463
Краса Нейшванштейнського замку
Blogger Сергій Степаненко пише в своєму блозі: Нейшванштейнський замок знаходиться практично на кордоні південної Німеччини і Австрії недалеко від невеликого міста Фуссен. Найкраще місце в Німеччині. Нейшванштейн знаходиться поруч з іншим замком Hohenschwangau. Забороняється фотографувати фотографії всередині замку, тому тільки замок і оточення будуть фотографовані.
16 зображень
1,1 км Замок знаходиться на висоті 20 хвилин. Про замок і інтернет, тому я не бачу точку для написання багато.
Ми отримали до замку "справження", який є поїздом, який вартість нас близько 35 євреїв за два способи, замість 40-50 євро для брата у випадку туру.
р.
2,2 км Вид долини, де натовпи туристів приходять відвідати замки.
3. У Просто гарний будинок.
4. У Планування замку
р.
5. Умань У замку ви можете піти в одну з широких балконів, де можна знімати локальні простори.
6. Підсумок Лейк Alpsee
7. Про нас
8. У Зверніть увагу на вентилятор з автобусів. У будинках на першому поверсі - сувенірні магазини
9. Навігація Вид на озеро Forggensee
10. З замку можна піднятися на гору і вийти.
11. ... до мосту-збереження колоди, звідки знімався 1 фото
12. Замок виглядає старий, але був побудований тільки в 1883 році від Ludwig II.
13.00 р.
14. Перегляд Closer
р.
15.00 р. Вид замку знизу долини
16.00 р. Нейшванштейн - це найсмачніший стейк мого життя.
Джерело:
16 зображень
1,1 км Замок знаходиться на висоті 20 хвилин. Про замок і інтернет, тому я не бачу точку для написання багато.
Ми отримали до замку "справження", який є поїздом, який вартість нас близько 35 євреїв за два способи, замість 40-50 євро для брата у випадку туру.
р.
2,2 км Вид долини, де натовпи туристів приходять відвідати замки.
3. У Просто гарний будинок.
4. У Планування замку
р.
5. Умань У замку ви можете піти в одну з широких балконів, де можна знімати локальні простори.
6. Підсумок Лейк Alpsee
7. Про нас
8. У Зверніть увагу на вентилятор з автобусів. У будинках на першому поверсі - сувенірні магазини
9. Навігація Вид на озеро Forggensee
10. З замку можна піднятися на гору і вийти.
11. ... до мосту-збереження колоди, звідки знімався 1 фото
12. Замок виглядає старий, але був побудований тільки в 1883 році від Ludwig II.
13.00 р.
14. Перегляд Closer
р.
15.00 р. Вид замку знизу долини
16.00 р. Нейшванштейн - це найсмачніший стейк мого життя.
Джерело: