Гус і праска, шліфувати і очистити!

Blogger m-fans зробила список скафелів на площі метро Революція. Сенсор і руб спеціально для щастя, як в Баумані?
Або це випадково? - Я не думаю.

13 фотографії

На площі Революції знаходиться повний каталог сипок.
Ось дотик (в кожному розумінні) ніжка:

р.

Завжди абсолютний лідер у скажуванні – носі прикордонного собаки. Це була початок ідоліки на площі Революції:

І тепер собака бат:

Вічний конкурс на право бути «найкращими» І 20, 30, і 45 років тому (Я не пам'ятаю далі) він був залізом. Ну, вони іноді, звичайно. Тепер один з чотирьох нуганів відсутній – так як ви можете згадати, станція має чотири ідентичні манзерські фігури. Замість газети вставляється в трубку. Решта три всі різні )

р.

Але зброя, ймовірно, не має сакрального значення, але ... Це ясно родючість. По-перше, тільки гребінь був прасований, але, ймовірно, магія в ньому закінчилася. І тепер у піднізі вже роости, з яких він став золотою кокерелою:

В цілому, в цих безглуздих діях пасажирів є деякі види програмованих, буквально - запліднення. Ці штрихи – це щось для них! Але що означає прапори?

Що таке взуття, каблуки, черевики означає?

08 мар

09 мар

10.

6025560р.

І гранат, відверто я не розумію. В цілому це культ таємничий і секретний. Я хотів би попросити нездатних членів цього sect “нехай?”, але вони, які працюють, роблять свою роботу – і не на всіх місцях, щоб спілкуватися.

Найбільшою таємницею станції є палець селянина з гвинтівкою.

УД Я виправила тут: "Забуті груди диска." Я. Але я не думаю, що хтось, але я вже помітив цей маленький глушник. Я тільки помітив, що я скоригував реальність. Дзвінки на тривалий час:

Зупинити пелюстку прикордонника носа собаки. Краще прасувати груди з дискотеки. Як мінімум вона буде радою.
Відповіли люди. Добре зроблено, люди. Ось що сталося так далеко:

13 хв
()

Джерело: