Назва Фелікс Едмундович

Blogger igor-che8 пише громаду 76_82:

Заснували в батьках не рік, ймовірно, з 1980 року.

У 1961 році завод випустив нову модель «ФЕД-3», що характеризується додаванням «довгих» швидкості затвору (1 сек, 1/2, 1/4, 1/8, 1/15), у зв'язку з чим висота пристрою трохи зросла, а підстава дальності знизилася - для можливості розміщення під верхнім щитом механізму детельації. Розширений діапазон впливу приносить цю модель ближче до висококласних пристроїв. Виготовлено виробництво "ФЕД-3" у 1979 році - всього 2,086,825 одиниць. Основні питання FED-3 є двома: з головкою та важільною лінією. У 1966 році введена ложка важеля. Крім того, а також для "ФЕД-2", можна відрізнити 1963 - об'єктив "І-26" був замінений об'єктивом "І-61" (2.8/52) і 1970 - замкнений механізм був представлений на поганому спрацьовуванні. Зверніть увагу на початковий випуск "FED-3" - з різним дизайном запірної голови - коли на шкали швидкості затвору наноситься безпосередньо на голову.
Джерело: Ю.Ришков. Коротка історія радянської фотографії (1929-1991) PTC "Art" 1993.

Хороша шкіра, як планка офіцера.

Р

Ви можете бачити кріпильну камеру до корпусу.

Ремінець може бути виконаний більш широким.

й Важіль авто-стартового заводу, під логотипом FED, роз'єм розетки.

Рука! й

Цей блок був призначений для аматорських фотографів, фотожурналістів і дослідників (як це все пов'язано з XZ)

Немає кришки.

Зворотній вигляд. Камера завершена приємним реброматеріалом, не буде ковзати з рук, незважаючи на значну вагу 950 г.

3610Р. 4200Р.

Серійне число.

З 1963 р. змонтовано об’єктив I-61.

Об'єктив кріпиться до тіла за допомогою різьбленого з'єднання.

У 1966 році введено важільну ложку (серія 2)

1348576

завіса і задня кришка.

Я не буду тримати мій канон.

Джерело: