Автозавод ГАЗ-Горков

Гірський автомобіль Завод є одним з найбільших російських підприємств. Я хотів би отримати на ньому довгий час і стріляти різні майстер-класи, але адміністрація не піде нараду. Учора, прем'єр-міністр прийшов на завод, і він виявився, щоб піти на півгодини і взяти невелику картину одного з магазинів, де завершуються органи мікроавтобусів Gazelle.

Написання: Ilya Varlamov джерело zyalt.com
(41 зображень + текст)

01. У Найдивовижніше, що на перший погляд, майстерня не була особливо підготовлена до приїзду прем'єр-міністра. Підлоги були брудними, сніг на території було погано очищено. Тільки вечірній макіяж співробітників видав урочистий візит.

431675

02. Мар Всі робітники на конвеєрі, разом з якими повинні проходити прем'єр-міністр, одягалися в фірмові чистоті комбінезони.

03.03.2014 р. Менше представників робочої групи. Дівчина не повинна потрапити в поле зору прем'єр-міністра, вона була одягнена звичайна брудна гра, витікаючи рукавички, вона навіть прийшла до роботи без укладання та вечірнього макіяжу.

04.04. Ми були доставлені в магазин, де є повний набір вже звареного і пофарбованого тіла. Все зроблено вручну.

05. Мар На конвеєрі повільно creep body "Gazelle", працівники встановлюють скло, шкіру, щити, підвісні елементи, фари тощо. Єдине, що автоматизоване тут – повільний рух органів навколо магазину, все інше зроблено руками сотень робітників ГАЗ.

Мар Багато жінок.

07. Мар Кожен працівник має власний пост з запасними частинами, які йому необхідно встановити на тіло. Де інші галузі мають комп'ютерні системи для контролінгу споживання запасних частин, на газовому газі знаходиться система «тератування морозива». Всі Я з ущільнення! Давайте швидше! Через це транспортер постійно зупиняється.

08.03.2014 р. Не дивлячись на дилапсоване виробництво, дуже хороші люди працюють тут.

09.03.2015 р. Над конвеєром висить світлодіодну панель з рекордами виробництва

10.

4281.8276

11. Фотограф може провести тиждень тут, дуже цікавим і фотогенним виробництвом.

12. Поступово цей каркас зробить вантажівку.

13.00 р.

р.

14.

247673

15.00 р.

16.00 р. Це працівники, які працюють на GAZ в якості водіїв.

17.00 р. Це на монтажній лінії!

18 років І навіть ті...

19.00 р.

20.

р.

21. Не приїжджайте тут. Роботи можуть дозволити їм виглядати натурально, без фірмового одягу і з молотками.

22. Бам-бам! І готовий Газель!

23. І прийшов Путін з Головою Шанцева. Для початку він був показані графіки швидкого зростання виробництва, після чого пройшов транспортер.

24. Насадка нового мікроавтобуса. Я бачу, що я не фотографував деталі цього дива для вас. Я не бачив такої дегустації якості пластику в довгий час, здається, що він п'яний з файлом. Я не мав ідеї, що така панель покаже прем'єру. Попри те, що Путін був трохи несподіваним.

2233611

25. Дуже задоволені відвідуванням різних гостей

26. Ведуться роботи, кожен дивився як прем'єр-міністр, оглянув завод.

669382.

27. «Лок, це частина нової підвіски, тепер це ще сильніше!»

28. Прем'єр-міністр і голова супроводжувалися керівництвом заводу, безпеки і журналістів.

29. Ви можете пофарбувати підлогу.

30. Так, Володимир Володимирович, це Газель. Владимир Володимирович розглянув на цьому Нижньому Новгородському диві.

31. В одній точці Путін отримав гарячу куртку, і він вирішив зняти його.

32.

33.

34. Я не чую, що Путін говорить про те, що він майже не посміхався на обличчі. Я не думаю, що він знає, що це зробити.

р.

35. Прем'єр-міністр постійно оцінив, показав...

36.00 Р

37.

38.

39.00 р. Наприкінці німецького концерну Daimler AG та російського автомобільного підприємства GAZ Group підписали угоду про збір мікроавтобусів Mercedes-Benz Sprinter на GAZ.

40. У цей момент Путін посміхався вперше.

до 1 2 3 4 5+

41. Підписуйтесь на деякі кредити не так весело.

Джерело: http://