показувати на роботі вранці перед людьми, як мені.
Робота над:
З одного боку, межі клітин були зроблені в білому кольорі, на іншому - чорному, все було зроблено з постійними маркерами (забули вказати в списку).
Далі все було лаковано в трьох шарах і зліва на сухість.
На ніч я дивився LSD мрії через запах лаку в приміщенні. Покинув зламаний.
Уранці він запакував все, пішов на роботу. Я чекаю на схилі вночі.
Оформити:
Круока рукоділля веселої розмальовки. Загальна вартість витратних матеріалів в зоні 400 рублів. І найголовніше, акрил досить складний, але змивається поверхня шолома. Якщо ви хочете, ви можете зробити резервну копію.
Кінець.
Джерело:
Передмова:
Я купив нову куртку в кольорі «підліток епілептики». Одягнені, ставлять на шолом - не виглядають, тьмяні. Вирішений проблеми. Шукаю в інтернеті - всі пропозиції для перефарбовування від 5,000 дерев'яних, і це новий шолом практично) Я проповідаю на все і вирішив метод гарбуза в випадковому порядку. Що відбулося далі?
Плазуйте, не зламайте, кінець посту буде позначений магічним словом «Ід».
З спецтехніки було обрано та фотографовано:
1,1 км Акрилові люмінесцентні фарби
2. Фарба акриловий білий (як ґрунт)
3. Щітки (3 і 4 мм)
4. Сножники
5. Умань Кав'ярня з водою
6. Жнівень Скотч живописець
7. Про нас Спирт в пляшці від семи ап (для знежирення і прогріву)
8. У Лак
9. Навігація Нагрівач вітру для прискорення сушіння
Це те, що мій шолом використовується для перегляду.
9309790 Р
Отже, спочатку відірвав від шолома все, що не було необхідно і може падати під щіткою.
Вся поверхня знежирена спиртом.
Покладіть грунт у вигляді білої фарби. Відразу були проблеми: фарба повинна застосовуватися в декількох шарах так, щоб не було помітних темних замах. Збережений Ветерок, який висихав оброблювану область, коли я малював на іншій стороні.
Я намітив малюнок, не найщиріші і неординарні, звичайно, просто під фактурою куртки.
Почати живопис за кольором:
У ній було ще більше проблем з кольором: сім шарів потрібно застосувати. На фото нижче два шари:
доб. 5
На два годину вранці я прийшов з наступним результатом: Багатошарова композиція з вигнутими клітинами і нереальною втомою.
Тоді я просто забули фотографії, бо ніч був темним поза вікном і я хотів спати. Але я героїчно спробував закінчити те, що я почав показувати на роботі вранці перед людьми, як мені.
Робота над:
З одного боку, межі клітин були зроблені в білому кольорі, на іншому - чорному, все було зроблено з постійними маркерами (забули вказати в списку).
Далі все було лаковано в трьох шарах і зліва на сухість.
На ніч я дивився LSD мрії через запах лаку в приміщенні. Покинув зламаний.
Уранці він запакував все, пішов на роботу. Я чекаю на схилі вночі.
Оформити:
Круока рукоділля веселої розмальовки. Загальна вартість витратних матеріалів в зоні 400 рублів. І найголовніше, акрил досить складний, але змивається поверхня шолома. Якщо ви хочете, ви можете зробити резервну копію.
Кінець.
Джерело: