Аматорський астроном

Деякі з цих зображень були взяті британським чоловіком на задньому дворі свого будинку з використанням аматорського обладнання вартістю £ 10 000. Інші фото вартість НАСА млн. дол. Спробуйте знайти різницю і вгадати, які фотографії непрофесійні.
6 фото за допомогою Dailymail.co.uk
Пан Лоігран - інженер з комунікаційної мережі. Але він повністю присвячений своїй пристрасті.
«У Великобританії досить рідкісні прозорі лижі. Іноді я повинен сидіти в домашніх умовах протягом декількох тижнів в той час, сказав Стів. - Я завжди дивитися прогноз погоди, і якщо вони обіцяють безхмарне небо вночі, я кисть додому, як опік, і відразу ж привезти все моє обладнання для готовності. Іноді я проживаю всю ніч зовні. Це так тихий і спокійний, він розслабляє мене. Особливо коли я дивлю метеорити, що падають з неба. й
Нигран використовує спеціальну цифрову камеру з великою масгніфікацією та трьома телескопами різних розмірів об'єктивами від 6 до 19 см в діаметрі. Телевізор регулюється спеціальною комп'ютерною програмою на ноутбукі Стівена. Астроном ділиться секрети: «Ми повинні налаштовувати телескоп відносно північної зірки». І коли небо рухається, потрібно включити телескоп, орієнтуючись на мінливу позицію зірки. Першу фото, яку я взяв, просто з ладу – з фокусу і вагу. Але я постійно навчаю щось нове і вдосконалювати свої навички. й

НАСА провів мільярди доларів на високотехнологічному обладнанні, щоб взяти високоякісні, детальні фото нашої сонячної системи. Але, можливо, космічна агенція повинна консультуватися з астрономом Стіва, перш ніж зробити такі дорогі покупки. У Камборн, Кембриджширському районі захопило пам'ять зірок і сузір'я, в тому числі Андромеда Небула, з саду за межами свого будинку в Камборн, Кембриджширі. І ще більш неймовірний, він зумів зробити це за допомогою обладнання, яке коштує менше £10,000.

Ця фотографія була прийнята Стівом Lowngram. Тексти пісень, а це означає: Чи може язик перетворити його на любитель? Цей приголомшливий вид Месія 31, відомий як галактика Андромеда, був захоплений вболівальником астрономії в задній дворі свого будинку в Кембриджширі.

З іншого боку, НАСА випустили найбільш докладні зображення на дату Андромеда Небула коли-небудь береться в далеких інфрачервоних хвилях. Під час різдвяних свят, їх інфрачервоний гершель космічний телескоп, запущений в травні 2009 року, захопив стопу. Але фотографії пана Лоіґра не поступаються їм багато способів. Цей астрономічний ентузіазм є настільки вболівальником і присвячений його хобі, що він провів тисячі годин його життя фотографії зірок. Одного разу він навіть не спить чотири ночі поспіль, тому що зоряне небо було настільки чітким, і Стів ніколи не пробачить себе, якщо він пропустив таку велику можливість.

р.

Зображення NASA. На сьогоднішній день це найбільш докладне зображення галактики Andromeda, взятого в інфрачервоному світлі.

Ю. Югран ділиться своїм досвідом: «Що потрібно лише до тих пір, щоб отримати хорошу фотографію, оскільки вона займає натискання кнопки камери, а іноді доводиться потіти. Я один раз провів 14 годин, працюючи на одному фото. Мені подобається хвороба. Але фотографії, які вийшли з неї, продовжують радувати мене через довгий час, коли я шукаю їх знову. й
Стів Lawgrain зацікавився астрономією всього за чотири роки тому після того, як він використовував телескоп вперше в його житті, щоб подивитися на місячний екліпс у лютому 2007 року. З тих пір він став обсессом свого хобі, і зараз проводить кожну ніч без хмари в саду біля його будинку в компанії телескопа, спрямованого на зоряне небо.

Глибина простору на фото від Steve Lawgrahn. Це вогненна кінська голова Небула в сузір'ї Оріон.

Ще одне ім'я для цього сектора зірки - Північна Американська Небула. Зрозуміло, ця картина була взята на обладнання загальною вартістю менше 10 тис. фунтів.

Збірник Lawgrahn включає фотографії слова Оріону та Серця та душі Nebula, що нагадує серце і розташовується близько 6000 світлових років з Землі. Крім того, Стів може похвалитися фотографіями Каріна Небула, яка, згідно з експертами, становить близько 6500-10,000 світлових років з Землі, а в чотири рази більший і яскравий, ніж Оріон Небула.
Стів додає, я все одно дивився, коли я дивлю ще готову фото. Звичайно, я можу уявити, що це буде виглядати так, але ви ніколи не знаєте напевно. В самому серці я реальна техніка, і я люблю мене навколо з усіма ці телескопи і електроніка. Результатом є те, що красива і мистецька. й

Зовні цього світу: Мессер 42, або Велика Небула Оріону, є місцем, де активно народжуються нові зірки.

Джерело: