Новорічна адреса резидента Roissy

Цього року 2011 року буде приходити в наші будинки. Я хочу сказати без довгого введення: хтось, хто не має дому, смоктати. Я думаю, що я зробив поганий жарт, але він буде редагуватися в редагуванні.

Ми отримали багато в минулому році. Загальна корупція досягла безпрецедентних висот. Кращі розуми забирають трактори і залишають. Технічне переоснащення країни в повному гойдалці - вже три квартали чиновників заміщали сторонні iPhone з четвертим.

Є деякі речі, які ми дійсно захопили. Це підроблені інновації в Сколково, неіснуюча боротьба з корупцією та ГЛОНАС. Ми залишаємо за собою всі ці проблеми в аутгоу. У новому році ми більше не будемо боротися з корупцією, інвестуємо в інновації та запускати супутники.

Але були хороші речі, які ми пишаємося. По-перше, я почав Twitter, який відразу став мікроблогом року. По-друге, замість того, щоб вони перенесли непрозорі поліцейські, отримали гідні суперники у вигляді шанувальників, озброєних армуванням, і переселенців з Кавказу з холодною і травматичною зброєю. У диких багаттях Володимирович продемонстрував свої льотні навички, і я вішала з Боно, Елтоном і двічі з Шварценеггером. Однак Володимир Володимирович асиметрично відповів і відразу зібрав Депардієв, Белучі, Кассел, Costner, Russell і Sharon Stone до партії. Але не заздрити його. Не існує конкурентів. Навіть старі Голлівудські зірки.

Сахі Олімпійські ігри ще не почали, але багато записів вже були розбиті: найдорожчий метр дороги, найбільша вартість перебігу і ймовірна невдача термінів. На щастя, ми також змогли отримати Кубок світу 2018, тому якщо ми викручуємо в Сочі, буде шанс переробити.

У минулому році не тільки записували, але й деякі журналісти. Здавалося б, ми знову вступаємо до 90-х з їх бандитом, бідністю і буйками. Але масло все ще дорого, тому бідність, швидше за все, уникнути.

Багато планів на наступний рік. Фінансування федеративної цільової програми «Облік розкішних товарів за рахунок державного бюджету» буде збільшено на 67%. У зв'язку з падінням долара збільшено розмір депутатського капіталу для придбання другого особняку за кордоном. Продовжуємо будівництво автомагістралі через Хімківський ліс.

Багато хто з вас цікавить, якщо я буду працювати на президента в 2012 році. Не чесно, це не так, хто вирішує. Я можу сказати тільки одне: це буде справедливо і прозорі вибори, як і всі попередні.

Напередодні Нового року я хочу, щоб ваші втрати перетворилися на наші здобутки. Ми раді, голосувати за Об'єднану Росію. З Новим роком, 2011!

Wrote: @KermlinРосія
Матраци Євгена Дуга
через f5.ru

р.

Джерело: