Skyscraper в Києві

Казанський фотограф Олег (elektraua) вирушив на вежу будівлю хмарочосу і зробив чудові фотографи, які він розміщував у своєму живому

24 фотографії, через elektraua.livejournal.com/47794.html

р.

Кловський узвіз, 7а є найвищою спорудою в Україні на даний момент справжнім хмарочосом висотою 162,5 метрів. Довга вежа Лаври не була найвищою архітектурною точкою Києва, це час для високих сходів. Комплекс розташований на території заводу «Арсенал» і складається з 16-поверхового «скло» офісного будинку і житлового 42-поверхового монстра. Обидві частини підключені до 8-поверхового переходу будівлі. З самого початку планується побудувати до позначки, над якою неможливо побудувати відповідно до правил безпеки, щоб уникнути зіткнення літаків з антенами у верхній частині. Будівля історичної частини Києва розрахована на 209 квартир і 19,000 квадратних метрів офісних приміщень. Будинок настільки високий, що можна побачити навіть з Шулявки. Вайся і я планую приїхати сюди протягом тривалого часу і тільки в ці вихідні знайшли час.

Слід зазначити, що найближчим часом ми пішли вгору, він почав достаткувати досить низьким. Я також пов'язаний з низькою якістю зображення. Я спробую не втомити глядача додатковим текстом, тому буде принаймні кілька коментарів.

2,2 км На фоні праворуч знаходиться той же будинок на Тимиязевській, який пропонує чудовий вид на ботанічний сад.

3. У Як видно з цієї картки, «Еспланад» і «Парус» значно нижче.

409063

4. У На стадіоні нещодавно завершено верхній скелет.

5 фотографії

6 хв

7 хв

Р

8. У Downstairs - це скляна офісна будівля, дуже красиве рішення, як для мене.

р.

р.

10. Фото, взята з 42-го поверху, на 43-му побудують громадський ресторан зі скляним дахом у вигляді конуса. Вам потрібно буде піти на чашку кави, яку я рекомендую вам, в той же час у вас буде можливість милуватися видом на вершину.

11.

12. Монастирський тип будинку на Грушевському

р.

13 хв

14. Як тільки він почав затемнити, дощ посилився і він став дуже важко знімати, камера була постійно в дощі.

15.00 р.

16 мар

352185

17.00 р.

18 років

19.00 р.

20.

р.

21. Печерська лавра

р.

22. І це те, що виглядає Кловський спуск, 7а вночі.

23. До речі, через кілька місяців тому, проходячи, приймали картину офісної частини комплексу в день.

Додано1 до [mergetime]1292500218[/mergetime]
Це його.

Джерело: