Гість

- Ісус, я можу бачити тебе? Або ви зайняті, як завжди?

- Приїжджайте, відвідайте, бухгалтер. Щось терміново?

Неймовірно, Господиня, направляючи свої крила м'яко, і, підтримуючи його білі широкі хроби, сіли на стілець навпроти Бога. На столі викладена відкрита книга тексту Життя до головного. - Вам потрібно вже спробувати. День народження Тома в тиждень. Триптих-трійка. Весь день Христа, це час, щоб зібрати, і я маю баланс на ньому не танцювати.

Чи на нього надіслав менеджер мрії?

до Так, ми катували його, Томас, з натяками. Він прокинувся вранці, і все знову. Усі заходи були прийняті. Час, я думаю.

- Ну, що саме тут немає? Неприємність? Я не зрозумію, щоб розповісти мені!

- Ісус, не вірити мене? Дивитися на це.

Мінімальна кількість років – 96.

Матеріал і духовна підтримка.

1,1 км Видалено: .............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Використовується: ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

2,2 км Видалено: .....................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Використовується дітям 1(особа)

3. У Не було

Використовуються ... ... 43 (тільки)

4. Військова служба. Видалено ....................................Кірз черевики (2 пари)

Непристойна. Не вдалося.

- Ну, не з якої причини? Не слідкуйте за ним.

- Так, немає. Він був здоровим в момент виклику. Він пішов. «Змащений,» як він висіває.

- Зайдіть!

5. Умань Відвідування моєї матері. Видано на тиждень мінімально, від 663.

Використовується 156 в 13 років. Захворювання матері, живе окремо. Поруч.

Ну, це дійсно сумний тут.

6. Спирт. 78 літрів вина до 33 років, максимум. 585 л. overrun.

7. Про нас Цигарки, фу, не виділені на всіх, ми маємо заборону для всіх? Використовується 92,820 штук! Він курить добу з двадцяти років.

8. У Допомога другу. Видано без ліміту, мінімум -13 разів.

Використовуються 7 разів, а потім в очікуванні взаємності.

9. Навігація Спілкування з природою, запам'ятовування загиблих предків, дотримання швидкостей.

- Господи, я буду в списку нескінченно... Я написав книгу про життя вісім разів. Скільки коштує?

Так, чому вони пішли на такий край? Після чого ми будемо писати хвороби, або що? Молода Його син, хоча тільки, необхідно піднятися. Хоча при такому обліку він сам не прослужить довго. Проксимус Нехай я думаю! Його день народження, ви кажете, є на тижні. Приїжджайте, побачте його знову, останнє, наш Dreammaster. Нехай він думає про цей тиждень. Я даю вам тиждень, а потім приїжджайте всі протягом п'яти хвилин, і ми вирішили до тих пір, поки бізнес зробив більш серйозним. Скільки серйозніше, хоча? Перейти, робота.

Це добре, Господь, щоб катування його з снятами знову? Я не вірю.

- Саме тому він і Том тут. Перейдіть, подумайте. Щодня до дня народження, у мене є звіт про Immortal на столі, як жив, що я зробив.

С ***

Том прокинувся навпіл минулого шести. Всі потіні. Зайдіть, зваживши, взяв душ.

до Що, Томка, ви повністю божевільні - стрибайте на такий ранній час? - Мар'яна шута після. - І тихо там, Ванка прокине, він був в інтернеті до ранку.

Помідор, вологий і гарячий, вийшов з ванни, заливається вівсяне в муг, покласти чайник на вогонь, щоб зробити кашу. Він мовчився, чекав збитку окропу, виділяючи вікно, за яким був теплий літній дощ.

Дружина прийшла, захопивши її плечі: Том, що ви робите? Ви знову знаходитеся? Це те, що відбувається перед кожним днем народження. Я знаю, що я також пригнічу. Добре, не хвилюйтеся. Насолодіться тим, що у нас є кава, у нас є заспокійливий сигарет, і ми займемо час.

- Який знімок?! Ви можете спати, як це все життя. Прокинувшись, дайте йому, або ви повинні піти в армію, як це.

до Яка армія? Ви божевільні, Томас? Він не служив себе, але він планував підготувати сина до армії в дощ!

до Він не був фольгою. А Ванка піде мені і для себе, щоб дати нам обов'язок до батьківщини! Я буду пізнати сьогодні - Я буду зупинятися моїм матерім після роботи, але я піду до Кока, щоб допомогти будувати будинок, односторонній, друг.

- Довга! Ми говорили про це до! Що ви хочете? Чи може він допомогти вам з чимось?

до Тексти пісень, а це означає: І він допоможе, коли він повинен!

Бог, що ти маєш кошмари? Марія прибуває на увазі Томаса їсти чайну ложку безсмачні вівсянки.

- Уг. Вони кажуть, що це добре для шлунку. Добре, чому все смачно - шкідливо, і все корисно завжди так неприпустимо? - Вона сказала, пошиття великої ложки вівсяного з неї чоловіка. Хто завітав до ресторану на день народження? Я повинен знати, як одягатися.

Зателефонуйте своїм батькам, і мій батько буде. Ми будемо сидіти в домашніх умовах з тортом, ми втомилися від цих постійних бенкетів, п'янілості. Тим не менш, вони говорять, чоловіки не допускаються до святкувань тридцяти. Вік Христа, точка розбиття. Хочу сидіти в тиші з родиною... Ми залишимо Ванку до Бабця у вихідні дні.

до Що про тебе? Борн. Що робити?

Я забув, коли ми були романтичними датами. Настав час для сестри Ваня планувати...

Марія сміхалася, але вона була радою почути її від чоловіка. Це був час. Вона поцікавила його ніжно, загиблим знову: "Я...." Томас має серйозні розмови у своїх снях. й

Том, що ви хочете на день народження? Я подряпинаю голову, і, можливо, у вас є особливий побажання?

до Який час ви запитали, Машка? Я був просто думаю, що купівля... Подаруйте мені руку, Hare, хороший калькулятор і щотижневик. Ні, принаймні щоденник року. Огей?

- Так, Томочка, ви серйозно підігнете. Який ваш калькулятор? Ви раптом бухгалтер?

до Ні, просто з бухгалтером, я повинен спілкуватися дуже тісно від цього дня. Я сподіваюся довго.

Ви вирішили розпочати нове життя?

Ми почнемо разом, вся родина. Перебудувати нашу сім'ю! Отримати готовий! Не з завтрашнього дня, але зараз. Де є Ванья, зателефонуйте мені. Пройдіть через ліс і послухайте птахів.

Що ви думаєте про Іммортал? Будь-який прогрес?

до О, мій Бог, я очищав його трохи. Це ... Потрібні миті. Скасуйте своє рішення за Томасом... вірити...

- Гаразд! Гаразд, один останній раз. Якщо все, ми відразу закриємо проблему, без будь-яких обчислень.

- Спасибі Богу!

- Вас вітає. Гей, Том. І покинути його поодинці, нехай земно сниться, не торкатися його.

Український переклад І. Огієнка Наталія Корнілова

Джерело: