Світлодіодні світильники

Щоб створити цей пост, я підказав статтю про шкоду флуоресцентних «економічних» ламп. Моя точка зору збігається з автором статті. Я додаю, що ресурс цих ламп можна порівняти з ресурсом ламп розжарювання, і, звичайно, не перевищить його в обіцяних 8 разів, ці лампи загинуть як пластівці. Збереження не працює, він виявиться досить протилежним.
Тому було прийнято рішення про передачу світла на світлодіодні тяги. У зв'язку з відсутністю готових рішень я вирішив зробити це.
Ось я поставив ключові фотографії, в кількості 5 штук. Більшість з них доступні на LiveJournal.

Результат:

В якості фітингів використовуються тримачі для 12 вольт-галогенів:

Придбання світлодіодів – EDSX-KLC8-D3, придбані в той час як найменш дорогі. Колір світанку теплий білий. Як виявилося, у них досить високий показник відтворення кольору, близько 0,9.
Нагрівальні раковини випилюють радіатори з відмерлих материнських плит.

Джерело світла зібрано:

р.

Я не знаю заздалегідь, що точно може зацікавити YAVs, тому фото так мало. Задайте питання і я буду раді відповісти на них.

Останній малюнок. І ось джерело живлення для всієї гірлянди. 700 мА, напруга - скільки буде падати на світлодіоди, в 20 столітті.

Джерело: