604
Відкриття станцій метро в Києві
Я думаю, що люди Києва (і не тільки вони) будуть любити колекцію. Для вас я вибрав 47 найцікавіших, на мій погляд, фотографії (від 80 до джерела).
Так, 47 фото + текст ©
Сьогодні я побував на відкритті трьох нових станцій Куреневської-Червоної армійської лінії Київського метро. Київ чекає на цю акцію 5 років.
Незважаючи на те, що я особисто відвідую ці станції, швидше за все, буде рідко мати, так як вони розташовані в протилежному кінці міста, я все ж радий розвитку метро в нашому місті.
Весь цей час я дивився прогрес будівництва на інших фотографіях людей в Інтернеті, і, нарешті, сьогодні кожен міг отримати на ці станції.
З самого ранку, більшість людей знаходилися на станціях, і поважали, що вони були з ранку. Саме тому з самого ранку на домовленості на Либедській станції (який до сьогодні був фінальний) мав майже не курити людей з автомобілів, які збиралися на машині.
У зв’язку з тим, що офіційна частина відкриття, за участі прем’єр-міністра відбудеться о 14:00, а лише після закінчення офіційних пам’ятних місць стартує на станції.
Прибуваючи після двох до Лібедської, я побачила значне зібрання людей, які чекали часу, коли вдасться доїхати поїзда в напрямку нових станцій.
Було весело дивитися людей, які викинули з перевезення в повному обсязі, оскільки інші намагаються отримати в. Все це продовжується до прибуття наступного поїзда оголосив: поїзд прямує до станції Демеевская.
14:44, перший поїзд, після офіційного відкриття з пасажирами, переїхали на три нові станції. Я на цьому поїзді.
Демеєвська станція.
Розташований біля центральної станції метро та національної бібліотеки.
01 мар
Вхід станції обладнаний механізмом перевезення людей в інвалідних візках.
02 мар
Другий вхід.
03 мар
04 мар
, Україна
Довгий прогулянку до станції в'їзду.
05 мар
р.
Хороший лобі поза. Але незабаром він буде зіпсований дилерами з макетами.
06 мар
Р
Перегляд з фойє до ескалаторів
07 мар
Офіс коробки.
08 мар
р.
Машини для продажу жетонів і для поповнення безконтактних пластикових карток.
09 мар
У нас є люди.
10 хв
Походимо до станції.
11.
Зал станції.
12.
Лоти преси, фотожурналісти.
13 хв
14.
15.00 р.
Ескорти.
16 мар
Не відразу помітайте, що під ескалаторами є невеликий зал.
17.00 р.
18 років
р.
19.00 р.
Нові автомобілі Санкт-Петербурга, так звані "аліенс".
20.
Виїзд станції.
21.
Голосіївська станція
Всі в’їзди трьох нових станцій виготовляються в одному стилі, що називається «шклем і металоконструкцією».
22.
З одного боку в'їзд зі сходами, з іншого - з ніжним спуском для колісних крісел.
23.
24.
25.
Вхід.
26.
Турнікети.
27.
Ліфт.
28.
Зал станції має низьку стелю, але дизайн дуже красиво.
29 кв.м.
30.
Червона їзда капюшон.
31.
182054 р.
евакуаційний вихід був пов'язаний з стрічкою просто у випадку.
32.
33.
Схема лінії.
34 кв.м.
Тунель.
35.
Васильківська станція.
36.00 Р
Вхід з одного боку з ліфтами.
37 хв
р.
З іншого боку, з колісними підйомниками.
38.
ліфт
39.00 р.
40.
41.
Спочатку світильники планувалися в абсолютно іншому стилі. Чому змінено проект.
42.
43.
44.
З іншого боку, розібравшись трибуну на офіційну частину відкриття.
45.
5824529
Є ознаки духу совки.
Вибрати 46 _
р.
Вихід.
47, останнє.
р.
Відео з відкриття станції Васильківська
Джерело:
Так, 47 фото + текст ©
Сьогодні я побував на відкритті трьох нових станцій Куреневської-Червоної армійської лінії Київського метро. Київ чекає на цю акцію 5 років.
Незважаючи на те, що я особисто відвідую ці станції, швидше за все, буде рідко мати, так як вони розташовані в протилежному кінці міста, я все ж радий розвитку метро в нашому місті.
Весь цей час я дивився прогрес будівництва на інших фотографіях людей в Інтернеті, і, нарешті, сьогодні кожен міг отримати на ці станції.
З самого ранку, більшість людей знаходилися на станціях, і поважали, що вони були з ранку. Саме тому з самого ранку на домовленості на Либедській станції (який до сьогодні був фінальний) мав майже не курити людей з автомобілів, які збиралися на машині.
У зв’язку з тим, що офіційна частина відкриття, за участі прем’єр-міністра відбудеться о 14:00, а лише після закінчення офіційних пам’ятних місць стартує на станції.
Прибуваючи після двох до Лібедської, я побачила значне зібрання людей, які чекали часу, коли вдасться доїхати поїзда в напрямку нових станцій.
Було весело дивитися людей, які викинули з перевезення в повному обсязі, оскільки інші намагаються отримати в. Все це продовжується до прибуття наступного поїзда оголосив: поїзд прямує до станції Демеевская.
14:44, перший поїзд, після офіційного відкриття з пасажирами, переїхали на три нові станції. Я на цьому поїзді.
Демеєвська станція.
Розташований біля центральної станції метро та національної бібліотеки.
01 мар
Вхід станції обладнаний механізмом перевезення людей в інвалідних візках.
02 мар
Другий вхід.
03 мар
04 мар
, Україна
Довгий прогулянку до станції в'їзду.
05 мар
р.
Хороший лобі поза. Але незабаром він буде зіпсований дилерами з макетами.
06 мар
Р
Перегляд з фойє до ескалаторів
07 мар
Офіс коробки.
08 мар
р.
Машини для продажу жетонів і для поповнення безконтактних пластикових карток.
09 мар
У нас є люди.
10 хв
Походимо до станції.
11.
Зал станції.
12.
Лоти преси, фотожурналісти.
13 хв
14.
15.00 р.
Ескорти.
16 мар
Не відразу помітайте, що під ескалаторами є невеликий зал.
17.00 р.
18 років
р.
19.00 р.
Нові автомобілі Санкт-Петербурга, так звані "аліенс".
20.
Виїзд станції.
21.
Голосіївська станція
Всі в’їзди трьох нових станцій виготовляються в одному стилі, що називається «шклем і металоконструкцією».
22.
З одного боку в'їзд зі сходами, з іншого - з ніжним спуском для колісних крісел.
23.
24.
25.
Вхід.
26.
Турнікети.
27.
Ліфт.
28.
Зал станції має низьку стелю, але дизайн дуже красиво.
29 кв.м.
30.
Червона їзда капюшон.
31.
182054 р.
евакуаційний вихід був пов'язаний з стрічкою просто у випадку.
32.
33.
Схема лінії.
34 кв.м.
Тунель.
35.
Васильківська станція.
36.00 Р
Вхід з одного боку з ліфтами.
37 хв
р.
З іншого боку, з колісними підйомниками.
38.
ліфт
39.00 р.
40.
41.
Спочатку світильники планувалися в абсолютно іншому стилі. Чому змінено проект.
42.
43.
44.
З іншого боку, розібравшись трибуну на офіційну частину відкриття.
45.
5824529
Є ознаки духу совки.
Вибрати 46 _
р.
Вихід.
47, останнє.
р.
Відео з відкриття станції Васильківська
Джерело: