Моя мама не знає.

Дражнити!
В цілому, у нас є люди в Ризі. Ми маємо багато людей в Ризі, але ми будемо говорити про одного мегалюда.
Він робить дивовижну незвичайну роботу: Увімкніть людей у виробику. Спеціальний, пластиковий макіяж.
Насправді, він говорив про це багато, продемонстрував фотографії, і в кінці я не можу стояти його, і скористався офіційною позицією.
Так, є невеликий великий фотозвіт з трохи поясненням. Будь ласка, не порушуйте закінчення.

1,1 км
Сам гуру виглядає так. У цій картині він варить щілину для голови.

2,2 км
Моя підгинна головка виглядає так. На цьому етапі я поясню, що я буду вдома пізно і п'яти. Мій чоловік не вірить мене і каже, що він прийде, щоб побачити свою роботу

, м. Київ

3. У
Звісно, як і будь-який нормальний і щасливий сімейний чоловік, я зустрілася з радістю.

4. У
Майстер, врівноважений, почав відрізати зайві шматки від мене і в кожному можливим способом підготуватися до виконання. Я не знаю, як виглядає виконання, тому слова «Оберігають литий» сприймалися з життєздатним зволоженням.

5. Умань
І нормальна людина подумала, що вже бачив попередні покупці, але...
Девер.

6. Жнівень

7. Про нас
У будь-якому випадку, як я здаваюся обличчям, ром (ім'я художника) кладуть пурпурпурний крап у відрі, щасливо поінформував мене, що це була сліпою масою і щедро скинув її на обличчі. Дякую за мене, щоб закрити рот і не клапувати очі.

8. У
Як я зараз стан себе, дивлячись на фотографії, неможливо подивитися на мій щасливий ебать чоловіка без сліз.

9. Навігація
Тоді автор остаточно здавився, і він вирішив, що найщасливіша річ полягає в тому, щоб зробити єгипетську мумію з Лесенка в суботу. І ось з слова до слова, пара гіпсових шарів.
Ви коли-небудь знаходилися обличчя? й
Прохолодний до вас.

10.
The Creator користується.

11.
Ось, насправді, вірні приїхали. рідина її ебать я відчував через лиття.

540111

12.
І легко зрозуміти.
Сидіння чоловіка.

13.00 р.
Перед чоловіком є гоголь з відеокамерою.

14.
Ось тут.
Ну, будь-який подумати, що реально - є відео новорічного звернення до родичів, вимогливого ransom.

р.

15.00 р.
Найцікавіше, що максимальна я можу пояснити дружині - заспокійливий дихання з нісом.

16.00 р.
Після години виконання було переповнено, а маска була видалена. Дружина побачила вичерпний чоловік, запечене пиво і навіть допоміг підібрати залишки мистецтва.

17.00 р.

1 999 р.

18 років
Виконавець, ввічливий, був безглуздим екзаменуванням литого і громіздого під ніс, що мій обличчя був заточений.

62118.

19.00 р.
Я сказав, що крива не закривається, але мій чесний і нестерпний - Я більше не загорную себе.

20.
Про створення монстра.

р.

21.
Виготовляючи монстра з красивого чоловіка, як мені не вистачає виграної речі, щоб зробити, але і архікомплекс. (Рома сказав, що це був крокований ебать, але я думаю, що це мій внутрішній доброті.)

22.
Все було записано для історії.

23.
Дружина прикріпила до перекручування бавовняних тампонів, але все, що було закріплено кеановим оком.

24.
Тим не менш, людина повільно, але впевнено продовжує переходити в монстр.

25.

26.

27.

28.
В кінці дружини набили на те, що чоловік з кожним хвилиною - більше і більше фераків, скла в стільці і почали давати корисні поради, як зробити його ще більш страшним.

29.
Рома радує дитину і продовжуємо створювати.

30.
Нарешті, я сказав, що, що мій, але не болить і дати мені дим, як людина.
У людських умовах не вдалося курити.

31.

32.
... Не кажучи вже про пити пиво.
Напоїти соломкою коктейлів однієї і половини є фашизмом, громадянами журі.

33.

34.
Що ви не страшні - Кагбе каже, що його незадоволений вигляд Романа Кабошка.

35.
Я запитую Kagbe, але тепер я бачу для себе, що так, що не страшно.

36.00 Р
Взагалі я продовжив бути залякуванням, і фотограф збирався додому, бо час був вже пізно.

37.

191028р.

38.
Нарешті, він захопив мене лити в срібній штукатурці.

39.00 р.
А дружина разом.

40.
Правда, після того, як дружина мала всі руки губи, були сріблом, але це вже нагота.

41.
Kaeshn, це життєрадісна, що фотограф не чекав фіналу Марлесона, тому що результат був дивовижно вражаючим. Але якось ми отримали його на телефоні.

42.

43.

Джерело:

Tags

See also

New and interesting