ПТУ в шоколаді

Чи стануть російськими синьо-комірниками економічного зростання?

2009 р. нарешті поховав моду для службових професій. Шукаємо знайомих менеджерів, юристів, психологів, оббивок пороги рекрутингових агенцій, більше та старших школярів починають розуміти, що сьогодні шлях до успіху не проходить через вищу освіту, але через вторинну спеціальну освіту. Зростання попиту на «прості» професій, які виникли перед кризою, знову пішло вгору, а зображення ПТУ як останнього укриття для дегенерації, швидко стає причиною минулого. Що буде так – російський синій комір 2010-х років? Відповісти на це питання, кореспондент РР відвідав ПТУ-87 біля м. Москва з навігацією «Електросталь».
15 фото + літери Ігоря Наїднова

Це або

- І Зікіна, і Гагарін?

до О, мій Бог, вони теж?

Директор професійно-технічної школи No87 м. Електросталь, Лариса Столярська, з насолодою списує зірку імен тих, хто на початку свого славного шляху навчався у звичайному «крафті». Картина LSD миготить через голову: між олійними верстатами і фрезерними машинами, позначеними номерами інвентаризації, річка Волга протікає з сліпою посмішки в костюмі і діамантами.

Непристойно заселений, якщо ви вважаєте, що режисери, електростабіл зустрілися з ранковою пустотою дня. З інерції я вирішив, що кожен працював в Москві: години і половина на поїзді, і ви були в резерві найвищих зарплат країни. Але перша сесія зв'язку з місцевими жителями не залишила камінь, що не повертався з митрополита, на відміну від багатьох заміських міст, є робота в електросталі, і є багато його. Є три великі промислові підприємства тут. Завод "Електросталь" - металоконструкція, ЕЗТМ - важка інженерія, "Елемашзавод" - ядерна. Ці три китони є тими, які утримують.

Саме місто ділиться на дві частини залізницею. Згідно з невідомою традицією, вони називаються наступним чином: Що і так. Крім того, в цьому випадку, як серфи, набути сенсу незмінного імені власної. Якщо, наприклад, голова ПТУ-87, Олександр Єгорович, слухайте своє питання на телефоні: Відповіді: «На іншій стороні» – це не означає, що в даний момент він знаходиться на цьому. Ця сторона є однією і яка сторона це. Де б ви. Чому? Це місцеве венографічне право. Так само, як «джи-ші» - вам просто потрібно пам'ятати, не можна зрозуміти.

«Важкий-сім» був обраний випадковим чином, буквально методом гарбуза. Розтягнуті альтанки, не шукаючи, в списку установ первинної професійної освіти в Московській області. Хіт No 87. Первинний інтелект показав, що переможець розіграшу - не застої установи, що закинувся до мерсі капіталізму, але також не зразково з інтерактивними дошками в класі - є подібні дива в Московській області. Школа виявилася тим, що більшість людей в країні.

Хороший Додаток.

У березі звертайтесь з оголошенням про те, хто готується тут: електрика, механік, генераліст, ведучий, пенттер, пенттер, пасер-кашір, харчовий продавець, секретар.

З таким здавалося б скромний квиток на життя контрастний потужний блакитний ялин, який висаджують біля фасаду. Так Кремль за зовнішнім виглядом, що здається: ще один момент і познайомитеся з вами прийде Президент або Генеральний секретар, Бог заборонив.

Перший сніданк. Всі продукти харчування для студентів безкоштовно. Миття рук, вимог. Не менш строгий - як від мене, так і від дівчат, які повернулися з фізичного виховання. Сніданок подається на обід. У свою чергу, обід - це основа всіх координатних систем. Ми будемо сніданки, перед обідом буде три години." Далі ми побачимо виробничі майстерні, і відразу в їдальні. Ми будемо їсти, а група касірів чекає на нас в класі. й

Строго кажучи, заради вільної їжі самостійно, ви можете скласти трилетове слово у вашій біографії. Я дізнався, що вихованці не сплачують нічого на всіх - навіть для спортивних і креативних клубів. Крім того, навчання двох або трьох спеціальностей одночасно, вони також отримують стипендію, а також надбавку для поїздки. Першим враженням є шматочок соціалізму з людським обличчям, що якось втекло Архаїзм, аутизм, Додаток, що ви хочете. Але дуже гарна Додаток.

Школа починається в 8:05. Як перекласти на завод. Це те, що життя дорослого тут навчається. Дух справжньої економіки, що ховається в будівельних тонах і навігаціях. Ми переїжджаємо уздовж довгого, майже міністрального, коридору, з часу занурення через двері одного або іншого майстер-класу: латунь, пофарбованого в колір хвилі лебідки, так як на фотографіях учні Макаренка, чорні ущільнювачі, киянка-червоні.

- Стара машинна парк? Я, старий. Але ми пишаємося тим, що нам вдалося зберегти його в 90-х роках. І подивіться на стан, які вони знаходяться в! Директор з ім'ям Столярська, який неймовірно підходить для цього положення, кіз на верстаті, дружній і турботливий, як на крупі робочого коня. Дивитися, машина збирається дратувати з її полоними губами, щоб захопити господиню сережкою.

Я відразу ж перемагаю користь жителів вихованців, використовуючи, як якщо випадково, умови, відомі вузькому колу ініціацій: каліпер, передній бабуся, осад. А коли я кажу вам, як, пройшовши практику інституту на заводі, я вийшов на машині, забувши взяти ключ, і він кинув тільки сантиметр від голови, я зазвичай став моєю в дошці.

до Що відбувається для всіх! Про це говорять ніхто. Це грубе порушення безпеки, Олександр Єгорович Козлов, або просто Олексійгорич, голова майстер-класів професійної підготовки, посмішка з таким щасливим виглядом, якби він визнав у мене довгостроковий далекий родич.

Пряжа фірма не прибуває.

У відповідності з системою прокату, винайденими в радянські часи, коли кожен професійний інститут був призначений для базового підприємства, «висотний» все ще приписується до «Ельмашзаводу» – промислового гіганта ядерної енергії.

На відміну від студентів університету, майбутній роботодавець з синьо-комірним потенціалом зацікавлений в бутоні. Будь-який ПТУ знає: якщо він добре навчається і доводить себе під час практики, робоче місце після закінчення надається йому. Як японія. Між заводом і школам давно заснувала схему міцних горизонтальних посилань, які постійно регульовані, в залежності від господарських потреб підприємства.

до Так, є завжди популярні, «проривні» спеціалізації, такі як електрогазовий зварювальник, апаратний інструмент, електроелектрик, фіксатор-ремонтер, - каже Валерія Прокопов, заступник генерального директора з персоналу та соціальних питань Елемашзаводу. Але компанія – живий організм. Періодично збільшується потреба в деяких спеціальностях, в інших - зменшення. В залежності від цього, ми замовляємо школу.

до І чому ти навіть з підлітками, відволікаючи майстрів, harass матеріал, інструменти? Не простіше взяти більш-менш підготовлену людину на оголошення, покласти його на механізм, навчати операції.

до Поставте на машинці! Це допустимо, де відро олов'яні, а потім продаються для двох пені. Ми виробляємо високотехнологічні продукти, Валерія Прокопова злегка збуджена, як будь-який професіонал, який змушений відповісти на питання аматора. Тому нам потрібні кваліфіковані фахівці з суворим досвідом та навичками.

до До речі, Валерія Георгівіч, не менше одного верстата з програмним управлінням до школи. Вони використовуються для практики чверть століття тому.

- Ви знаєте, що нещодавно прийшов віце-президент компанії Toyota Mr. Hayashi. І коли ми почали розповідати про наші плани на рефлексування, він думливо відповів: «Чому змінити машину, якщо вона забезпечує певний рівень точності?» У нас є машини на Toyota, які тридцять років. І нічого.

до Що відбувається? Ви інвестуєте в школу. Але не тільки це "довго" грошей - коли він окупиться. Невідомо про те, що випускник приїжджає до заводу. Не дуже ризиковані інвестиції?

І якщо ми не інвестуємо, то ми будемо повністю голі. Крім того, вони приїдуть в будь-який час, вони не збираються в будь-якому місці. Ми все ще шукаємо роботу, як наші. На 90 років свого існування рослина не загинула нікого, люди завжди лікували гуманно - як потішують патріота свого підприємства, Валерія Прокопова імітує його в розмові. - Соціальний пакет, житло, умови праці. Середня заробітна плата у 2009 році склала 38,000. І, наприклад, заробіток висококваліфікованих машинників до кризи досягла 100 тис. рублів на місяць.

Чому бувають молоді люди в офіси з такими френзи?

- Два причини. Один. На заводі ви можете стати спеціалістом тільки в сім років не менше. І ідеологія молоді це: Я хочу все відразу. Два. Незважаючи на те, що машинні інструменти відносяться до еліти робочого класу, статус цієї спеціальності низький. Пон.

Статус на сервери

Питання статусу дуже гострий у школі. Вони розповідають історію, як це. На патріотичному конкурсі пісні вперше відбудеться одна з вихованців. Адміністрація школи має таку розмову з запрошеними членами журі. "Чому навчається ти?" - На столярі. «Дуже мій обличчя так розумний». Подумав, менеджер.

Наші студенти Подавати їх з ознаками психічної ретардації. Прекрасний татуювання і п'яний! Лариса Стеролярська є кип'ятінням, як це було вчора. В результаті деякі люди охочіться сказати, що вони навчаються в ПТУ. Ми змінюємо це сприйняття.

до Яким чином?

А, звичайно, не схожий Лужков, московські школи яких раптово стали коледжами. Ми спираємось на приклади успішних випускників.

Вчителі та майстри висівають. Один хлопчик став священиком, в Ногінську парафію. Ще один викладає соціальні дослідження, депутат міської ради. Скільки людей відкрили власний бізнес. І Табушов Станіслав, випускник 2005 року, навчався як механіка, кинув це далеко! Він пішов на вибори голови Електростальної адміністрації як самодомінованого кандидата.

р.

Разом з шеф-кухарями Лідія Михайличенко познайомитеся з живим прикладом для моделей ролі в кафе «Огоніок». Тут, як менеджер, своєрідна знаменитість творів «eighty-seventh» – червоного диплому п’ятимісної випускника, шеф-кухаря Німецького Чухманова.

«Місто невелике», – розповідає Лідія Борисівна, відомий кермом колеса її нового автомобіля.

до Ось так маленька! 130,000 осіб.

до Ви бачите, на вулицях немає громадських туалетів? - технічно відреставрований майстер. - Що говорить? Це говорить про те, що кожен може запустити будинок, щоб пекти. Місто невелике і не суперечить мені.

Ми приїжджаємо до кафе воріт.

«Геробка сказав, що вона була відкрита», - розповідає Лідія Борисівна.

- Герочка?

- Дитина.

28-річна дитина виходить, спортивний, з золотою мережею навколо шиї, але дружній. У офісі на столі є великий калькулятор і санітарні книжки. У Москві було б назвати модним: шеф-кухар. І ось в старомодному шляху вони називають виробництвом.

«Я вже бажав незалежності в 9 класі», – пояснює Німецький Чухманов. Моє батьківство не скаже, «Ой, твій життя». Після школи закінчив технічну школу на профіль, працюючи одночасно на заводі. Далі інститут. Вийшла набір: руки, технології, управління, досвід. Все вийшло разом.

Зараз учні «восьмого» приїхали до Херсона в кафе. У ПТУ є традиція: випускники, які навчаються молодим людям.

р.

У моєму часі кілька людей хотіли піти в ці професії. Взяти сестру. І став економістом. Де я поставив її зараз?

- Ви хочете почати свій бізнес?

- Звичайно.

- І піти в Москву?

- Ноп.

Вони, як правило, платять.

«Хто теж, – посмішка чоловіка, що блукає на обличчі Германа, чия мова не все, що на його розумі.

Ще один герой – Олександр Малявкін. Він був рекомендований для мене оригінальним способом: «Це унікальний подарунок електрики». Олександр дає враження про чоловіка, який знає свою ціну, у розумінні, що він не наддержавить його, ані його відварює. Тепер він працює в офісі для технічного обслуговування електричних мереж: кладуть стовпи, будує трансформаторні підстанції. У вільний час від унікального подарунка він спінює диски на радіостанцію піратд ФМ, що він сам «заплутаний»: він просто знайшов студію і зібрав передавач на коліні. І хребти в повітрі не chanson, але жорсткий-core (повторно знати більше, що це).

Як і Герочка, йому важко навчатися в школі, бо він був нудний. Він шукав хобі на боці: він зібрав мотоцикли, організовані дискотеки. Загадки, що він був випущений з школи з нормальним сертифікатом тільки тому, що він організував «музику» на весілля дитини режисера.

«Я не був негативним лідером, напевно, ранній дозріг, все я хотів спробувати, школа для мене вже була як дитячий садок: не цікаве і все тут», – каже Олександр. Я думаю, якщо такі школи закриті, ручні та талановиті хлопці просто не встигнуть піти.

Бог сказав вам, щоб приїхати сюди. Не був Тургенєв, щоб читати, був це?

до Немає, добре, чому, і іноді вона sucks для читання. Не Тургенев, оскільки у мене є душа рокера, блаженний, але Ремарк, наприклад, «Фауста» або «Флоуди Евіла» Бауделер – чому не читати?

570792 Габаритний зображення

Ви молони!

Тетяна Кривенко – мама. Поки її два сини були на вісімдесят-сім, вона була головою батьківського комітету. Зараз брати продовжують навчатися в інститутах і роблять кар’єру за спеціальністю. Вона є власником невеликої московської компанії, яка займається пошиттям жіночого одягу. Що таке, я можу платити сини п'ятирічного туру до деяких не найгірших університетів. Але я не зробив.

Коли Микита дізнався, що він повинен навчатися тут, він запитав: «Ам я морон?» І я кажу: «Ам я маврон, я почав своє життя з ТТУ теж?» Він сказав: "Чи не сором'язлива, мама." Я сказав: «Ця шарага подарує Вам все життя». Щоразу настає час, у вас буде професія «ручна». Які руки не забули. Це як велосипед: ви навчитеся їздити до вмирання. Механічна пам'ять. І якщо ви закінчите курс, навчайтеся, де ви хочете.

Старший, Нікіта, тепер провідний фахівець в енергетичній компанії і не зупиниться там. Олексій є столяром, який нещодавно зробив ліжко для котеджу.

«Не ліжко, але королівське ліжко», - сказав Тетяна Кривенко. - Люша тепер працює на підприємстві, яка виробляє декоративні меблі, розрізає всілякі локони з бука на величезній машині, це дуже тверде дерево. Удачливий мене з ним. О, слід вибити на дереві. Де дерево?

- Міну також навчався тут, - розповідає директор Stolarskaya. Хоча вони мали чотири і п'ять у школі. Для моєї дочки це був шок - Я не збираюся до ваших фольців. Я почав з'ясувати, чому вона хоче піти в школу, і вона сказала: "Ви збираєтеся робити мене з мого прому, м'ячі сукні?" З’ясуйте, що це лише аргумент.

Про те, як вони піднімуть статус своєї установи, сумніви скрипки в: я отримую? На додаток до професійних конкурсів і спортивних змагань - від волейбола до пінг-понг, є також танцювальний розділ, політичне об'єднання і навіть літературно- поетичний клуб.

«Якщо людина постійно розповіла, що він є фольгою, то він буде відчувати себе таким чином, і його поведінка буде доречною», – розповідає Наталія Іванова, психолог школи. І ось вони постійно хочуть чогось, поставивши серйозні завдання. Проведення в школі, буквально через шість місяців, вони відкриті, стають більш розумними, ніж їхні однолітки в школах.

Колишня школа не одна потреба, нудна галлерка, яка обіцяла «трійка» за тишу в класі, тут багато хлопців і дівчат починають розглядати себе практично зірки. Самооцінка іноді йде вниз. «Що потрібно виправити це слово в словах любові?» А слова там, відверто, кіт кричав, туфлі хімеї з полум'ям.

Але колектив школи не згасає про це, бо вони шукають корекцію в цьому напрямку. На жаль, більшість людей побачать свою установу як місце для реабілітації дітей після школи. Для них немає іншої обґрунтованості для їх положення, ніж фраза, що кидається на курсі одним з учнів колишньої школи: «Хто люди лікуються як люди, не як знак в щоденному режимі. й

Але незважаючи на всі плюси і ознаки кар’єрного багатозастосування, відчуження студентів у професійному навчанні все ще відчувається. І це не так багато про неординарний демографічний піт, як і в нещодавньій реформі освіти, що запроваджують систему запеклих заробітних плат у школах. Іншими словами, у навчальному закладі навчаються більші зарплати вчителів. Тому сьогодні школи не зацікавлені у наданні студентам професійно-технічних послуг. Не один шрамів дітей з шарагою більше - навпаки, боротьба йде на кожен слоб і недбалий. Працівники школи скаржаться, що дверцята школи, іноді просто закрийте перед ними носи, коли вони приходять з лекції про кар'єру: «Навіть на виході, ви повинні ловити дітей, агітувати у спосіб відвідання Єгови або продавців очищення пилососів. й

Моя бабуся димає трубу.

Група студентів сидять на лавці в лобі, чекаючи на майстер. Вишитий для чого? Кільця, кільця, сережки обох сексів. Останні альбоми Земфіра і Рамштейна знаходяться в вухах.

Все виглядає комплакентно - вони просто їдають курчат і млинці з варенням.

- Хороший травлення! - Я спійманий, проходячи від тепла інтересу.

- Ха-ха-ха! - Гойдалка готова. Я думаю, що вони досить розумні, хоча вони намагаються виглядати розумно. Це вік. У брошуру, де зібрані вірші студентів ПТУ No87, можуть ознайомитися один з авторів:

Час загоює, вони розповідають мені все,

Час загоює, тільки тьмяні очі.

Сидіння в волосся частіше, менш милі голоси. й

Ми переходимо в навчальну кімнату для варень. Китайська музика звучить як опіум. Виявляється, що на ріжучих овочах працює лабораторій, а китайці в цьому випадку несухні скейтери. Підлітки працюють на картоплі. "Добрий варвар коштує лікар", - стверджує постер. Під склянкою вітринної клітки експонуються зразки папір-машених страв. З телевізора настає люлінг: "... овальній формі, ... по всьому периметру заготовки роблять неглибокі надрізи, поширюють пелюстки."

Ми готуємо кухарі для заводу і для міста. Але багато, звичайно, прагнути доїхати до Москви, говорить майстер-кухарі Лідія Михайлоченко. - Надія Сухова, наприклад. Він робить 60 000 зараз. Валерій Чумичкін також в шоколаді, працює в центрі обслуговування весіль і бенкетів. Один хлопчик, ви знаєте, проданий автомобіль, пішов до Франції, половив. Хто любить свою професію, хоче зробити кар’єру. Ви можете побачити їх прямо - їх очі блиск. Тут подаються до трьох, чотири вже пішли працювати в ресторанах, в кав'ярні.

Чи не проблема стати шефом сьогодні?

до Яка проблема? Приватні листи кидають: приносимо нас дітям практику, ми хочемо підготувати їх до себе. Боротьба для наших хлопців є жорстким. Реальний Бородіно.

- Тоді де криза?

до Що я думаю.

до Що в своїх головах? Любов?

Як батьки перестануть пити, що в своїх головах. Не хочу повторити сценарій життя. І любов необов'язково.

Ускладнюється ставлення до батьків у школі. Дуже.

- Уявіть, що вони є, - каже заступник директора Галина Іонова з виходом. Дитина незабаром стане дорослим, і вони ніколи не взяли його до Болшого театру.

Я рум'яна внутрішньо від селезінки до гортані. Він ніколи не приніс своїх дітей до великого будинку. Я був там один раз.

- Розкажіть мені чесно, Галина Василівна, що важливіше для вас: освіта або виховання?

Слово «Освіта» використовується лише в 15 разів у навчальному праві. Слово «розмальовка» багато разів більше. У нас є рівні номери. У цьому сенсі ми відступаємо від закону.

Щодня в "висотному" після всіх занять проводиться оперативний клас - загальна зустріч майстрів і викладачів. Виявляється, серед інших речей, які студенти пропускаються і з яких причин.

«Ви іноді зателефонуйте батькам, пізно вранці, або навіть рано вранці», - скаржаться на голову Олександр Козлов. Запитайте, чому їхня дитина відсутня. І скажуть вони в голові голосу: «У мене є свого стільникового телефону, і ми нічого не прокинулися. й

Іноді студенти просять впливати на своїх батьків. Шкільний персонал іноді повністю замінює біологічні мами та батьками. В іншому випадку майстри тут не будуть називатися батьками, а вчитель – мамами. Потріть будь-яку ПТУ - ви знайдете соки: ви повинні працювати з неповними, низькими, великими сім'ями.

Є такий потік антисоціативності від сім'ї! Психолог Наталія Іванова – це колапс. Думки останнього інциденту. Дівчина скаржаться, вони кажуть, що бабуся-охоронець почав зловживати, ви повинні піти, тому що стара людина в цій державі не може залишити.

до Про те, як допомогти їй. Просто прийти і сісти - це не буде корисною, тільки небезпечна. В цілому вони пішли додому дівчатам під вартою чергового опитування умов життя - це стандартна форма моніторингу дітей-сиріт. У нас була розмова.

- Чи можна це допомогти?

- Я думаю, що це так далеко. Принаймні дівчина йде в клас.

Русичка Галина Подмаркова погоджується на торгівлі. До вступу до школи працювала викладачем школи протягом багатьох років, іноді зустрічають колишніх колег:

Вони запитують мене, наприклад, «Як ви навчитеся з вами?» Я чесно сказати, "Експерт". Вони не вірять, що він має алкогольну матір'ю. Ви повинні бути іржі у відповідь: «Я це вирок? й

Капітан Оливай.

Олексійгорич продемонстрував свою посаду. Величезне, як бадмінтон дитячий майданчик. Комп'ютер старий, Медведєв новий.

до Ми вішаємо для хлопців, таких як візуальний матеріал. І іноді вони приходять і не знають, що це, говорить старший майстер.

З наступного номера є звуки м'язової праці. Вони збивають, свердлять і пиляють. Виявляється, що перший курс пентерів породжує свої перші табурети в сні.

В той час як сині хроби приводять нігті в дерево, майстри приводять думки в голову, однак, також трохи дерев'яні.

«Ви розумієте, що наставник до одного з них, «навіть, що ви відчуваєте все своїми руками, робіть це, навіть найпростіше, це не буде корисно». Тут ви закінчили школу, потім технічну школу, ви приїжджаєте до виробництва, а працівники починають засихати мозок: "Ні, кеман, привезено сліпий плінтус, з черв'яком - його не можна ставити." Вони завжди так нові, щоб підтвердити. І ви, хап, пам'ятаєте уроки на тему: «Пісники деревини». Ви знаєте, що ви захотіли, тому що це не черв'як, це просто stepchild bitch. Потім ви берете ці дерева, і ви влаштовуєте їх правильно, прямо в трубі. Ваше ставлення буде змінюватися відразу, я обіцяє. У чоловічій команді, наступні закони: тест пройшов - ви чоловік, домінант.

Молода людина претендує на прослуховування "все це неспроможність" тільки з полум'я, вони кажуть, подякувати вам, звичайно, капітана Огвіста, але ми самі з вуса. Тексти пісень, а це означає: Але трохи ще бачив в цьому житті, очі все ще видається, як вона ловить серце.

Вони кажуть, що екологічна молодь менш зацікавлена у спеціальності, вони «до майстрів». Вони розповідають один одному: є такий чоловік прохолодний, голова

У той же час активістка, свіжан Андрей Судріков, обраний для сердечно-серцевої розмови. Це те, що вони сказали, давайте вам активісту. Він і I, імпульсивний і бізнес-подібний, практично запускається в вакантну кімнату - він все ще повинен закінчити щось в майстерні.

- Ви не будете сором'язливі? - Я пишу всім дорослим.

- Наші Я тебе! - Зловити мене.

Починається, потім активіст. Я був середній клас дитини в школі, добро. Він пішов після 9.

- Чому столяри?

Тут будуть три професії: столяр, столяр-будівельник і склокерівник.

до І мотивація?

до Кожна людина потребує столяра. Самі підлоги в ліжко будинку. Може бути не вдома. Навіть зараз, іноді вам потрібна готівка - Я буду збирати меблі для когось, немає проблеми. Я пам'ятаю, що приїжджає з другом до квартири, вбиральниця, щоб зібрати, простий комод. А власники є два брати, дорослі дядьки. Що це таке?

Чим відрізняється школа і школа?

до У нас є діти, тут ми люди.

Він насправді виглядає старше свого віку. У с. вони зателефонували йому наречену.

Так, я кажу, удачливий для вашої майбутньої дружини.

- Так, обов'язково він каже.

Вони відштовхують ще один активний, як допит, але без ручних речей. З-за дверима настає жарт: "Якщо що-небудь, то в нелюдському голосі?" Насолодіться тим, як вразити атмосферу тут.

Олександр Лазарьов дуже відрізняється. Сережка в вусі, волосся зібрані в хвіст коня, модняяк светр. І доля схожа.

- Чи є очікування?

- Кайт. Я збираюся працювати. Якщо не завод, то будівельна компанія. У нас є багато, вони розвиваються.

- Чи працюєте ви?

- Ну, ія. Не без цього. Ви ще можете перейти до ГЕС. До крайньої, побудуйте дачу.

Чи є ви, що це брудна робота? Пам'ятайте це: «Поцілунки в олії, але в милі, ми працюємо над ЗІЛом?

Не пам'ятає Андрій. Від нього. Я думаю, Зіла майже пішов.

«Чи хочеш, щоб управляти», - Я тримаю дитину, навіть якщо це зрозуміло, що він буде говорити,

- Так що? На одному робочому місці є 50 осіб. Він столяр в Африці. А робота більш креативна. Вони кладуть папір, вони будуть вимирати з боредом, і ми зробили щось – і ви можете відразу побачити, що це не вмирає, що вони втратили час.

Ви не знаєте, що ви в коледжі?

до Що ти соромишся? Тут ви бачите стілець, активістка очок до одного нижче мене. - Ви платите 2-3 тис. за неї. Я зробив, що в п'ять років.

Кризове покоління

Виходячи з маси студентів, згідно з анкетою, організованою психологом Наталією Івановою, вже прийнято рішення про плани на майбутнє. У цьому вони яскраво відрізняються від однокласних дітей з тривалим дитячим синдромом. Крім того, за словами Наталії Іванова, діти, які прийшли до ТТУ No 87 минулого року, вмотивовані по-різному. Якщо раніше на питання причини вступу до школи, діти відповіли плутанно, кажучи, що чесність, «генерація кризи» категорично стани: нам потрібна професія, яка в будь-яких господарських обставинах гарантує шматок хліба. Також цікавим є те, що початкова професійна освіта в більшості випадків вважається їх першим етапом у своїй кар'єрі, веслборд, з якого можна стрибати далі і вище - до інституту, до виробництва інженерів, босів.

На подвір’ї «восьмого» Пелюшники намагаються спалювати фаршировані Масляні. Якщо ви не знаєте це на замовлення, ви можете помилитися це за актом вандалізму.

Алексанегорич є сереневидним переглядом, що відбувається. Сонце:

Найбільша радість, коли люди виходять з неприємностей. Він не пішов до тюрми, він отримав професію. Красивий.

- Ступки більш популярні. Може бути, тому що вони інвестували більше?

Старший майстер не погоджується. Сонце:

- Ви прогуляєте по вулиці. Бюлетень на машині поруч з гальмами: «Олександр Єгорович, сідаю, я знизу тебе додому». І відмінно? Скажіть hello і триматися.

Проведення зими продовжується в тумані, є дискотека. Серед інших пар Галина Іонова виділяється з клопотанням молодого чоловіка. Як виглядає ідеально. Вся школа шукає їх.

Коментар директора:

до Він був з коледжу. Про нас Ми вирішили дати йому пробації.

- Як?

Ну, ви бачите, він танці з заступником директора. Це буде далеко.

Джерело: