тероризм

Або як вони захоплюють людей у ДПР з їх тоталітарною пропагандою.

Фото блогер lex_kravetski
Тільки 11 фото та текстів.

1,1 км
Автор стверджує, що це фотографії простої корейської квартири. Але Пйонян, так. Північна Корея.
Я не можу вірити це просто. Звісно, звісно, квартира виконана. У такому ж навіть у Пйоняні не всі, що говорять про губернію. Я не знаю. Я не готовий дати вам відсоток - Я не був, я не бачив.

2,2 км
Але я дивився фільм “Північна Корея: День в житті” (на деяких сайтах, звичайно, він доступний). Фільм був знятий західними громадянами, тому вони не можуть бути підозріли про симпатії та про-КНДР пропаганди. У житті корейських корейських слов'ян був лише день. Чи не навіть безекранний коментар. Вони показали багато - в яких квартирах вони живуть, в яких школах вони навчаються, як вони одягають, як вони працюють.
По-перше, вони гарно одягаються. По-друге, квартири є одними в Москві. Не схожа на фотографії, немає, але як більшість квартир, які я був. Навіть ситуація про те, що й тільки портрети на стінах видаються. Вулиці без реклами. Москва, до речі, також досить схожа. Північні корейці працюють на музику. Вони посміхають багато.

3. У
Про Північну Корею. Тепер кривавий Північнокорейський щит робить їх посміхатися. Ті, хто не посміхався в комірці. Все було навчено посміхатися перед дзеркалом протягом тривалого часу, інакше це не сталося. Посмішуємо, що всі посмішки в США теж, і ті, хто не посміхається, не позитивно, тому отримайте, але не плутайте. У Північній Кореї люди посміхають всього Це безкоштовно в США. Вони роблять вас вільно посміхатися. Кожен має вибір: посмішка або безробітна без друзів.
Звісно, були перебудовані для зйомок заздалегідь. Інститути, школи, метро та навіть вулиці з будиночками були побудовані заздалегідь. Призначений спеціально для плівки. А для того, щоб не бути порожнім у безпроблемному часі квартири були повністю Про нас
І яскравий одяг дано тільки для фільму. Насправді, вся одяг є сірий і тоталітарний.
Я сподіваюсь, що правда задоволена, і я буду продовжувати.

652250Р.

4. У
Кулька особистості в плівці трохи перебільшена (хоча вона показана без відторгнення), але зрозуміло, що вона грубо відповідає значенням. І це цілком природно – витримувати глобальний блокад можна тільки таким чином. З вивіреним правителем і визначеною ідеєю. Я маю на увазі, психологічно. Ми з радістю розповідаємо про те, що вони є, що вони потілюють своїх предків, і що буде їх нащадків. Тому існує величезне зростання продуктивності праці, лояльності та добробуту. У Північній Кореї є культ особистості. Вони повідомляють, що вони мають велике уявлення, їх головна ідея полягає в тому, щоб всі вони, як батько, і в цілому дуже хороша людина, вони самі хороші, і їх предки є героями. Природно, в цьому нестерпному середовищі все населення страждає від постійної депресії і навіть вільні квартири не приємно їм.

5. Умань
У виробництві не тільки славляться органами влади, але й п'яти хвилинні заняття з фізичного виховання. До послуг гостей п'ять культурних хвилин. Незважаючи на те, що це нездатні та неефективні відходи робочого часу. По суті, необхідно не розтягувати від дзвіночка до дзвіночка і після п'ятдесяти звільнити місце молоді. Після п'ятдесяти, як правило, краще відразу в іншому світі - пансіони неефективні. І ви повинні похвалитися тільки власною корпорацією, але бажано, щоб ви приниження.

6. Жнівень
Лідер стипендії в кадрі переконує роботу краще, спеціальні комітети відзначають успіх на спеціальній дошці. Я не скажу, що хтось, хто неефективний. І даруйте кожному на півсарію - це коли є повна свобода. Хоча ми знаємо, що ті, хто погано в Північній Кореї, негайно не піддаються сто років або пострілу, так.

7. Про нас
Багато хто може радувати, що під час роботи магазину раптом залишається без електрики. П'ять хвилин. Це показує неефективність соціалізму. Під капіталізмом, країна без енергії і під блорадом, звичайно, виготовляється вдвічі більше електроенергії, оскільки вона потребує.

8. У
Проте деякі псують враження від подій грудня 2010 року в нашій країні. Коли електрика раптом виходила в цілих містах і не за п'ять хвилин, але за п'ять днів одночасно. Здається, що капіталізм – все навколо, будівництво Світової енергетичної влади збирається і раптом це. Дякуємо, що це кіно 2004, так що ви можете зробити комфорт в тому, що ми не запустили сюди до 2010 року. Ой, соромитися! Тексти пісень, а це означає: Я майже забули! Ну, приходьте, потім ви можете приховати себе, що це залишки сап. А чорне дерево в Нью-Йорку теж - дамн Сталін.

9. Навігація
В цілому фільм не досягає правого рівня. Немає вуличних зйомок, немає чорних кратерів, немає бідності. Це шоу. Автори цього фільму не дали руки.
Але я шукав інтерес і задоволення.
лекс_kravetsky

, Україна

10.
Я додаю, що Північна Корея вирішує проблеми енергії в абсолютно барбаричному шляху: вона будує атомну електростанція.
Я підозрю, що ядерний реактор буде використовуватися для катування супротивників режиму.

10.
І я запитаю вам, як вони назад – всі їхні побутові прилади є капітальним дизайном. Вони не можуть думати про будь-який з них!

11. Це його. Починаємо кинути томати і фалоімітатори.

Джерело: