10 найбільш симпатичних фраз минулого року!

Переможці премії: «Найпопулярніші мови»

Журнал «Коммерсант-Власт» скомпільував рейтинг плащів країни в 2010 році з їх випискою до президента та прем’єр-міністра.

У першому місці голова Шечня Рамзан Кадиров, завдяки якому Путін змінив свою національність: «Мій ідол – Путін». Він Чечен, він російський. І він дав нам все на цій землі.

Рейтинг включає в себе наступні виписки flatterers:

2. Олег Корольов, Голова Липецької області – 11.1%

Згідно з чинною політикою російського президента Дмитра Медведєва та прем’єр-міністра Володимира Володимировича Путіна Росія просто домовилася до успіху.

3. У Василь Якеменко, голова Росмолодж – 10.97%

Людина, яка їсть більше, ніж він потребує, розбиває країну та Путіна, зокрема. Путін може зробити все, але він не може втратити вагу для однієї людини. й

4. Сергій Марков, заступник Голови Державного комітету з питань громадських об’єднань та релігійних організацій – 9.16%

Путін і Медведєв є над значенням нашої держави.

5. Умань Анатолій Пахомов, Голова Сочі – 5.88%

«У нас є хтось, наприклад, щоб привести. Я покажу вам, що цей приклад є нашим керівництвом країни, Володимира Володимировича та Дмитра Анатоліявіча, які дійсно модні сьогодні, тому що вони дуже грамотні, тому що вони добре протираються в будь-якій темі, і це не тільки цікаво поговорити з ними, цікаво послухати їх, тримати тихий, адже ви розумієте, що ви можете зробити помилку десь, а потім це буде смертельною помилкою для вас.

6. Берель Лазар, головний рабин Росії – 5.49%

Я впевнений, що не тільки мене, але велика більшість росіяни мають кожну причину, щоб попросити Бога, щоб благословити вас за все, що ви зробили і продовжувати робити за користь росіян. Щодня і година, які ви добре для багатьох людей, заощаджуйте сотні і тисячі світів. І як традиційний єврейський благословення говорить, жити до 120!

7. Про нас Володимир Резин, в.о. мера Москви – 5.37%

«Дмитрі Анатолійович, як кажуть, вдарив точку. Він має те, що ми, лінійки Москви, не мають – колосальний досвід громадської школи.

8. Володимир Якунін, голова російських залізниць – 5.34%

«Дякую вам за ніч у Парижі! А провести ніч в Парижі, і навіть брати участь у святкуванні річниці президенції – для цього я не знаю, що подарувати!

9. Навігація Борис Мойсев, співак – 4.44%

Він був Путіним, який дав мені назву і привернув увагу до мене. Я завжди захопився ним. Мені подобається Медведєв: модний, сильний, чарівний лідер, який думає про свою країну. Дуже важко вибрати один з цих красивих тандемів. Якщо це мій, я буду призначати два. й

10. Леонід Ярмолен, актор – 4.23%

У той факт, що Путін називає мене Леною, безумовно, рівнює мене, і той факт, що я закликав його Володимира Володимировича висловити свою повагу до нього.

Звертаємо Вашу увагу на те, що найбільш часто звертаються до Прем’єр-міністра Росії, часто до обох представників правлячого тандема і лише зрідка до голови держави.

пікча

Джерело: