Демонтаж повітряного судна

Зима цього року почала суворо - спочатку її заморожують, і зараз вона заливається снігом. Ви можете побачити, як відбувається акція.

22 зображень через q-rex

Ось як відбувається процедура де-іссингу в аеропорту Домодєдово:

1,1 км Снігоочисне обладнання працює цілодобово. На аеродромі з'єднуються з величезним відро і щітки, що ковтають снігом з таксі на аеродромі, а люки поливають реагентами

2,2 км Якщо говорити технічно, то демонтаж (або, на нашу думку, депілінг літака) є процедурою очищення аеродинамічних поверхонь з липкого снігу і морозу і покриття їх захисним складом. Іншими словами, вони «просувають площину з усіма сортами filth. й

3. У Про що відбувається, якщо лікування не здійснюється або здійснюється неправильно.

Я хочу, щоб пояснити її краще. Стелажі і хвостик повітряного судна спеціально розроблені поверхні, форма якого ідеально розроблена для забезпечення польоту (з урахуванням різниці тиску вище і нижче поверхні). Якщо льодові форми або снігові палички - зміни форми, аеродинаміка погіршується, а повітряний літак більше не може "тримати на повітрі" - є схильність до застави. Простіше кажучи, літак починає падати.

Що може статися інші неприємності – отримання льоду від крильця в двигуни, або, наприклад, снігопокриті датчики, які читають швидкість руху, що в результаті дають неправильну / суперечливу інформацію пілотам.

Все це особливо критичне під час зльоту і сходження, тому більшість супроводжуючих польотних пригод пов'язані з цим етапом польоту.

980 р.

4. У Проводиться процедура, звичайно, не на самому сході - невелика площа, море аеродромного обладнання і люди. Тому, перш за все, пасажири додаються, а потім таксі починаються до відкритої парковки, де буде проходити демонтаж.

5. Умань Захисне покриття діє близько 15 хвилин, тому місце обране таким чином, щоб після обробки його не потрібно стерти далеко перед входом (наприклад, якщо термінал знаходиться в іншому кінці польотного поля).

6. Жнівень Щодо того, як я можу бачити з моїх спостережень, іноземці воліють поливати весь літак, в тому числі fuselage, і наші переважно обмежені аеродинамічними поверхнями.

7. Про нас Днів є одним з найбільш вражаючих процедур в авіації, особливо коли мова йде про гігантський лайнер, як це Boeing 777 від Singapore Airlines.

8. У Багато (як мені) напевно здивують, щоб дізнатися, що є насправді дві рідини: перший вимивається під високим тиском снігу і льоду, а потім другий наноситься захисне покриття.

46282818

9. Навігація Якщо рідина для чищення має ледь помітний рожевий відтінок, захисний - це чіткий бірюзовий колір, який перетворює біле повітряне повітряне судно в вид «кумбер». С7.

р.

10. Говорячи про це. Другий літак, на прикладі якого ми розглянемо обробку - Сибірський Airbus A319. Земельна ділянка завершена, сходи складаний і таксі починається на відкритій площі.

11. Автомобіль з рідиною прибуває, оператор сидить в люльці і розгортається шланг на телескопічній «фузі».

3610Р. 4200Р.

12. Очищення рідини.

13. Захисний.

14. Потім автомобіль проходить площину і починає обробку на іншому боці.

84957623

15.00 р.

16.00 р. Переробка завершено - ми можемо літати!

17.00 р.

18 років The next "client" - Boeing-737 Transaero.

19.00 р. Ще одне відновлення для мене було, що рідини приходять в різні категорії і існують різні запатентовані рецептури. Залежно від погодних умов застосовуються склади різних концентрацій. І в цілому, знежирення проводять навіть влітку - якщо залити повні баки холодного палива, лід вже може сформуватися.

Також виявилося, що там немає шкідливої хімії - якщо людина випадково потрапить, то немає нічого неправильного. Незважаючи на те, що в поливі гарячим розчином мила є ще мало приємних.

20. Для того щоб не пошкодити дорогий літак і не відправляти його замість рейсу на ремонт, рухомі частини автомобіля оснащені спеціальними "мускатами" - спеціальними датчиками, які зупиняють рух при дотику (який знає, як працює загальний автомобіль в метро - зрозуміти, що ми говоримо про).

21. Автомобіль називається "Ельфант" - слон.

Якщо я розумію правильно, одна з цих витрат близько $1 млн. Звичайно, більш економний варіант - технік сидить в люльці, бере шланг і поливає площину самостійно. Але це не практикується в Домодєдово.

22. Насолоджуйтеся своїм рейсом!

Джерело: