До Австрії на автомобілі. Обмін досвідом.

На новорічних святах я пішов до Австрії на автомобілі. Я готовий поділитися досвідом та розповісти про підводні камені.

Задайте питання, і я відповість!

Короткий підсумок: зліва 2 січня о 5:00 від Москви, на трасі М1, 450 км був кордон з Белоруссю (проходить без зупинки), потім ще 600 км до Бреста. Прибув о 19:00. Перехрестити кордон 40 км до точки Домачево (південь). Загальний час перетину кордону з Польщею становить 4 години.

Ми провели ніч в готелі Pod Debami (http://www.hotelpoddebami.pl) в районі Тересполя (50 євро на добу), починаючи з 6:00 ранку до Відня. Навігатор не рекомендований навігатором (додатком TomTom Europe від Американського AppStore для IPhone4), а через Google Maps (до 50 км) – в результаті поїхав диких колгоспів через Польщу, але все ж пішли на автобані Чехії та Австрії. На дев’ять годинах ввечері другого дня був у Відні. Проживання в готелі Альфа (до центру, близько 75 євро при замовленні через бронювання.com)

Далі пішли в Зальцбург (300 км) і Ішгль + Галтур (до 300 км).

Так само дорога повернулася до 10.01, тільки з Відня відійшов до Тересполя (50 км більше шляху, але дорога краще, як шосе).

З документів: 1 Австрійська віза на місяць, 1 іспанська віза (літій, піврічній). Зелена карта на автомобілі (2 тижні, 1450 рублів).

Це карта, яка вийшла. 5 300км

Знайте, додайте трохи.

01 - крутий великий Зубр на дорогах Білорусі

02 на кордоні з Польщею. Багато російських автомобілів! Кількість на право 777 - Брянська область - вони подорожували цілим стовпчиком "блатні", вагонами 4-5, а кожен номер 111, 777, 500, 600 ) Усі 32-і регіони

Газова станція в Польщі. Оплата в Злоті, ціна бензину вже кусається, в плані близько 47 рублів на літр. До речі, багато жителів прикордонних територій заробляють шляхом перетину кордону 4-5 разів на добу з повним і порожнім танком, відповідно.

У кав’ярні Польщі вдалося смачно поїсти в сільській кав’ярні

Відень зустрівся з блакитним світлом району!

Таунхаус

Про нас

Зоологічний музей, як і я знаю. Поблизу було багато автобусів з російськими дітьми, які приїхали на тур і гучно обговорювали те, що вони побачили. Оппозит – це копія будівлі (на 1-му пості), яку ми назвали – близнюки!

До Австрії на автомобілі. Обмін досвідом. р.

Шановні друзі!

Музей Квартал

Молодий Mac Магазин відвідувачів )

3610Р. 4200Р.

Думаю, що я чув про 4x Не купуйте Ford, Fiat і Fse French!

До Австрії на автомобілі. Обмін досвідом. - відео

Знаменита опера! Ми відвідали. Яйця! Російські Акуратно, це дикий, щоб почути за кордоном в міжмісії в шведському стілі - "Вася, ви хочете більше шампунь?" Так, Манія, візьміть більше!

Собор Святого Стефана

До Австрії на автомобілі. Обмін досвідом. Габаритний зображення

Сальцбург

тур

На столі!

Джерело: