Тахран

Автори:

Я дуже сподобалося Тегеран, незважаючи на смог і божевільний трафік.
Місто харизматично, з безліччю дрібних речей.

Торгові райони з власними спеціями поширені в Ірані. Площа, де ми влаштували автомобільний ринок. Тут можна купити все для вашого автомобіля, починаючи з гуми і закінчуючи лакофарбовими матеріалами.

Задоволення навколо, наприклад, це неймовірно мальовнича плата.

На бокових лініях, в той час як Tehran має сучасні сміттєві маркери, платники та донорські термінали (праворуч), такі як можна знайти всюди – на трасах і в будь-якому місті. Трафікні джеми дійсно трапляються.

У Ірані крафт живий.

Графічні люки під ногами.

р.

Насправді, є багато задоволення. До християнської людини торт з головою корова вирізати буде дивним, і до мусульманина це, смачним.

В першу чергу арабські цифри дуже розмазують, в голові європейської, ще один алфавіт крім кириличної і латинської абетки не підходить. Але тепер я знаю, що всі ці символи означає, що я мав вчитися.

...

161080

У Ірані немає ніяких гайок, і це беггар є єдиним, хто зустрівся під час всієї поїздки.

...

На ринку не знайдено проблем з фруктами та овочами.

р.

...

...

...

р.

...

535130

Мотоцикли складають половину трафіку. Сніг рідкісний в Теграні, так що ви можете приїхати цілий рік.

У місті є місця, де можна пити чистою водою.

На підлозі мечеті забарвлюється Ізраїльський прапор. Перед молитвою добре протерти ноги від ворожого прапора.

р.

Парроти літати в парку.

Дід продає перевезення квитків. Фото була ультраширокою, яка викликала витоку.

р.

Увімкніть випадковий алей, ми бандруємо в кальян.

Р

Абонементні люди тільки дим і голод на телевізорі. Вони відпочинуть, життя добре.

...

Звісно, ми не можемо протистояти і спробували його занадто. Я потрапив особисто.

через априльович

Джерело: