697
Автозавод ГАЗ-Горков
Гірський автомобіль Завод є одним з найбільших російських підприємств. Я хотів би отримати на ньому довгий час і стріляти різні майстер-класи, але адміністрація не піде нараду. Учора, прем'єр-міністр прийшов на завод, і він виявився, щоб піти на півгодини і взяти невелику картину одного з магазинів, де завершуються органи мікроавтобусів Gazelle.
Написання: Ilya Varlamov джерело zyalt.com
(41 зображень + текст)
01. У Найдивовижніше, що на перший погляд, майстерня не була особливо підготовлена до приїзду прем'єр-міністра. Підлоги були брудними, сніг на території було погано очищено. Тільки вечірній макіяж співробітників видав урочистий візит.
431675
02. Мар Всі робітники на конвеєрі, разом з якими повинні проходити прем'єр-міністр, одягалися в фірмові чистоті комбінезони.
03.03.2014 р. Менше представників робочої групи. Дівчина не повинна потрапити в поле зору прем'єр-міністра, вона була одягнена звичайна брудна гра, витікаючи рукавички, вона навіть прийшла до роботи без укладання та вечірнього макіяжу.
04.04. Ми були доставлені в магазин, де є повний набір вже звареного і пофарбованого тіла. Все зроблено вручну.
05. Мар На конвеєрі повільно creep body "Gazelle", працівники встановлюють скло, шкіру, щити, підвісні елементи, фари тощо. Єдине, що автоматизоване тут – повільний рух органів навколо магазину, все інше зроблено руками сотень робітників ГАЗ.
Мар Багато жінок.
07. Мар Кожен працівник має власний пост з запасними частинами, які йому необхідно встановити на тіло. Де інші галузі мають комп'ютерні системи для контролінгу споживання запасних частин, на газовому газі знаходиться система «тератування морозива». Всі Я з ущільнення! Давайте швидше! Через це транспортер постійно зупиняється.
08.03.2014 р. Не дивлячись на дилапсоване виробництво, дуже хороші люди працюють тут.
09.03.2015 р. Над конвеєром висить світлодіодну панель з рекордами виробництва
10.
4281.8276
11. Фотограф може провести тиждень тут, дуже цікавим і фотогенним виробництвом.
12. Поступово цей каркас зробить вантажівку.
13.00 р.
р.
14.
247673
15.00 р.
16.00 р. Це працівники, які працюють на GAZ в якості водіїв.
17.00 р. Це на монтажній лінії!
18 років І навіть ті...
19.00 р.
20.
р.
21. Не приїжджайте тут. Роботи можуть дозволити їм виглядати натурально, без фірмового одягу і з молотками.
22. Бам-бам! І готовий Газель!
23. І прийшов Путін з Головою Шанцева. Для початку він був показані графіки швидкого зростання виробництва, після чого пройшов транспортер.
24. Насадка нового мікроавтобуса. Я бачу, що я не фотографував деталі цього дива для вас. Я не бачив такої дегустації якості пластику в довгий час, здається, що він п'яний з файлом. Я не мав ідеї, що така панель покаже прем'єру. Попри те, що Путін був трохи несподіваним.
2233611
25. Дуже задоволені відвідуванням різних гостей
26. Ведуться роботи, кожен дивився як прем'єр-міністр, оглянув завод.
669382.
27. «Лок, це частина нової підвіски, тепер це ще сильніше!»
28. Прем'єр-міністр і голова супроводжувалися керівництвом заводу, безпеки і журналістів.
29. Ви можете пофарбувати підлогу.
30. Так, Володимир Володимирович, це Газель. Владимир Володимирович розглянув на цьому Нижньому Новгородському диві.
31. В одній точці Путін отримав гарячу куртку, і він вирішив зняти його.
32.
33.
34. Я не чую, що Путін говорить про те, що він майже не посміхався на обличчі. Я не думаю, що він знає, що це зробити.
р.
35. Прем'єр-міністр постійно оцінив, показав...
36.00 Р
37.
38.
39.00 р. Наприкінці німецького концерну Daimler AG та російського автомобільного підприємства GAZ Group підписали угоду про збір мікроавтобусів Mercedes-Benz Sprinter на GAZ.
40. У цей момент Путін посміхався вперше.
до 1 2 3 4 5+
41. Підписуйтесь на деякі кредити не так весело.
Джерело: http://
Написання: Ilya Varlamov джерело zyalt.com
(41 зображень + текст)
01. У Найдивовижніше, що на перший погляд, майстерня не була особливо підготовлена до приїзду прем'єр-міністра. Підлоги були брудними, сніг на території було погано очищено. Тільки вечірній макіяж співробітників видав урочистий візит.
431675
02. Мар Всі робітники на конвеєрі, разом з якими повинні проходити прем'єр-міністр, одягалися в фірмові чистоті комбінезони.
03.03.2014 р. Менше представників робочої групи. Дівчина не повинна потрапити в поле зору прем'єр-міністра, вона була одягнена звичайна брудна гра, витікаючи рукавички, вона навіть прийшла до роботи без укладання та вечірнього макіяжу.
04.04. Ми були доставлені в магазин, де є повний набір вже звареного і пофарбованого тіла. Все зроблено вручну.
05. Мар На конвеєрі повільно creep body "Gazelle", працівники встановлюють скло, шкіру, щити, підвісні елементи, фари тощо. Єдине, що автоматизоване тут – повільний рух органів навколо магазину, все інше зроблено руками сотень робітників ГАЗ.
Мар Багато жінок.
07. Мар Кожен працівник має власний пост з запасними частинами, які йому необхідно встановити на тіло. Де інші галузі мають комп'ютерні системи для контролінгу споживання запасних частин, на газовому газі знаходиться система «тератування морозива». Всі Я з ущільнення! Давайте швидше! Через це транспортер постійно зупиняється.
08.03.2014 р. Не дивлячись на дилапсоване виробництво, дуже хороші люди працюють тут.
09.03.2015 р. Над конвеєром висить світлодіодну панель з рекордами виробництва
10.
4281.8276
11. Фотограф може провести тиждень тут, дуже цікавим і фотогенним виробництвом.
12. Поступово цей каркас зробить вантажівку.
13.00 р.
р.
14.
247673
15.00 р.
16.00 р. Це працівники, які працюють на GAZ в якості водіїв.
17.00 р. Це на монтажній лінії!
18 років І навіть ті...
19.00 р.
20.
р.
21. Не приїжджайте тут. Роботи можуть дозволити їм виглядати натурально, без фірмового одягу і з молотками.
22. Бам-бам! І готовий Газель!
23. І прийшов Путін з Головою Шанцева. Для початку він був показані графіки швидкого зростання виробництва, після чого пройшов транспортер.
24. Насадка нового мікроавтобуса. Я бачу, що я не фотографував деталі цього дива для вас. Я не бачив такої дегустації якості пластику в довгий час, здається, що він п'яний з файлом. Я не мав ідеї, що така панель покаже прем'єру. Попри те, що Путін був трохи несподіваним.
2233611
25. Дуже задоволені відвідуванням різних гостей
26. Ведуться роботи, кожен дивився як прем'єр-міністр, оглянув завод.
669382.
27. «Лок, це частина нової підвіски, тепер це ще сильніше!»
28. Прем'єр-міністр і голова супроводжувалися керівництвом заводу, безпеки і журналістів.
29. Ви можете пофарбувати підлогу.
30. Так, Володимир Володимирович, це Газель. Владимир Володимирович розглянув на цьому Нижньому Новгородському диві.
31. В одній точці Путін отримав гарячу куртку, і він вирішив зняти його.
32.
33.
34. Я не чую, що Путін говорить про те, що він майже не посміхався на обличчі. Я не думаю, що він знає, що це зробити.
р.
35. Прем'єр-міністр постійно оцінив, показав...
36.00 Р
37.
38.
39.00 р. Наприкінці німецького концерну Daimler AG та російського автомобільного підприємства GAZ Group підписали угоду про збір мікроавтобусів Mercedes-Benz Sprinter на GAZ.
40. У цей момент Путін посміхався вперше.
до 1 2 3 4 5+
41. Підписуйтесь на деякі кредити не так весело.
Джерело: http://