Як вирізати основне дерево країни

Blogger wotanson відвідала Klina, на церемонію розкрою Кремля

18 фотографії

Перш ніж розпочато церемонію, ромби активно обговорювалися в Інтернеті, що екологи збираються заважати з деревним колодою. Для того, щоб бути впевненим, крім міліції, організатори називають рятувальник від кожної організації рятувальників.

Але, мабуть, здавалося б, так як в натовпі рятувальників були побачені люди в масках. Ймовірно однакові радикали від лавки.

13406

В цілому, після сірого московського миста я мав відчуття, що приносили до казки. Заморожені ate, синє небо, сонце і легкі заморозки зробили мене, разом з відпочинком аудиторії, чекають на диво нового року.

88354 р.

Для створення більш живої атмосфери для відпочинку приніс кілька автобусів з дітьми. Діти були холодними, але усвідомлення відповідальності, призначених для них героїчно створеним святковим натовпом і радісним всім, хто їх фотографував.

925141

За давньоросійською традицією не можна розпочати без залучення народних фестивалів та театральних вистав.

У той час як аудиторія і прес були відволікані феєрверки, кореспондент першого каналу провів найкраще дерево.

І, нарешті, голова Можайського району, де ялина зрізала минулий рік, під святковим маршом, що виступала губернатором оркестру, ручила символічну аксе до голови Клінського району.

3610Р. 4200Р.

09 мар

До дерева було освящено і...

процес

12.

13 хв

Вони вирізають сторічну ялинку в хвилину. Вони кладуть на землю так само швидко і плавно. В цілому організатори заходу працювали просто дрібно. Немає удару. Я підозрю, що це не було ніякого військового.

Якщо ви подивитеся на фотографії, ви можете побачити, що ядро ate rotten. Це дуже важливо, тому що кожен рік для Кремля вибирає тільки дерево, яке буде зрізати.

16 мар

17.00 р.

18 років

р.

Джерело: