495
Японська аристократія з хропінням неприємностей
Робота в двох корпусних магазинах, як працює в опері. «Фігаро тут, фігаро там. . ?
Час сну короткий, і робота в два рази більше. Всі права, нехай ламаються. Я буду звітувати про роботу будь-яким чином...
Зайдіть хвилину, щоб зняти пару ремонтів.
Так, спортивний автомобіль mitsubishi eclipse!
Як кажуть на форумах про заклепку - це названо після англійських гонщиків XVIII століття, які здобули 26 забігів !!!
Монатар, в цілому, з сторічною історією ... aristocrat!!!
+20 фотографії.
Я не знаю, скільки забігів він завоював раніше, але останні забіги – хвора пам'ять залишалася на стовпі на московському кільцевому дорозі.
Порі, погані спортивні фари ... Як виглядають вони смужно, в різних напрямках не блукають і найголовніше не відкриваються.
81955534
ковбойши
р.
З передньої панелі м'ясо прилипає криваві червоні клапи.
Розбирання - в цілому, це заміна + витягування передньої панелі, витягання шпор.
Плюс якось вам потрібно зачарувати фарами - так що це добре відкриває вгору ...
р.
Ми знайшли донора, як це в демонтажі, так і в цьому випадку, не найбільш комерційної форми.
Ну, що якщо у вас немає пачки і вибачили види?
Але весь ... (то, проте, виявилося - цей донор передній кінець вже пройшов ремонт, а не перша свіжість - добре, нам довелося виправити його ще)
Вони прокидають спортсмену на слизі.
Радіатори все кинули в сміття, і це те, як панель кидається зверху.
р.
Це те, як передній кінець кинувся, ми піднімемо старі панелі, списки, щоб донька нормально.
р.
Притягнутий, очищав, займав аксе і захопив старий хворий орган з англійської коні.
Ліва сторона
Як виглядає тіло без переднього кінця.
Ви можете побачити місця, де ми витягуємо стовпчики.
, м. Київ
Приготував донорський орган, як я сказав, що він вже був відновлений, вимірював його, затягнувши, вимірявши яку частину, яку ми будемо використовувати – варено!
Ще не очищений, сирий шов.
Ми кладемо витяжку, ми чекали на фари з відведення, прокидаємо
Поганий – легко сказав «земний» – провів багато часу, а електрика перенесли удар.
І отримав власник - знайти фари в нормальній, але в загальному стані - вся Москва, що подорожувала на два тижні - на всіх японських руїнах.
І ось фінальні штрихи - шви були очищені, деталі були грунтовані, зібрані.
Спортивний результат
2006–2017 ООО «Нова пошта»
до + 1 час
Додано1 до [mergetime]1292712640[/mergetime]
брат
Джерело:
Час сну короткий, і робота в два рази більше. Всі права, нехай ламаються. Я буду звітувати про роботу будь-яким чином...
Зайдіть хвилину, щоб зняти пару ремонтів.
Так, спортивний автомобіль mitsubishi eclipse!
Як кажуть на форумах про заклепку - це названо після англійських гонщиків XVIII століття, які здобули 26 забігів !!!
Монатар, в цілому, з сторічною історією ... aristocrat!!!
+20 фотографії.
Я не знаю, скільки забігів він завоював раніше, але останні забіги – хвора пам'ять залишалася на стовпі на московському кільцевому дорозі.
Порі, погані спортивні фари ... Як виглядають вони смужно, в різних напрямках не блукають і найголовніше не відкриваються.
81955534
ковбойши
р.
З передньої панелі м'ясо прилипає криваві червоні клапи.
Розбирання - в цілому, це заміна + витягування передньої панелі, витягання шпор.
Плюс якось вам потрібно зачарувати фарами - так що це добре відкриває вгору ...
р.
Ми знайшли донора, як це в демонтажі, так і в цьому випадку, не найбільш комерційної форми.
Ну, що якщо у вас немає пачки і вибачили види?
Але весь ... (то, проте, виявилося - цей донор передній кінець вже пройшов ремонт, а не перша свіжість - добре, нам довелося виправити його ще)
Вони прокидають спортсмену на слизі.
Радіатори все кинули в сміття, і це те, як панель кидається зверху.
р.
Це те, як передній кінець кинувся, ми піднімемо старі панелі, списки, щоб донька нормально.
р.
Притягнутий, очищав, займав аксе і захопив старий хворий орган з англійської коні.
Ліва сторона
Як виглядає тіло без переднього кінця.
Ви можете побачити місця, де ми витягуємо стовпчики.
, м. Київ
Приготував донорський орган, як я сказав, що він вже був відновлений, вимірював його, затягнувши, вимірявши яку частину, яку ми будемо використовувати – варено!
Ще не очищений, сирий шов.
Ми кладемо витяжку, ми чекали на фари з відведення, прокидаємо
Поганий – легко сказав «земний» – провів багато часу, а електрика перенесли удар.
І отримав власник - знайти фари в нормальній, але в загальному стані - вся Москва, що подорожувала на два тижні - на всіх японських руїнах.
І ось фінальні штрихи - шви були очищені, деталі були грунтовані, зібрані.
Спортивний результат
2006–2017 ООО «Нова пошта»
до + 1 час
Додано1 до [mergetime]1292712640[/mergetime]
брат
Джерело: