Фотооператор Holger Keifel провів вісім років зйомки кращих боксерів світу.
14 фото + кілька лапок. Звідси.
01. Мар Джеремі Вільямс
«Професійне боксування – це не найприємніша річ у світі. Перш за все, ви боретеся за роки, щоб помітити. Тоді, щоб потрапити до титульної боротьби. Тоді ви не вийшли з кімнати ще півроку. Якщо ви не знаєте, що ви не маєте проживаного простору, і ви отримуєте всі гроші. й
р.
Бернар Хопкінс
«Коли я був молодий, я був рідкісним. Я використовую для рубати людей, що було достатньо. Я бачив когось з ланцюжком навколо шиї. Я підійшов до нього і скажеш: «Добрий ланцюг». Чи можу я побачити це? Дивитися, океї? Приїжджайте тут, momfucker! У мене була така репутація, яку вони вирішили не звернутися до мене і давали все. Привид був невеликий, але був багато адреналіну - один раз я кладу на дев'ять ланцюгів одночасно. Хлопець мене в легенях з ножем. Я не знаю, чому. Я зробив так багато сором'язливих, щоб я не пам'ятаю точно, що я болить його. Як тільки ви їдете в тюрму, акули чекають вас, якось розкривають страх. Я був 17. Я бачив хлопця заточений для пакету сигарет. Я бачив людей ріпаку. Ви не можете піти в душ голий, ви повинні прийняти душ у своїх брюках. Коли ви просто були заарештовані, ви не думаєте про всіх, але самі. Тоді ви починаєте думати про людей, які ви пустили, мати. Але головне, коли мова йде про те, що людина, яку ви робите, також людина, а також син. У тюрмі я дізнався, що бути крутим, ви не повинні бути скрабом. Тепер я сміюся, коли суперник намагається залягати мене до бою. Я думаю, "Бой, я провів п'ять років в місці, де ніхто не грає пекти, перш ніж гасити людину." Це завжди хрусткий, щоб побачити великий хлопець, що з'являється на підлозі після того, як ви потрапили його. Я не знаю, як милуватися. й
03.03.2014 р. Манний Pacquiao
Коли я вперше почав, тренер сказав, що моє завдання в кільці, щоб вдарити раніше і важче, ніж супротивник. По-великим, найрозумніше, що тренери розповіли мене.
Михайло Оляїд
«Вразіть лише коли ви готові розірвати світ. Якщо ви відчуваєте це, то для вас достатньо побачити ворога і викласти його вниз. І якщо у вас немає, ви повинні залишити себе перед іншими викинутими.
Миколаї
«Я маю принципи життя. Я б сказав: Я не хотів би мати мене. Якщо я не отримую ніяких грошей через ці принципи, то я не згасаю.
Floyd Mayweather Жр.
Я знаю, що я кращий боксер в світі. Якщо хтось думає інакше, вони повинні довести його. Я не маю нічого довести. Бокс не складний, ніж танці. Тим не менш, більшість людей не знають ні. ХБО Джим Ламплі колись сказав, що для мене в боротьбі, головне не зіпсувати гарне обличчя. Я думав, "Для мене, це!" Я ніколи не розумію, чому я повинен платити за право дивитися інші боротьби. Але якщо люди готові дати свої гроші, давайте їм дати мені.
Леннокси Льюїс
Сонце Тзю написав, що найкраща перемога є однією перемогою без бою. Я розумію це спосіб: Я входжу в кільце, подивіться на очі супротивника і подивіться, що він вже втратив: він не думають про виграш, але про те, як втекти з вибою. Я зробив це пара разів. й
Володимир Кличко
«Найприємні відчуття, коли ви точно знаєте, що ваш супротивник буде робити і ретельно привести їх до помилки. Якщо ви граєте в правому поєднанні, ви переможете. Чистий шахи.
р.
Михайло Буфер
Я почав, коли всі імена в боксі були англійськими, італійськими або мексиканськими. Тоді прийшли Пуерто-Рикани, філіппінки, росіяни. І для мене це не проблема - співати "Кліяхко!" або "Па-а-Кяо!". Але якщо є чемпіони в боксі з в'єтнамськими або тайськими іменами, я залишаю. Як ви розтягуєте назву Тае?
Джеймс Тоні.
«Не намагайтеся залишатися в ваговому класі, який виросла себе. Це краще йти в кільце проти хлопця, який двічі більше, ніж ви страждаєте від втрати ваги. Ніхто не розуміє ящиків. Навіть тренери. Все, що ми робимо. Вони завжди намагалися робити мене. Будь-який idiot з дипломом на увазі здоровий чорний хлопець з грошима думає, що він може продати мені свої послуги для подвійної ціни. Кільце - єдине місце, яке ще має правила. Вони постійно порушуються, але вони існують. Всім відомо, що Тисон був кращим. Святе поле б'є Тюсон, я б'ю Святе поле. Це означає, що я найкраща вага. Я вирішив залишити бокс для змішаних бойових мистецтв, не тому, що є більше грошей або ніякого контролю. Не є Дон Король або будь-який, як йому. MMA має свої власні промотори, але порівняно з тими, які смоктати на боксі, це просто діти.
Евандер Святополь
«Я ніколи не зацікавився вагою хлопців, які я вказав. Більшість моїх конкурентів були набагато важче, ніж мене. І багато закінчилися на підлозі. Ви не можете вибити ящик, який не робить помилок. Не допускається. Я був дійсно збив тільки один раз, 15 років тому. І тільки з власної гідності. Перший раз я боровся за звання, коли я був 17. На 27 я блю Тисон. У 46 р. судді проголосили перемогу над цінним. На 48 я знову чемпіон. Я не розумію, чому я повинен закінчити. й
Рой Джонс Джер.
Деякі люди думають, що щоб виграти в боксі ви повинні бути сильнішими, ніж ваш супротивник. Це бульсит. Ви просто повинні бути трохи швидше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви спробуєте, він просто не може отримати вас. Громадські та судді завжди будуть там для вас. Якщо ви їдете в кільце перед аудиторією, ви повинні боротися красиво. Я не знаю в іншому куті. Кожен хоче бачити шоу.
Артуро Гатті
Я часто сказав, що я не можу, я можу тільки боротися. Я не розумію. Бокс не огорожі. Якщо ви потрапили, ви повинні повернутися назад. І краще вразити кілька разів. Я можу збити ноги, але я все ще знаходжу і боротися назад.
14 (останній) Дон Король
«Ані промотор може обіцяти мільйонів доларів. Будь-який пристойний промотор обіцяє вам три мільйони і зберегти своє слово. Досягнення Король обіцяє вам десять мільйонів, вкрасти п'ять з них, але ви все ще будете на плюсовій стороні. (Ларрі Холмс, Чемпіон світу 1978-1985)
3610Р. 4200Р.
Джерело: http://