935
Білгород
Багато людей розміщують свої рідні міста.
Я вирішив також створити пост про славне місто: Білгород.
Білгород - місто в Росії, адміністративний центр Білгородської області. (Будь ласкаво просимо з Білгородом – Дністером, що в Україні та Белграді, що в Югославії)
66 фото + відео
Будь ласка, не поламайте збірку, коли я закінчую, я буду відписати. Регіональний центр Білгородської області з 1954 року. Розташований 670 км на південь від Нерезинової. Через місто проходить Південно-Східна залізниця, яка багато з вас пішли на море. Регіон межує Україна. Кількість населення міста за даними перепису 2010 року становить 362,000 осіб. Білгородська агломерація включає в себе Северний р., Розумний р., Дуб р., Столетське р., Майський р., Таврово п. та інші прилеглі населені пункти, загальна кількість населення агломерації становить близько 500 тис. осіб. сільське господарство
Нью-Йорк
село Стерелецького
Відразу я хочу сказати, що місто, як це не займе багато місця, але навколо нього є поселення окремих житлових будинків і супутників. До речі, керівництво міста, це найбільш індивідуальний розвиток активно сприяє масі.
Сьогодні Белгород - місто з розвиненою інфраструктурою, науковим, культурним, економічним та духовним центром Центрально-чорної Землі та Росії. У місті є 576 вулиць, бульварів і проспектів, загальною довжиною близько 460 км. Це також великий транспортний вузол Росії. Білгород неодноразово провів перше місце з точки зору чистоти і комфорту серед російських міст з населенням 100 до 500 тис. осіб.
До речі, Белгород названий таким чином, що через розташоване неподалік міста, а в місті також величезні родовища крейда у вигляді крейдових гір.
Гора лука в межах міста
До залізничного вокзалу, залізничного вокзалу та міжнародного аеропорту.
Фото залізничної станції.
Інша станція.
Вулиця Станція
вона.
У місті є понад 10 великих торгових комплексів, магазинів кафедри та гіпермаркетів.
Магазин Білгородського відділення
р.
TC Центральний
Площа Ринок
Магазин маяків
TC Слов'янський
97162
Автоград
Додано до [mergetime]1295347330[/mergetime]
Я можу розмістити фотографії різних гіпермаркетів, з яких вже п'ять в місті, але я думаю, що ці величезні, але безсмачні торгові центри цікаві для кількох людей =
У місті є ряд вищих навчальних закладів.
Бєлгородський державний університет
Він.
Стара будівля
Стоматологічний факультет. Що цікаво перед собором.
Площ за патологічним факультетом
р.
Білгород Шуховский технологічний університет
Він.
Білорусь Академія
12391618
Для відпочинку в місті є багато місць, головне:
Центральний парк ім. В.І. Леніна
Північний вхід
Прак Вікторі
130694
Пам'ять солдатів, які загинули в Велику Вітчизняну війну
Р
Парк Гагарін
Діорама Комплекс "Фіре дуга"
Додано до [mergetime]1295347833[/mergetime]
Посилання на 3D панораму:
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Музей мистецтв
Соборна площа
www.360cities.net/image/square-revo. . .90,-10.44.70.0
А також багато квадратів, бульварів, музеїв, театрів, концертних майданчиків.
Перший бульвар Салюта
р.
Свято-Троїцький бульвар
Він.
І більше.
Театральна площа
Вулиця 50-річчя Білгородської області. Мініарбат з торговими артистами, скульпторами та іншими людьми мистецтва.
Побудовано майже все місто з плиткою, дорогами в основному добре, багато нових доріг і перезмін.
Богдан Хмельницький Про нас
Педестріанський міст пам'ятник князя Володимира
Додано до [mergetime]1295348238[/mergetime]
У 2009-2010 було побудовано західне об’ємне місто Спутник-Ротонда. Довжина дороги, яка вартість регіону 3,5 млрд рублів, склала майже 12 кілометрів. Нові автошляхи дозволили істотно зняти основну вулицю Білгорода – проспект Богдана Хмельницького, перенаправлення потоку автомобілів до скидання центру міста.
Ротунда на північному в'їзді до міста.
3D панорама:
www.360cities.net/image/rotonda-bel...6.46,-4.79.70.0
кв.м.
Лоти фонтанів
530 р.
Ще один фонтан.
Спортивні комплекси
Світлана Хоркіна Комплекс
Він.
Вода біля спортивного комплексу
Сонячний стадіон
65933334
Простір DC
Вулиці широкі, яскраві і чисті.
Ул. Шорса
Вулиця Конєва
Вулиця Перемоги
Проспект Слави
Додано до [mergetime]1295348799[/mergetime]
Звісно, як і всюди виникають труднощі і проблеми, але ми віримо в світле майбутнє.
У висновку я хочу представити кілька відео, в яких можна просто подивитися погляди нашого міста.
www.youtube.com/watch? v=hTdii1mrLAI&feature=пов'язаний
www.youtube.com/watch? v=8QcD8JhWM&feature=пов'язаний
І відеозйомка від звичайного мікроавтобуса звичайної поїздки з центру до Харкова.
www.youtube.com/watch? v=ФСЗЙ_ВНГКІ
Додано до [mergetime]1295348840[/mergetime]
Звіти користувачів інтернету про поїздку до нашого міста:
Додано до [mergetime]1295348859[/mergetime]
Я зробив.
Дякую за ваші коментарі
Джерело:
Я вирішив також створити пост про славне місто: Білгород.
Білгород - місто в Росії, адміністративний центр Білгородської області. (Будь ласкаво просимо з Білгородом – Дністером, що в Україні та Белграді, що в Югославії)
66 фото + відео
Будь ласка, не поламайте збірку, коли я закінчую, я буду відписати. Регіональний центр Білгородської області з 1954 року. Розташований 670 км на південь від Нерезинової. Через місто проходить Південно-Східна залізниця, яка багато з вас пішли на море. Регіон межує Україна. Кількість населення міста за даними перепису 2010 року становить 362,000 осіб. Білгородська агломерація включає в себе Северний р., Розумний р., Дуб р., Столетське р., Майський р., Таврово п. та інші прилеглі населені пункти, загальна кількість населення агломерації становить близько 500 тис. осіб. сільське господарство
Нью-Йорк
село Стерелецького
Відразу я хочу сказати, що місто, як це не займе багато місця, але навколо нього є поселення окремих житлових будинків і супутників. До речі, керівництво міста, це найбільш індивідуальний розвиток активно сприяє масі.
Сьогодні Белгород - місто з розвиненою інфраструктурою, науковим, культурним, економічним та духовним центром Центрально-чорної Землі та Росії. У місті є 576 вулиць, бульварів і проспектів, загальною довжиною близько 460 км. Це також великий транспортний вузол Росії. Білгород неодноразово провів перше місце з точки зору чистоти і комфорту серед російських міст з населенням 100 до 500 тис. осіб.
До речі, Белгород названий таким чином, що через розташоване неподалік міста, а в місті також величезні родовища крейда у вигляді крейдових гір.
Гора лука в межах міста
До залізничного вокзалу, залізничного вокзалу та міжнародного аеропорту.
Фото залізничної станції.
Інша станція.
Вулиця Станція
вона.
У місті є понад 10 великих торгових комплексів, магазинів кафедри та гіпермаркетів.
Магазин Білгородського відділення
р.
TC Центральний
Площа Ринок
Магазин маяків
TC Слов'янський
97162
Автоград
Додано до [mergetime]1295347330[/mergetime]
Я можу розмістити фотографії різних гіпермаркетів, з яких вже п'ять в місті, але я думаю, що ці величезні, але безсмачні торгові центри цікаві для кількох людей =
У місті є ряд вищих навчальних закладів.
Бєлгородський державний університет
Він.
Стара будівля
Стоматологічний факультет. Що цікаво перед собором.
Площ за патологічним факультетом
р.
Білгород Шуховский технологічний університет
Він.
Білорусь Академія
12391618
Для відпочинку в місті є багато місць, головне:
Центральний парк ім. В.І. Леніна
Північний вхід
Прак Вікторі
130694
Пам'ять солдатів, які загинули в Велику Вітчизняну війну
Р
Парк Гагарін
Діорама Комплекс "Фіре дуга"
Додано до [mergetime]1295347833[/mergetime]
Музей мистецтв
Соборна площа
www.360cities.net/image/square-revo. . .90,-10.44.70.0
А також багато квадратів, бульварів, музеїв, театрів, концертних майданчиків.
Перший бульвар Салюта
р.
Свято-Троїцький бульвар
Він.
І більше.
Театральна площа
Вулиця 50-річчя Білгородської області. Мініарбат з торговими артистами, скульпторами та іншими людьми мистецтва.
Побудовано майже все місто з плиткою, дорогами в основному добре, багато нових доріг і перезмін.
Богдан Хмельницький Про нас
Педестріанський міст пам'ятник князя Володимира
Додано до [mergetime]1295348238[/mergetime]
У 2009-2010 було побудовано західне об’ємне місто Спутник-Ротонда. Довжина дороги, яка вартість регіону 3,5 млрд рублів, склала майже 12 кілометрів. Нові автошляхи дозволили істотно зняти основну вулицю Білгорода – проспект Богдана Хмельницького, перенаправлення потоку автомобілів до скидання центру міста.
Ротунда на північному в'їзді до міста.
3D панорама:
www.360cities.net/image/rotonda-bel...6.46,-4.79.70.0
кв.м.
Лоти фонтанів
530 р.
Ще один фонтан.
Спортивні комплекси
Світлана Хоркіна Комплекс
Він.
Вода біля спортивного комплексу
Сонячний стадіон
65933334
Простір DC
Вулиці широкі, яскраві і чисті.
Ул. Шорса
Вулиця Конєва
Вулиця Перемоги
Проспект Слави
Додано до [mergetime]1295348799[/mergetime]
Звісно, як і всюди виникають труднощі і проблеми, але ми віримо в світле майбутнє.
У висновку я хочу представити кілька відео, в яких можна просто подивитися погляди нашого міста.
www.youtube.com/watch? v=hTdii1mrLAI&feature=пов'язаний
www.youtube.com/watch? v=8QcD8JhWM&feature=пов'язаний
І відеозйомка від звичайного мікроавтобуса звичайної поїздки з центру до Харкова.
www.youtube.com/watch? v=ФСЗЙ_ВНГКІ
Додано до [mergetime]1295348840[/mergetime]
Звіти користувачів інтернету про поїздку до нашого міста:
Додано до [mergetime]1295348859[/mergetime]
Я зробив.
Дякую за ваші коментарі
Джерело: