Календар на 2011 рік

Коли ви випадково з'ясуєте, як живуть люди, вони починають здаватися бездомних або іноземців. У той же час неважливо, де проживає людина - в Москві або за її межами Московська Кільце дорога, в районному центрі Волгоприченка або с. Старокаптитно: всюди є їхні п'яні садиби і їх інтелігенція. Але іноді є ознака, що є інший світ. Наприклад, я вказував, щоб дізнатися кілька років тому (і з тих пір, навряд чи все змінилося), що найпопулярніша публікація нашої країни не є MAXIM, Cosmopolitan, Komsomolskaya Pravda або газети Solidarity, але газета Healthy Lifestyle, яка має циркуляцію двох мільйонів. Два мільйони! Хто здогадав, що газета з поїзда, яка радить лікувати пневмонію з соком трюзера, має стільки читачів? Хто ці два мільйони? Де вони? У яких умовах вони живуть, як вони хворіють і чому вони не називають лікаря? Загадка. Але це зрозуміло, що вони серед нас.
9 зображень © Леонід Каганов

Календар на 2011 рік

По-перше, я завжди любила непристойні календарі, як своєрідна антикварна ідея, але незрозуміло, як повісити їх на стіні в міській квартирі – не можна цвяхнути їх. Я ніколи не бачив поломки календаря в дії з друзями або - тільки в kiosks. Так що хтось купує їх? Хто? Я нещодавно відправився в книжковий магазин «Молода гварія» і побачив диво: весь стіл з широким спектром поломних календарів на 2011 рік. Всі 20 рублів - приходять і лист. І я помітю, що діапазон трохи дивиться. Звісно, є церковний календар - добре, різні святі, імена і олені. Звичайно, є астрологічний - що очікує Aries сьогодні, і що таке Scorpio. Звичайно, є кулінарний календар - рецепти та домашні техніки консервування. І, звичайно, є гумор - жарти. Звісно, ведмеді і злегка пристосовані - якщо анекдот зданий занадто складним до компіляторів, вони пофарбували закінчення звичайного тексту, щоб не було сумнівів, де сміятися. В цілому календар поломки гумору також на любитель, але ми не знайдемо несправності. Але найбільша частина асортименту була зайнята серією знімних календарів з яскравими назвами: «Ваше здоров'я», «Сімейний лікар», «Ми лікуємо себе», «Домашній перевізник» – і так далі в одному дусі. Серед них найбільш нездатний календар, який отримав назву «2011». Зачекайте лікаря.

Календар на 2011 рік

Щодня в цьому календарі – свято. Ось як перші дні року називаються:

Січень 1 – Біль в плечовій гірці, рука

Січень 5 - Злягання

Січень 6 - Холодний

Січень 7 – Артеріал (право “Артеріал”, як виявилося з тексту – не навіть тиску, але кровотеча). - Л.К.

8 січня - Ангіна

Січень 9 - Теплий компрес

Січень 10 – Поганий запах дихання

11 січня і 12 січня – Алкогольний отруєння

Січень 13 – Злягання (поранки вже на 2 січня, але відразу ж у нас знову з’явилася алкогольна отруєння, тому не дивно). - Л.К.

Січень 14 - Злягання лікування

Календар на 2011 рік

Щодня! Ви відірвати лист після листка щодня, і кожен день - свято: переломи, задушення, судоми, тетанус, викиди, ромашки, ромашки і гребінці (допомагати його лікувати відваром картоплі і квасами, замість того, щоб перейти до лікаря і сучасних препаратів). Ви фліп на випадковому: 2 листопада - блискавка, 21 грудня - висока клізма, а 3 грудня, навпаки - мікроклістери. 22 листопада – діагностика причин на ногах.

Деякі листи підкреслюють послідовність події, наприклад, рік закінчується наступним чином: 25 грудня - 27 - загальне заморожування, 28 грудня - удар, 29 грудня - згортання, а 30 грудня - переломи у дітей (пристойно, виявлена винність).

Календар на 2011 рік

17 грудня: Дегрепіт. У серединному віці людина може виглядати як слабкий, хворий старик, так і навпаки, венозний патриарх – юнацький і енергійний. Патриарх подобав його, я цуценя.

Особливе місце приводиться до отруєння. 30 листопада – термопси, 2 грудня – фенол, 12 грудня – фосфор, 22 грудня – хлор, 30 липня – нафтальне. Бог, де і як ці люди живуть і що вони п'ють, якщо це важливо для них отрути бензином і гаслом 29 вересня?

Календар на 2011 рік

Рідкий день не про хвороби. Наприклад, 30 вересня – несумісність основних лікарських засобів. Ви знаєте, що наші первинні лікарські засоби? Залізні солі, йод, марганат калію, камфор, сірка, аміаку і ртуті мазь. Не всі вони сумісні один з одним, оскільки листівка розповідає. Бог, хто ці люди, які обробляють сіркою і свинцевими солями? Де вони отримують калію і камфор? Де потрібно жити в 2011 році, щоб зробити патч самостійно?

6116667р.

Але було гірше речей. Я навіть не говорю про лікування туберкульозу з меленими ведмедями. У календарі захворювань і рецептів, які заражають уяву. Особливий шуддер, звичайно, листок 18 листопада, що дає детальну консультацію про те, як відродити мертвих людей, які заморожують живим і укладають у вигляді льоду протягом декількох днів:

Календар на 2011 рік

Чи можна поради бути більш цінними? Мапа Травень 17 - Відновлення Хана. Де, крім парників і інших ресторативних процедур, рекомендується продити висить людину в анус через кісткову трубу спеціальні для таких випадків:

Календар на 2011 рік

Це двадцять перше століття. Центр Москви, скляні стійки сучасного книжкового магазину. Не гумор, це справжній продукт. Друзі, бути пильним! Цільова аудиторія цього календаря (100 тис. примірників) десь біля! Вони ходять навколо і зрідка готові зануритися в кісткову трубку.

Календар на 2011 рік

Джерело: