Чи можуть шкарпетки вважатися шкарпетками?

Я збирався в шафу і там були питання.
Прийміть до сімейної ради.
Так, це право – «Чи можна вважати шкарпетки? й
Ну, думка дружини полягає в тому, що так, добре, думка про дружини, що відповідь завжди така ж. Визначено, що не було отворів.
І дійсно, це чудові шкарпетки. Колір і форма втрачені, але тканина особливий, але без отворів.
Чоловіки знають, що шкарпетки перерву в два місця - на носці (пальці нігтьові отвори) і на п'ятниці (фібри, а при натяжці на нозі розбиває тріщину). Ну, іноді вона протирається на підошві, але вона рідше.
Як правило, стик летить в трах майже невинний, з причин, викладених вище.
І це не отвори, але ви можете побачити, як...

Ведуться обговорення, я (справді), дружини (невинні) і свідки - дочка, син, кішка.
Я висловив себе в сенсі, який кидає носки сам собою, звичайно, заборонений мені (як ремонт / не ремонт, я не розумію), але я вважаю, що цей випадок форсунок силу і я хочу відкинути його заміною для нових. Коротко я хочу заміну.
Моя дружина сказала, що немає дірок, і мої колеги не повинні шукати під моїми брюками, тобто є всі ознаки шкарпетки, як такі, і заміною
відмова.
Син сказав в сенсі, що неможливо відкинути в будь-якому випадку, щоб виробник шкарпеток приступно згорнув «зовнішні шкарпетки» і їх потрібно перенести на експерименти до космічної лабораторії, можливо, навіть вузлика.
Дочка заявила, що чоловік в таких носках не б маррі «небо, ніколи... й
Він не потребує цього.
У мене з'явився кішка, занурився носок, і подивився на мене. З контемптом.

Я приймаю її до публіки.

Технічні характеристики.
Дата виробництва - кінець минулого століття
Виробник: Неможливо встановити
- ступінь зносу - 98%
Оригінально чорний, в даний час Pegia.
- Вага - майже відсутня

Р

3 хв

Джерело:

Категории

Смотрите также