Календар на 2011 рік

Коли ви випадково з'ясуєте, як живуть люди, вони починають здаватися бездомних або іноземців. У той же час неважливо, де проживає людина - в Москві або за її межами Московська Кільце дорога, в районному центрі Волгоприченка або с. Старокаптитно: всюди є їхні п'яні садиби і їх інтелігенція. Але іноді є ознака, що є інший світ. Наприклад, я вказував, щоб дізнатися кілька років тому (і з тих пір, навряд чи все змінилося), що найпопулярніша публікація нашої країни не є MAXIM, Cosmopolitan, Komsomolskaya Pravda або газети Solidarity, але газета Healthy Lifestyle, яка має циркуляцію двох мільйонів. Два мільйони! Хто здогадав, що газета з поїзда, яка радить лікувати пневмонію з соком трюзера, має стільки читачів? Хто ці два мільйони? Де вони? У яких умовах вони живуть, як вони хворіють і чому вони не називають лікаря? Загадка. Але це зрозуміло, що вони серед нас.
9 зображень © Леонід Каганов

По-перше, я завжди любила непристойні календарі, як своєрідна антикварна ідея, але незрозуміло, як повісити їх на стіні в міській квартирі – не можна цвяхнути їх. Я ніколи не бачив поломки календаря в дії з друзями або - тільки в kiosks. Так що хтось купує їх? Хто? Я нещодавно відправився в книжковий магазин «Молода гварія» і побачив диво: весь стіл з широким спектром поломних календарів на 2011 рік. Всі 20 рублів - приходять і лист. І я помітю, що діапазон трохи дивиться. Звісно, є церковний календар - добре, різні святі, імена і олені. Звичайно, є астрологічний - що очікує Aries сьогодні, і що таке Scorpio. Звичайно, є кулінарний календар - рецепти та домашні техніки консервування. І, звичайно, є гумор - жарти. Звісно, ведмеді і злегка пристосовані - якщо анекдот зданий занадто складним до компіляторів, вони пофарбували закінчення звичайного тексту, щоб не було сумнівів, де сміятися. В цілому календар поломки гумору також на любитель, але ми не знайдемо несправності. Але найбільша частина асортименту була зайнята серією знімних календарів з яскравими назвами: «Ваше здоров'я», «Сімейний лікар», «Ми лікуємо себе», «Домашній перевізник» – і так далі в одному дусі. Серед них найбільш нездатний календар, який отримав назву «2011». Зачекайте лікаря.

Щодня в цьому календарі – свято. Ось як перші дні року називаються:

Січень 1 – Біль в плечовій гірці, рука

Січень 5 - Злягання

Січень 6 - Холодний

Січень 7 – Артеріал (право “Артеріал”, як виявилося з тексту – не навіть тиску, але кровотеча). - Л.К.

8 січня - Ангіна

Січень 9 - Теплий компрес

Січень 10 – Поганий запах дихання

11 січня і 12 січня – Алкогольний отруєння

Січень 13 – Злягання (поранки вже на 2 січня, але відразу ж у нас знову з’явилася алкогольна отруєння, тому не дивно). - Л.К.

Січень 14 - Злягання лікування

Щодня! Ви відірвати лист після листка щодня, і кожен день - свято: переломи, задушення, судоми, тетанус, викиди, ромашки, ромашки і гребінці (допомагати його лікувати відваром картоплі і квасами, замість того, щоб перейти до лікаря і сучасних препаратів). Ви фліп на випадковому: 2 листопада - блискавка, 21 грудня - висока клізма, а 3 грудня, навпаки - мікроклістери. 22 листопада – діагностика причин на ногах.

Деякі листи підкреслюють послідовність події, наприклад, рік закінчується наступним чином: 25 грудня - 27 - загальне заморожування, 28 грудня - удар, 29 грудня - згортання, а 30 грудня - переломи у дітей (пристойно, виявлена винність).

17 грудня: Дегрепіт. У серединному віці людина може виглядати як слабкий, хворий старик, так і навпаки, венозний патриарх – юнацький і енергійний. Патриарх подобав його, я цуценя.

Особливе місце приводиться до отруєння. 30 листопада – термопси, 2 грудня – фенол, 12 грудня – фосфор, 22 грудня – хлор, 30 липня – нафтальне. Бог, де і як ці люди живуть і що вони п'ють, якщо це важливо для них отрути бензином і гаслом 29 вересня?

Рідкий день не про хвороби. Наприклад, 30 вересня – несумісність основних лікарських засобів. Ви знаєте, що наші первинні лікарські засоби? Залізні солі, йод, марганат калію, камфор, сірка, аміаку і ртуті мазь. Не всі вони сумісні один з одним, оскільки листівка розповідає. Бог, хто ці люди, які обробляють сіркою і свинцевими солями? Де вони отримують калію і камфор? Де потрібно жити в 2011 році, щоб зробити патч самостійно?

6116667р.

Але було гірше речей. Я навіть не говорю про лікування туберкульозу з меленими ведмедями. У календарі захворювань і рецептів, які заражають уяву. Особливий шуддер, звичайно, листок 18 листопада, що дає детальну консультацію про те, як відродити мертвих людей, які заморожують живим і укладають у вигляді льоду протягом декількох днів:

Чи можна поради бути більш цінними? Мапа Травень 17 - Відновлення Хана. Де, крім парників і інших ресторативних процедур, рекомендується продити висить людину в анус через кісткову трубу спеціальні для таких випадків:

Це двадцять перше століття. Центр Москви, скляні стійки сучасного книжкового магазину. Не гумор, це справжній продукт. Друзі, бути пильним! Цільова аудиторія цього календаря (100 тис. примірників) десь біля! Вони ходять навколо і зрідка готові зануритися в кісткову трубку.

Джерело: