Романтика армії в Ізраїлі.

Це п'ятий (або п'ятий) рік року. Фотографії нові, і теми зношуються (послуги, ймовірно, пам'ятають три стовпи, на яких ґрунтуються всі аспірації солдатів і вітрильників: послухати, спати і сну, і не важливо, що, де і з ким). Пропустити третій день і подивитися на відпочинок.
Будь ласка, не порушайте збірку, вказаний кінець повідомлення.
Зареєструватися
Джерело.

Перш за все, що консервант повинен робити на навчальному таборі, щоб «старіли», тобто від особи цивільної особи після того, як буде два підписи на стандартні форми, щоб стати армійським майном.

р.

Тоді є час, це також час горіння...

3366634

...

...

...

...

р.

...

...

р.

Після маленького відпочинку слід їсти. Довгий тиждень ми висихаємо, складається з деяких idiot: тунця для сніданку, тунця для обіду, тунця для вечері... Якщо я був...

...

...

Часом вихованця псували нас сніданком. Що може бути краще шоколадного молока?

Після того, як ми приносили гарячий обід (і багато рулонів туалетного паперу).

...

А колись зробив барбекю ввечері (в темній голодній компанії може годувати все).

Всі ночі Я прокинувся на теплу витяжку, а пара разів навіть пощастило прокидати від тепла стяжки ранку сонця. Часом вранці ми щітаємо зуби і промиваємо.

...

Я бачу наші намети зібрані ... Не просто наша.

...

Р

О, як! Виявляється, що п'ять метрів від мого молотка, два прекрасні інструктори скидають мирно всю ніч (як вона вийшла пізніше).
Ег, романш...

...

...

...

...

Р

...

...

р.

...

...

47687734

...

...

Р

...

Кілька фото вправ:

р.

...

...

...

9250397

...

...

, доб. 2

...

...

р.

...

...

...

...

...

Дякуемо!

...

6551634

...

З молотком дуже важливо дотримуватися безпеки: не сидіти на джек, не варити каву під колесом, не перевозити дрова!

...

...

Повернувшись до бази, спочатку заряджається мобільний телефон.
Кінець.

Джерело: