Телефон і російська пошта

Кілька місяців тому в Інтернеті були чутки, що певна голландська компанія випустить простий мобільний телефон у світі, в якому буде майже нічого. 3 місяці після початку продажів Джон прийшов до мене. Так, швидкий огляд.

Телефон прийшов в симпатичну коробку, упаковану в іншу коробку і кілька шарів поліетилену, щоб наша валіантна пошта не зробила нічого з ним (до речі, зробив щось, читати в кінці).

Тут буде 6 фото і трохи тексту.

р.

У комплекті з телефоном є зарядний пристрій і навушники. Навушник, до речі, не підходить в жіночих вухах ) І зарядний телефон може тривати до трьох тижнів.

Телефон має 10-річну функцію пам'яті, але також паперовий блокнот, який сидить на спині і ручку у вигляді стилуса, який легко приховує всередині телефону себе. Телефон не приймає SMS (які зберігаються на SIM і можуть прочитати на іншому телефоні), але виробники чітко мають почуття гумору, адже ноутбук має спеціальні сторінки для надсилання повідомлень.

Мініпіська мрія

Радіо.

У верхній частині є чорний і білий дисплей, який показує номер, рівень зарядки акумулятора і потужність отриманого сигналу.

Вага телефону 100 грам! Коли ви берете його в руці, вона відчуває себе як проста картонна коробка.
Для мене особисто, цей телефон дуже зручний, тому що ви можете купити SIM-карту з найдешевшими дзвінками, тому що немає інтернету або SMS в ньому, і ви можете абсолютно не турбуватися про будь-які додаткові платні послуги. При дзвінку є номер детермінант, до речі, який відображається як цифри на дисплеї. John's Phone трохи більш товстий, ніж iPhone, але трохи менший у висоту. Про вагу я вже сказав: в одній руці цегла, в іншому пері. Тепер я серйозно думаю про продаж iPhone і покупку iPad з дешевим інтернетом замість того, що на моєму тарифі хвилина дзвінків витрати 5 рублів від 1 рублі на новий телефон.

А тепер історія російського посту і як я отримав цей телефон. Я дійсно замовляє два, один чорний і один білий. При цьому він не знає. Вивчивши кількість поштових відправлень від відправника, ви дізнаєтесь, що телефон, який досяг мене, був другим посилкою, і перший був відправлений на місяць до нього (білий необхідний попередньо замовлення). Але цирк почався, коли виявилося, що поштові працівники не знають, як заповнити заявки на міжнародний пошук посилок, а зразки просто не існують. В результаті на поштовому відділі відбулася чарівна витяжка: працівник російської поштової служби стверджує представник служби підтримки Росії в найважчих інтонаціях на телефон перед усіма відвідувачами і всього за 15 хвилин пізніше вони прийшли до висновку, що заявка повинна бути заповнена головою поштового відділення, поінформувавши дівчину Єлизавети від компанії виробника телефону (до речі, хлопці дуже хороші, вони сказали, що в разі чогось – вони подадуть скаргу через свою пошту, щоб вона вже подала скаргу на російський пост, і в цьому випадку вони не зможуть відходити). Після перегляду відомого відео про роботу нашої пошти вона сказала, що тепер на них буде дуже ретельно упаковувати телефони спеціально для Росії або використовувати інший сервіс доставки.

Для закоханих чисел:
Дві телефони з ціною доставки 158.90 євро, які в плані рублів становить близько 6445 рублів. Час доставки - один місяць.

Для тих, хто каже: «Чому кидати гроші в вітрі?», Я відповість: «Це не вітер, це телефон». Мій номер пам'яті відмінна. й

Джерело: